• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Şekerli birseyler yemek istemiyorum.Umarim uzun süre becerebilirim.
Çünkü bir başladım mı sonu gelir:KK70:
Bak bir tarif daha öğrendim buradan.Tatlı ihtiyacını karşılıyormuş.Elmayı rendeliyormuşsun.Müsli,vanilya,süt ve tarçınla karıştırıyormuşsun.Bunu da deneyeceğim.

:)) Normalde yulafı 1 yemek kaşıgı yemek lazım. Yemesi kolay olsun diye krep yapıyorlar:-)
Tarifi vardır nette.
Hadi ya :KK45:Ben pek diyetlerimde un,ekmek kullanmadım bu sefer yulaf unu ile en azından krep yaparım diyorum:KK53:O zaman doğru yoldayım:-)Haftada 1 yaparım:KK19:

Tekrar selamlar :) Ben kendime güvenmediğim için size katılmadım ama o videoları 3 gündür yapıyorum sizlere sorum olacak acaba bütün hepsi sizde toplam kaç dk sürüyor :))

Tekrar selamlar :) Ben kendime güvenmediğim için size katılmadım ama o videoları 3 gündür yapıyorum sizlere sorum olacak acaba bütün hepsi sizde toplam kaç dk sürüyor :))
Kendine güvenmeyecek ne var, bize katılsaydın daha da gaza gelirdin :))
Ben hiç dikkat etmedim ama hareketleri videoda söylediğinden fazla yapıyorum. Gün gün arttırdım daha doğrusu. Yarım saat 45 dk iyidir :)

kahvaltı:1yumurtayla menemen onu da kızımla paylaştım
1 dilim ekmek
10 zeytin 3 dili peynir
öğle:4 parmak kadar haşhaşlı pide şekersiz çay
akşam gene haşhaşlı pide bu sefer biraz büyüktü
ayran turşu

Back