- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Takma diş yaparım fotoşoplarım fotoşok olursunBenim dişimde dolgu bile yok
Nevoş`un tahtı sağlam onu kimse indiremez.Sen ilk sırada ol şu nevresteyi tahtan indirelim yaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaayağını kaydırma planları yapıyorum nevommmm
Ben ağır topum ya ilk sırada ben varım.Yok adra ben senin ilk sırada olduğunu unuttum marga'ya bulaşıyorum.En çok zayıflayan listesinde ilk sıralarda olmak lazım
Vayyy demek 1. Olursan tatlı yiyeceksinNe biliyorsun belki oldum
yalnız bu konu sahibi olan hanım sayınpinkstrap ne zaman spor yapsam o zaman beni arıyor..
Bugün mekik çekecekken yakaladı beni..
Dedim sporum arayım öyle konuşalım tamam dedi kapattı
Benim ayağımı kaydırmaya çalışıyorsunuz dimisizi fena minyonlar sizi
Ben spor yaparken beni meşgul edeceksiniz, sonra o tatlı ödülünü ben yemiycem haaaa
Ben senden daha çok kilo vereceğim kıskanıyorsun.Takma diş yaparım fotoşoplarım fotoşok olursun
Nevoş`un tahtı sağlam onu kimse indiremez.
Ben ağır topum ya ilk sırada ben varım.
Ya ben profil kapağına boşuna mı koydum o resmi..Vayyy demek 1. Olursan tatlı yiyeceksin
Tabi biz pinko ile anlaştık seni 1. Yapmayacağız
Veremem kiiiiiiiiiiiiiiiBen senden daha çok kilo vereceğim kıskanıyorsun.
Adra ben bunları daha önce diyet yarışmasında yendim benden korkuyorlar
Tamam sen tatlıları ye sonraki hafta biz 1. olalımYa ben profil kapağına boşuna mı koydum o resmi..
Ödülsüz olmaz..
Yemek yarışmasında bile ödül var..
Kilo verincede kendime ödül alıyorum işte teşvik teşvik
Ben de ciddi değildim son anda nasıl oldu anlamadımO zaman bu kadar ciddi yapmıyordum ben topiğe bile gelmiyordum
bildirim yapayım diye özelden topluyorlardı beni ahahahahahha
ama bak burada öyle mi
Hıı meseleniz eski yani o zaman ben aradan çekiliyorum.Adra ben bunları daha önce diyet yarışmasında yendim benden korkuyorlar
Kac gun cimbizlandin sen.. elin derdine oyle karisirsan iste atarlar seni yavrumgittim geldım bu topık hala şişko hala şişko
Aynen odul olmazsa yerim yemekk .Ya ben profil kapağına boşuna mı koydum o resmi..
Ödülsüz olmaz..
Yemek yarışmasında bile ödül var..
Kilo verincede kendime ödül alıyorum işte teşvik teşvik
kankı az geyık yapayım didim bı baktım sıteye giremıyorum hemen atmıslarKac gun cimbizlandin sen.. elin derdine oyle karisirsan iste atarlar seni yavrum
Yanindaaayimmmm nevooooo!!!!Yoksa senin yerinde gözümüz yokMarga'yı sona ekleyelim benim üstümde olmasın adı
Ayyyy sensiz ne de guzeldi buralar hahahahakankı az geyık yapayım didim bı baktım sıteye giremıyorum hemen atmıslar