- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Ay yemek görmek istemiyorum survivora başvuracağım seneyePastaları börekleri götürüyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yemek görmek istemiyorum survivora başvuracağım seneyePastaları börekleri götürüyorlar.
Beraber gidelim uğraşmayalım diyetleAy yemek görmek istemiyorum survivora başvuracağım seneye
Orda birbirimizi yeriz biz tatlıbikızın butlarını kanatlarını sıyırırız hahahaBeraber gidelim uğraşmayalım diyetle
Tatlı olarak onu mu yerizOrda birbirimizi yeriz biz tatlıbikızın butlarını kanatlarını sıyırırız hahaha
Mesela?Ben biraz değiştirdim damak tadımıza uygun olarak
Nevos güzel oldu mu kuzum?Ben biraz değiştirdim damak tadımıza uygun olarak
Mesela?
Canım çok güzel oldu pırasa seviyorsanız tavsiye ederim..Nevos güzel oldu mu kuzum?
Ben pirasadan nefret ederim aslinda ama vitamini için yemek lazım ışte. Bende yapicam bunu. Sağol tatlimCanım çok güzel oldu pırasa seviyorsanız tavsiye ederim..
Hiç pırasa tadı gelmiyor.Pırasayı zorla yedirdiğim oğlum bile yediBen pirasadan nefret ederim aslinda ama vitamini için yemek lazım ışte. Bende yapicam bunu. Sağol tatlim
Eskiden brokoliyi de hiç sevmezdim. Yiye yiye alıştım,çok seviyorum şimdi. Deniycem bunu daHiç pırasa tadı gelmiyor.Pırasayı zorla yedirdiğim oğlum bile yedi
Sebzelerin hepsi vitamin için yenmeli
Kolay gelsin canımEskiden brokoliyi de hiç sevmezdim. Yiye yiye alıştım,çok seviyorum şimdi. Deniycem bunu da
Söyleyene bakBiz en azından pasta yemiyoruzSağlıklı besleniyoruzşişkolar sizi hala herşeyi yeme derdindesiniz
olsa da yesek dermişim dün bitirdim dahaSöyleyene bakBiz en azından pasta yemiyoruzSağlıklı besleniyoruz
Anlattığın kadarıyla güzel olmamasının imkanı yok.Eline sağlık canım.Eki Görüntüle 1441246 Eki Görüntüle 1441247 Eki Görüntüle 1441248
1 kuru soğanı 3 yemek kaşığı yağ ile kavurdum.İçine 1 yemek kaşığına yakın salça ekledim.
Sonra pırasaları ekledim(yıkayıp doğramıştım).Biraz çevirdim 10 dakika kadar sonra 1.5 havucu rendeleyip ekledim.2-3 dakika kavurdum ve soğumaya bıraktım..
3 yumurta,1 büyük kase beyaz peynir,1 su bardağı yoğurt,2 tepeleme yemek kaşığı yulaf unu,kabartma tozu,3 tane küp küp doğranmış patates,tuz,toz biber ,2 yemek kaşığı sıvı yağını soğuyan pırasa ile karıştırdım.Pişirme kağıdı serdiğim tepsiye yaydım.Üzerine susam serptim. 175 Derecede pişirdim.
Vahhh vahhh pastası bitmişolsa da yesek dermişim dün bitirdim daha