Çok geçmiş olsunsağol canım valla bir sürü şey çıktı daha hepsinin sonuçlarını almadım ama demir eksikliği kansızlık çıktı ,
kalpte de sinir sıkıntı stres ani hareketler vs yapmıycaksın dedi bakalım şimdi şeker tahlillerinin sonuçlarını bekliyoruz
Geçmiş olsunyoktum tabi hastaydımo gün size yazdıktan sonra acile gittim akşama kadar acildeydim
Hoş geldin napıyorsun?Ben geldimNasıl gidiyor diyet, spor:)
kabız olacanMuza sardım :))
Akşama kadar muz yemeyi düşünüyorum yine
Pırasa olmasaymış bende denermişimKahvaltı yapmadım
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Akşam
Bunu yapsam mı diyorum
Olmak için yiyorum zaten ama henüz bi işe yaramadıkabız olacan
hımmm pardon o zaman başka şeyler dene leblebi gibiOlmak için yiyorum zaten ama henüz bi işe yaramadı
Onları da deniycem mecburen, muz tek başına birşey yapmadıhımmm pardon o zaman başka şeyler dene leblebi gibi
Ben bunu kabak ve patateslede yapıyorum.Ama o diyete uygun olmaz bu biraz diyetlik olmuş..Unu yulaf unu koyarım diye düşündümPırasa olmasaymış bende denermişim
sporumu yapıyorum molalarda buraya bakıyorum canım leslie bitti squatın son setindeyimOnları da deniycem mecburen, muz tek başına birşey yapmadı
Sen napıyorsun?
Kolay gelsin :))sporumu yapıyorum molalarda buraya bakıyorum canım leslie bitti squatın son setindeyim
ayy 80 squat kolay falan değil canım sıra mekikte sonra da burdaki hareketler varKolay gelsin :))
yap nevoş yap ben çok seviyorum bi tabak da bana yollaKahvaltı yapmadım
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Akşam
Bunu yapsam mı diyorum
burnbun mu akıyı kızyap nevoş yap ben çok seviyorum bi tabak da bana yolla
Yollayayım hemsomyap nevoş yap ben çok seviyorum bi tabak da bana yolla