- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
kibar nevosum benmmmm ne ekliycen mesela ? bende yapayım canım çektiYollayayım hemsom
Ben biraz degistirecegim tarifi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kibar nevosum benmmmm ne ekliycen mesela ? bende yapayım canım çektiYollayayım hemsom
Ben biraz degistirecegim tarifi
Ev ahalisi beğensin diye 2-3 patates koymayı düşünüyorum. Bulguru çıkaracağım ve 1 su bardağı yoğurt koyacağım varmıydi onu hatirlayamadim.kibar nevosum benmmmm ne ekliycen mesela ? bende yapayım canım çekti
hahahahah Allah razı olsun nevosum hakkın ödenmezEv ahalisi beğensin diye 2-3 patates koymayı düşünüyorum. Bulguru çıkaracağım ve 1 su bardağı yoğurt koyacağım varmıydi onu hatirlayamadim.
Pul biber ve 1 tatlı kaşığı salça koyacağım buna benzer birşey yapıyorum sadece bu pırasa ağırlıklı olacak.Dur ben yapayım güzel olursa yaparsın olmazsa boşver gitsin.
Bizimkileri denek yapıyorum
Şunları bende yapmaya başlayayım bu gün. Bakim nasıl yapılıyormuşsporumu yaptım siz tombiklerden önce şuraya raporumu da kondurayım:
1 mil leslie
190 mekik
80 squat
ilk sayfadaki karın ve bel hareketleri
aynısını yap ama yarın felçmiş gibi kal öyleŞunları bende yapmaya başlayayım bu gün. Bakim nasıl yapılıyormuş
Çok ısındım yeter da bi yerden başlayayım :))aynısını yap ama yarın felçmiş gibi kal öyle
yavaş yavaş artır canım mahvolursun ben 10 mekikten başladım inanÇok ısındım yeter da bi yerden başlayayım :))
Ben zorlanmazsam bizimkilere de yaptırırım hem
Ben mekiğe 20yle başladım yavaş yavaş arttırırım.yavaş yavaş artır canım mahvolursun ben 10 mekikten başladım inan
noldu kız sana böyle pek bi sakinsin,gazı kaçmış kolaya dönmüşsünsporumu yaptım siz tombiklerden önce şuraya raporumu da kondurayım:
1 mil leslie
190 mekik
80 squat
ilk sayfadaki karın ve bel hareketleri
Harbi güzel olacak gibi çok güzel kokuyorhahahahah Allah razı olsun nevosum hakkın ödenmez
Pastalar genişlik yapmışnoldu kız sana böyle pek bi sakinsin,gazı kaçmış kolaya dönmüşsün
hahahahahahPastalar genişlik yapmış
Yarışma için yemek yapıyorum kuzum Bir bakayım dedim şimdi kaçıyprumGeçmiş olsun
Hoş geldin napıyorsun?
Vayy.. Koy bakayım merak ettimYarışma için yemek yapıyorum kuzum Bir bakayım dedim şimdi kaçıyprum
O makarna yenmez mi beee : ) bak canimi cektirdin kalkip yapsam mi ne yapsam hahaYemekte yoğurt yedim
Sporumu da yaptım
O makarna yenmez mi beee : ) bak canimi cektirdin kalkip yapsam mi ne yapsam haha