- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Evet belki haklısın da şuan tartı almadım sinirlerim yıpranmasın diye cumadan cumaya yazmam zor olur ama almayı düşünüyorum :) Ben yapamıyorum ya 25 dk en son limitim oldu ,hatta akşam yaptım sabah bi kalktım ayakta duramıyorumKendine güvenmeyecek ne var, bize katılsaydın daha da gaza gelirdin :))
Ben hiç dikkat etmedim ama hareketleri videoda söylediğinden fazla yapıyorum. Gün gün arttırdım daha doğrusu. Yarım saat 45 dk iyidir :)
Ayy zayıflamazsak bunların çenesini düşünemiyorumBiri gidiyor biri geliyorBiz bugün biraz daha zayıfladık
kim vardı benden önce bugün uykum yok gececiyim hanımlar yandınız(esneyen smiley)Biri gidiyor biri geliyorBiz bugün biraz daha zayıfladık
demek ki iyi bişey yapıyozAyy zayıflamazsak bunların çenesini düşünemiyorum
Ilk günler için uygun. Spora yeni başladığın için normal canının acıması alışacaksın :) Gün geçtikçe arttırırsın spor süreni.Evet belki haklısın da şuan tartı almadım sinirlerim yıpranmasın diye cumadan cumaya yazmam zor olur ama almayı düşünüyorum :) Ben yapamıyorum ya 25 dk en son limitim oldu ,hatta akşam yaptım sabah bi kalktım ayakta duramıyorumDiyet yapamıyorum zaten ama 6dan sonra yememeye dikkat ediyorum, bütün bu koşullar içinde acaba kilo verebilirmiyim
Bunlara inat zayıflamalıyızAyy zayıflamazsak bunların çenesini düşünemiyorum
Adını ağzıma almak istemiyorumkim vardı benden önce bugün uykum yok gececiyim hanımlar yandınız(esneyen smiley)
sıraya bari koyalım şişko. bırak o pastayı yere evlatBari hafta da 1 yapın
bana da küsme çok üzülürüm ben.sonra kilo veririm üzülünce sonra ben zayıf siz gene şişkoAdını ağzıma almak istemiyorumKüstüm ben ona
şiddete hayır hele nevoş a aslaŞiddetle katılıyorum
Yok sana küsmem istediğini söyleye bilirsinbana da küsme çok üzülürüm ben.sonra kilo veririm üzülünce sonra ben zayıf siz gene şişko
şiddete hayır hele nevoş a asla
Dedim ben sana dukan yapalım, kökten kurtulalım diye :))Pinko hedefi büyütelim
sen sigaradan da kilo alıyondur kesinSizin yüzünüzden sigarayı arttırdım
Yok ya onu bıraksam hepten şişcem, iştahımı kapatıyor sigara.sen sigaradan da kilo alıyondur kesin
benim koca da sigarayı bırakınca kilo aldı ya gerçeklik payı var galibaYok ya onu bıraksam hepten şişcem, iştahımı kapatıyor sigara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?