- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
Bekliyorumolur
Elektrik gittiydi :)
Onun için daha erken ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorumolur
Elektrik gittiydi :)
Onun için daha erken ya
Bizimkilere pasta yaptım kendimede bunuBizde pek giremiyoruz canım :)) iyiyiz sen nasılsın?
Eline sağlık ne güzel olmuş.
Toline mi küstün
Benim de canim waffle cekiyorBizimkilere pasta yaptım kendimede bunu
Evet küstüm
hosgeldın kılon kac kı canım , nısanın sımdıden hayırlı olsun bu aradamerhaba arkadaslar benim de 2 ayda 5 kilo vermem lazım gecen yazdan bu yana 4 kilo aldım bi kac kilo da fazlam vardı yani 5 kilo verebilirsem süper olur çünkü mayısta nişanım var. ben de katılabilir miyim aranıza ?tek basıma yapamıyorum cok iradesizim sadece karatay diyeti mi yapıyosunuz yoksa isteyen kafasına göre de yapabilir mi?
Oyyyyyy
bız fırında domateslı yapmıstık , hosumuza gıtmemıstı ,, bu nasıl oluyo acaba adra
hmm anladım 5 kılo kadar versen olur sankı evt bende 175 mmhosbulduuuk :) cok tesekkür ederim. kilom 66 boy 1.75 asırı derecede kilolu değilim boyuma göre ama kalınım biraz
Canım daha önce burdada yazmıştım.Nevoş ne tatlısı o? Bugün Arda`nın mutfağında yaptı diyet tatlı ben de ondan yapacağım.
hadi ya senin kilon nası peki? ya kalın ağır hantal böyle cok iri hissediyorum kendimi hele etrafımdaki incecik hatunları görüyorum acaip özeniyorum ya. sen nası bi diyet uyguluyosun ?hmm anladım 5 kılo kadar versen olur sankı evt bende 175 mm
ustumde kaban ve agır botla tartıldım 61 geldım 58 60 arasıyım sanırsam .. ben porsıyonları kucultuyorum herseyı yıyorum .. bence boyun posun guzel 4 5 kılo versen tmm bence ..hadi ya senin kilon nası peki? ya kalın ağır hantal böyle cok iri hissediyorum kendimi hele etrafımdaki incecik hatunları görüyorum acaip özeniyorum ya. sen nası bi diyet uyguluyosun ?
nevo , gaysıya taktın sende be tatlı ablam benımCanım daha önce burdada yazmıştım.
Benimki biraz uyduruk oldu bugün
5-6 tane hurma
5-6 tane gün kurusu kayısı
5-6 tane incir
1 çay bardağı fındık,fıstık,ceviz hangisini istersen veya karışık
1 çay bardağı süt
1 yemek kasigi kakao
Yarim cay kasigi tarcin
Yapilisi
Kayisi,incir,hurma veya herhangi birini islatilir.sonra rondoya tum malzemeler karistirilir sonra istedigin sekil verilir hindistan cevizine bulanir.
İstege bagli kavanoza konup konup kasikla yenir..
Kayisisiz olmaknevo , gaysıya taktın sende be tatlı ablam benım