Ne şurubu içtinHayır kilolarıda ben vericem içtim şurubu kurtuldum kilolardan oh oh dümdüz karnım var şuan oh oh..
Benim adımı küçükte yazsa olur, göze batmak istemiyorum hahahaha
Bir haber okudum bugün , civcivin cinsiyetini belirleyene 60 bin dolar mı ne veriyorlarmış hahahahaha
Ne şurubu içtin
Olmadı şimdi niye itiraz etmiyorsun
Evet anlamak çok zormuş , aşamaları varmış..Demek bulmak çok zor
Sen ilk sırada ol şu nevresteyi tahtan indirelim yaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaBen ilk sıradan feragat edebilirim.Tamam kıskanmayın sizin olsun.
Oh ne güzel yapmışsın.Banada lazım ondanYa benim kabızlık sorunum var ciddi anlamda, daralma var damarlarımda..
Doktor kolay çıkayım diye barsak düzenleyeci bir şurup verdi de bana ..
Onu içiyorum fena rahatlıyorum hahahahaaaaa
Karnımı görünce psikolojim bozuluyordu şuan psikolojim gayet iyi gibi gibinormal değilim biliyorum içinden laf sokucan bana onuda biliyorum
Tabi canım emeksiz iş yokEvet anlamak çok zormuş , aşamaları varmış..
Ne ilginç demi , her olayın işi var..
Her iş ayrı emek istiyor..
Yok adra ben senin ilk sırada olduğunu unuttum marga'ya bulaşıyorum.Ben ilk sıradan feragat edebilirim.Tamam kıskanmayın sizin olsun.
Yalan söylüyorsun hıhOh ne güzel yapmışsın.Banada lazım ondan
Yok canım birşey düşünmedim içimden
Hangi taht bu ona göre cevap vereceğimSen ilk sırada ol şu nevresteyi tahtan indirelim yaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaayağını kaydırma planları yapıyorum nevommmm
Pinko hanım kendimi ilk sırada görmezsem ciddi ciddi trip atacağım nevo benim yanımda büyük harflerle o-la-cak !Yok adra ben senin ilk sırada olduğunu unuttum marga'ya bulaşıyorum.En çok zayıflayan listesinde ilk sıralarda olmak lazım
Ben pek yalan söylemem sonra mutlaka ortaya çıkar korkarımYalan söylüyorsun hıh
Kilo verenlerin sıralamasında ki en yüksek tabaka..Hangi taht bu ona göre cevap vereceğim
öyle olsunnnnnnnnnnnnBen pek yalan söylemem sonra mutlaka ortaya çıkar korkarım
Yaşım büyük diye öyle söylüyorsun değil miPinko hanım kendimi ilk sırada görmezsem ciddi ciddi trip atacağım nevo benim yanımda büyük harflerle o-la-cak !
Ben şurup içseydim 1. olurdumKilo verenlerin sıralamasında ki en yüksek tabaka..
ben alacağım o üst tarafı !ezmeyin beni
Takma dişli hangimizYaşım büyük diye öyle söylüyorsun değil mi
Benim dişimde dolgu bile yokTakma dişli hangimiz
Ne biliyorsun belki oldumBen şurup içseydim 1. olurdum