Pinkom ben o kadar zayıf olmak istemiyorumDedim ben sana dukan yapalım, kökten kurtulalım diye :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pinkom ben o kadar zayıf olmak istemiyorumDedim ben sana dukan yapalım, kökten kurtulalım diye :))
Zayıf olmanın nesi kötü :)) Bak adamlardaki keyfe ;:)Pinkom ben o kadar zayıf olmak istemiyorum
Ama dukan yapmak için en az 10 kilo fazla olması lazım benim o kadar fazlam yok.15 kilo verememZayıf olmanın nesi kötü :)) Bak adamlardaki keyfe ;:)
Ben mi yapsam kiAma dukan yapmak için en az 10 kilo fazla olması lazım benim o kadar fazlam yok.15 kilo veremem
Sanmıyorum o kadar ihtiyacın olsunBen mi yapsam ki
Hafta sonu sadece 3tane ictimSizin yüzünüzden sigarayı arttırdım
Yok zaten :))Sanmıyorum o kadar ihtiyacın olsun
Hayırdır, onuda mı bırakıyorsun :))Hafta sonu sadece 3tane ictim
Ben T.... ile küsüm zaten gelmesinDiğeri benim pastaya bakıp beni gıcık ediyorTolin ve birkibirki yoksa gelcem,burda değiller Dimi?
Tolin ve birkibirki yoksa gelcem,burda değiller Dimi?
Birakmak degilde ne biliyim cok hoşlanmiyorum kendisinden icmeyinde seviyorum ama ne biliyimmmYok zaten :))
Hayırdır, onuda mı bırakıyorsun :))
Ben spor yaPmıştim ama yine yapcam ya..
vayyyy bana kustun demek haaaa iyi o zaman bende daha cok eziyet ederım sana barısmak zorunda kalırsınBen T.... ile küsüm zaten gelmesinDiğeri benim pastaya bakıp beni gıcık ediyor
al birini vur ötekineBen T.... ile küsüm zaten gelmesinDiğeri benim pastaya bakıp beni gıcık ediyor
<---- sırayla bu duygulari yasattin bana
bana bana bihterine... diğeri dedi ya la nasıl koydu bana ... oyyy ooyyyy oy ben nerelere gidem oyyy oyyyy oy ben ölemBen T.... ile küsüm zaten gelmesinDiğeri benim pastaya bakıp beni gıcık ediyor
daha durun siz durun bu topıge ne ezıyetler edıcem gapattıracam bu topıgı nıhahahhahahahahahahal birini vur ötekine
<---- sırayla bu duygulari yasattin bana
:)) Bazen beni dehşete düşürüyorsun
Ayy ben seve seve içiyorumBirakmak degilde ne biliyim cok hoşlanmiyorum kendisinden icmeyinde seviyorum ama ne biliyimmm
hehe he niye gelemiyon o koca göbeğini görüyoz saklanma çıkTolin ve birkibirki yoksa gelcem,burda değiller Dimi?
neden:)) Bazen beni dehşete düşürüyorsun
Ayy ben seve seve içiyorum
Yazar yazmaz ortaya çikmışsın yine :))