• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Kendine güvenmeyecek ne var, bize katılsaydın daha da gaza gelirdin :))
Ben hiç dikkat etmedim ama hareketleri videoda söylediğinden fazla yapıyorum. Gün gün arttırdım daha doğrusu. Yarım saat 45 dk iyidir :)
Evet belki haklısın da şuan tartı almadım sinirlerim yıpranmasın diye cumadan cumaya yazmam zor olur ama almayı düşünüyorum :) Ben yapamıyorum ya 25 dk en son limitim oldu ,hatta akşam yaptım sabah bi kalktım ayakta duramıyorum :KK57: Diyet yapamıyorum zaten ama 6dan sonra yememeye dikkat ediyorum, bütün bu koşullar içinde acaba kilo verebilirmiyim :KK53:

Evet belki haklısın da şuan tartı almadım sinirlerim yıpranmasın diye cumadan cumaya yazmam zor olur ama almayı düşünüyorum :) Ben yapamıyorum ya 25 dk en son limitim oldu ,hatta akşam yaptım sabah bi kalktım ayakta duramıyorum :KK57: Diyet yapamıyorum zaten ama 6dan sonra yememeye dikkat ediyorum, bütün bu koşullar içinde acaba kilo verebilirmiyim :KK53:
Ilk günler için uygun. Spora yeni başladığın için normal canının acıması alışacaksın :) Gün geçtikçe arttırırsın spor süreni.

Back