yaa işte süper senin kilo benm olmak istediğim gibi aslında yazın 62 idim gayet memnundum şort fln giyiyodum rahat rahat şimdi yok ama 4 kilo o kadar fark ediyo ki. acayip iradesizim ya kendimi hiç tutamıyorum.offf napsam bilemioyrum. cok bişe de yemiyorum nası kilo alıyorum diyorum ama demek ki baya kısmak lazım yediklerden. var mı bi tavsiyen :)ustumde kaban ve agır botla tartıldım 61 geldım 58 60 arasıyım sanırsam .. ben porsıyonları kucultuyorum herseyı yıyorum .. bence boyun posun guzel4 5 kılo versen tmm bence ..
ara ogunlerde meyve yesen .. kı ben hıc sevmem ama ..ekmegı hamur ısını azlatmak lazım bıde canım .. mekık ceksen bıde gobek ıcınyaa işte süper senin kilo benm olmak istediğim gibi aslında yazın 62 idim gayet memnundum şort fln giyiyodum rahat rahat şimdi yok ama 4 kilo o kadar fark ediyo ki. acayip iradesizim ya kendimi hiç tutamıyorum.offf napsam bilemioyrum. cok bişe de yemiyorum nası kilo alıyorum diyorum ama demek ki baya kısmak lazım yediklerden. var mı bi tavsiyen :)
yaaa ben de meyve hastasıyım. hamur işi de cok yemiyorum ama kahvaltıda işte poaca börek vs oluyo tabi calıstıgım ve erken cıktıgım için evden vakit bulamıyorum cogu zaman. öglenleri sorun bnm için hep dısardayım ve alısveriş merkezinde yiyoruz yemek cıkmıyo iş yerinde maalesef zaten ondan kilo aldım.tabi aksam gelince de yiyorum bişeler gelsin sonra kilolar. aksam yemegini kesmeyi düşünüyorum sadece yani meyve, ciğ sebze ya da yoğurt vs yiyim diyorum bakalım artık. cok tesekkur ederim ilgin icin umarım basarılı olurum :)ara ogunlerde meyve yesen .. kı ben hıc sevmem ama ..ekmegı hamur ısını azlatmak lazım bıde canım .. mekık ceksen bıde gobek ıcın
Canım soğanı yarım ay şeklinde doğradım.Patatesi de küp küp.İkisini sıvıyağda biraz soteledim.Sonra küp küp domates ve sarımsak ekleyip çok az pişirdim.Tuzunu,karabiberini,pulbiberini ve kekiğini ekledim.Güvece alıp balıkları dizdim.Üzerine folya kapatıp pişirdim.Hiç su koymadım.Çok lezzetli oldu.bız fırında domateslı yapmıstık , hosumuza gıtmemıstı ,, bu nasıl oluyo acaba adra
Güzelmiş sağol canım.Canım daha önce burdada yazmıştım.
Benimki biraz uyduruk oldu bugün
5-6 tane hurma
5-6 tane gün kurusu kayısı
5-6 tane incir
1 çay bardağı fındık,fıstık,ceviz hangisini istersen veya karışık
1 çay bardağı süt
1 yemek kasigi kakao
Yarim cay kasigi tarcin
Yapilisi
Kayisi,incir,hurma veya herhangi birini islatilir.sonra rondoya tum malzemeler karistirilir sonra istedigin sekil verilir hindistan cevizine bulanir.
İstege bagli kavanoza konup konup kasikla yenir..
Sulaninca sevmiyorum.Bugulama gibiCanım soğanı yarım ay şeklinde doğradım.Patatesi de küp küp.İkisini sıvıyağda biraz soteledim.Sonra küp küp domates ve sarımsak ekleyip çok az pişirdim.Tuzunu,karabiberini,pulbiberini ve kekiğini ekledim.Güvece alıp balıkları dizdim.Üzerine folya kapatıp pişirdim.Hiç su koymadım.Çok lezzetli oldu.
Bizimkiler de karşımda cici bebeler,minik kekler yiyor ben bakıyorum.Rica ederim.
Ev ahalisine pasta yaptım bende bununla kendimi avutuyorum
Yasaklara uyduğun sürece istediğin diyeti yapabilirsin. Bide günlük olarak sporunu yapacaksın :)merhaba arkadaslar benim de 2 ayda 5 kilo vermem lazım gecen yazdan bu yana 4 kilo aldım bi kac kilo da fazlam vardı yani 5 kilo verebilirsem süper olur çünkü mayısta nişanım var. ben de katılabilir miyim aranıza ?tek basıma yapamıyorum cok iradesizimsadece karatay diyeti mi yapıyosunuz yoksa isteyen kafasına göre de yapabilir mi?
Evet canım ben de sevmiyorum öyle.Büyük balıkla daha güzel olur.Benimkiler biraz küçüktü.Sulaninca sevmiyorum.Bugulama gibiAma böyle kizarinca güzel oluyor
Harika görünüyor.Evet canım ben de sevmiyorum öyle.Büyük balıkla daha güzel olur.Benimkiler biraz küçüktü.
Bakmadım zaten.Kapat gözünü bakma sen onlara
Yap canım ben beğendim sen de beğenirsin eminim.Harika görünüyor.
Aklıma düşürdün haftaya bende öyle yapayım
Benimkiler tatli yediler.Bizimkiler de karşımda cici bebeler,minik kekler yiyor ben bakıyorum.
Ben de seni öpeyim.O zaman kocaman bi öpücük sana
Tatlı birseyler yapmam lazım.Benimkiler tatli yediler.Pastanın biraz beklemesi lazım onu bekliyorlar
Bizde kayısı kemirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?