Bilmiyorlar ki bir tane yiyince peşi geliyor.Benim kızlarda hep öyleanne bir tane ye birşey olmaz
Şekerli birseyler yemek istemiyorum.Umarim uzun süre becerebilirim.Bilmiyorlar ki bir tane yiyince peşi geliyor.
Yulaf var un yok.Şeker yerine de pekmez katarım.Tarifi kendime uyarlayacağım.O nasıl oluyor.
Şeker, un var mı içinde
Bak bir tarif daha öğrendim buradan.Tatlı ihtiyacını karşılıyormuş.Elmayı rendeliyormuşsun.Müsli,vanilya,süt ve tarçınla karıştırıyormuşsun.Bunu da deneyeceğim.Şekerli birseyler yemek istemiyorum.Umarim uzun süre becerebilirim.
Çünkü bir başladım mı sonu gelir
Yulaf unu bende aldım krep yapmak içinYulaf var un yok.Şeker yerine de pekmez katarım.Tarifi kendime uyarlayacağım.
Oda güzel olabilirBak bir tarif daha öğrendim buradan.Tatlı ihtiyacını karşılıyormuş.Elmayı rendeliyormuşsun.Müsli,vanilya,süt ve tarçınla karıştırıyormuşsun.Bunu da deneyeceğim.
ama un katma krep yaparkenYulaf unu bende aldım krep yapmak içinDenersen paylaşırsın belki yapmak isteyen olur
Yulaf unu mu eklememeyeyimama un katma krep yaparken
:)) Normalde yulafı 1 yemek kaşıgı yemek lazım. Yemesi kolay olsun diye krep yapıyorlarYulaf unu mu eklememeyeyim
Ben 1 yemek kaşığı yulaf unu ile yaparım diye düşünmüştüm
Hadi ya:)) Normalde yulafı 1 yemek kaşıgı yemek lazım. Yemesi kolay olsun diye krep yapıyorlar
Tarifi vardır nette.
Tabi canım doğru yoldasınHadi yaBen pek diyetlerimde un,ekmek kullanmadım bu sefer yulaf unu ile en azından krep yaparım diyorum O zaman doğru yoldayım Haftada 1 yaparım
Kendine güvenmeyecek ne var, bize katılsaydın daha da gaza gelirdin :))Tekrar selamlar :) Ben kendime güvenmediğim için size katılmadım ama o videoları 3 gündür yapıyorum sizlere sorum olacak acaba bütün hepsi sizde toplam kaç dk sürüyor :))
Dövcem seni sonunda bak..napıyonuz şişkolar
ben taş gibiyim bi kere gayet formdayımDövcem seni sonunda bak..
zaten bi dokunmamızda gidicisin
Tamam o zaman arada yaparım.Bugün aldım yulaf unuTabi canım doğru yoldasınDukanda sıkça yapılıyor o
Biri gidiyor biri geliyornapıyonuz şişkolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?