• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Neyse boşver, Mayam var aslında bunu deneyeyim:KK60:

Canım evde maya var ben yapamazsam diye çekiniyordum da, bi deneyeyim.
Yaparsin kiz bu cok guzel yapta birazda bana gonder:kk77:
Maşaallah ne güzel:nazar:
Benimde oğlumda öyleydi:KK53:6 aylıkken hamile kıyafeti giydim herkes şaşırdı 8.5 hamileyken bir yakınım gördü senin için hamile demişlerdi ne zaman doğum yaptın demişti:KK70:
:KK70: bence ilk hamilelikte canimizin kiymetini bilmiyoruz ben hic nazlanip sizlanmadim 8ayima kadar magzadaydim pinko bana bu gidisle sen orda dogurcan diodu:KK70:ikinciyi dusunursem bi gun bole yapmiycam:stop:

:KK70: bence ilk hamilelikte canimizin kiymetini bilmiyoruz ben hic nazlanip sizlanmadim 8ayima kadar magzadaydim pinko bana bu gidisle sen orda dogurcan diodu:KK70:ikinciyi dusunursem bi gun bole yapmiycam:stop:
İlk hamileliğim çok kötüydü hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağım diye tepiniyordum:KK70:9 ay hastaneden çıkmayınca:KK14:Kontrol için gittiğimde bile odam hazır olurdu sıra bana gelene kadar odamda yatardım:KK53:
2.de yaparsın istediklerini:KK62::KK70:

İlk hamileliğim çok kötüydü hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağım diye tepiniyordum:KK70:9 ay hastaneden çıkmayınca:KK14:Kontrol için gittiğimde bile odam hazır olurdu sıra bana gelene kadar odamda yatardım:KK53:
2.de yaparsın istediklerini:KK62::KK70:
Eeay kiyamam ole cok zor oluyor ya ee kinciye nasil ikna oldun beeen ikinciye karar verebilir miyim bilmiyorum ki bide oarasi var

Sabah : yagda yumurta, yeşillik, bir iki tane sucuk(canim cekti!), iki dilim ekmek
5gibi de: 4adet kuru köfte bol salata tursu ayran
Ekmek yok:)
Suyumu icmeye devam ediyorum
Spor da aksama :)

olur:KK60:

Rica ederim:KK19:Bir ara su böreği yap gelin Hanım:KK19:
Elektrik gittiydi :)
Onun için daha erken yao_O

İyi akşamlar arkadaşlar:cool:
Hafta sonları pek giremiyorum siteye:KK45:
Nasılsınız bakalım?

olur:KK60:

Elektrik gittiydi :)
Onun için daha erken yao_O
Denemeden olmaz:KK19:
Tolin'e küstüm söylersiniz :63: