2 Aylık Zayıflama Maratonu

merhaba arkadaslar benim de 2 ayda 5 kilo vermem lazım gecen yazdan bu yana 4 kilo aldım bi kac kilo da fazlam vardı yani 5 kilo verebilirsem süper olur çünkü mayısta nişanım var. ben de katılabilir miyim aranıza ?tek basıma yapamıyorum cok iradesizim sadece karatay diyeti mi yapıyosunuz yoksa isteyen kafasına göre de yapabilir mi?

hosgeldın kılon kac kı canım , nısanın sımdıden hayırlı olsun bu arada

hosbulduuuk :) cok tesekkür ederim. kilom 66 boy 1.75 asırı derecede kilolu değilim boyuma göre ama kalınım biraz

Nevoş ne tatlısı o? Bugün Arda`nın mutfağında yaptı diyet tatlı ben de ondan yapacağım.

Nevoş ne tatlısı o? Bugün Arda`nın mutfağında yaptı diyet tatlı ben de ondan yapacağım.
Canım daha önce burdada yazmıştım.
Benimki biraz uyduruk oldu bugün

5-6 tane hurma
5-6 tane gün kurusu kayısı
5-6 tane incir
1 çay bardağı fındık,fıstık,ceviz hangisini istersen veya karışık
1 çay bardağı süt
1 yemek kasigi kakao
Yarim cay kasigi tarcin

Yapilisi
Kayisi,incir,hurma veya herhangi birini islatilir.sonra rondoya tum malzemeler karistirilir sonra istedigin sekil verilir hindistan cevizine bulanir.

İstege bagli kavanoza konup konup kasikla yenir..

hmm anladım 5 kılo kadar versen olur sankı evt bende 175 mm
hadi ya senin kilon nası peki? ya kalın ağır hantal böyle cok iri hissediyorum kendimi hele etrafımdaki incecik hatunları görüyorum acaip özeniyorum ya. sen nası bi diyet uyguluyosun ?

hadi ya senin kilon nası peki? ya kalın ağır hantal böyle cok iri hissediyorum kendimi hele etrafımdaki incecik hatunları görüyorum acaip özeniyorum ya. sen nası bi diyet uyguluyosun ?
ustumde kaban ve agır botla tartıldım 61 geldım 58 60 arasıyım sanırsam .. ben porsıyonları kucultuyorum herseyı yıyorum .. bence boyun posun guzel 4 5 kılo versen tmm bence ..

nevo , gaysıya taktın sende be tatlı ablam benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…