• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Eşim kullanıyor ya unutmam o yüzden :))

Inşallah ulaşırsın hedefine:KK19:
Aramızda 3 tane çok zayıf var onları görmezden gel:KK70: Ya da gör ve hırs yap:KK8:
Benim yakinda esinde birakir :KK48::KK48:benimki gittimiz yerlerde benim sekerimide aliyordu utanmaya baslamis oda benim sayemde birakti:KK48:

Benim için yasaklar zor olmayacak zaten yediğim şeyler değil. Bir tek ekmek. Onu da bugün bıraktım. :)

Metabolizmamı şaşırtmam lazım. Ben normalde de çok yemiyorum. Zor vercem :KK43:
Ekmek,tatlı,ipirinç,makarnayı kesebilirseniz verebilirsiniz..Özellikle tatlı :KK19:

Çok güzel oluyor geçen annemlere gittiğimde misafirlere yaptım :KK19:Biraz kızın büyüsün yaparsın sende:KK60:
Evet boraz duzene girse yaparim bende esim sirkete goturmek icin istemisti ona yapmisti bayildilar bi daha istiyolar dedi :21:ben karnim burnumda yaptim bi daha yok eslerine yaptirsinlar dedim:KK62:

BÖREK

Malzemeler

1.5 su bardağı yoğurt
2 adet yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı su
1 yemek kaşığı sirke
1.5 tatlı kaşığı tuz

7.5 bardak un ( Unun cinsine göre miktar farkedebilir)
yarım paket kabartma tozu

Yufkaların arasına sürmek için tereyağı ve zeytinyağı karışımı.Bunun için,bu kez ölçü vermiyeceğim.Sizin vicdanınıza bırakıyorum :) Ben her yufkaya 4-5 yemek kaşığı yağ gezdirdim.Yağı bol olursa gevrekliği artıyor ne yazık ki :?

iç için

• 300 gr.beyaz peynir
  • yarım demet maydanoz
  • karabiber,pulbiber
Patatesli böreğin yapılışı

• Hamur malzemeleriyle yumuşak bir hamur yoğurun.
  • Hamurdan yumruk büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.10 dakika kadar dinlendirirseniz açmanız daha kolay olur.
  • Bezeleri teker teker açıp üzerini tereyağı ve zeytinyağı karışımıyla yağlayın.
  • İçi yufkanın bir ucuna uzunlamasına serin.Kenar kısımların çıkıntılarını içe doğru katlayıp,iç konulan tarafından rulo yapın.
  • Yağlanmış tepsiye börekleri dizin.Böreklerin üzerini fırçayla yağlayın.Bıçakla dilimleyip 200 derecelik fırına verin.
  • Nar gibi kızardıktan sonra sıcakken servis edin.Soğuyuncada gevrekliği kaybolmamıştı.

Benim onumde gobegim olmasa kimse inanmiyordu ki bana sen nasil hamilesin diolardi:KK70:
Maşaallah ne güzel:nazar:
Benimde oğlumda öyleydi:KK53:6 aylıkken hamile kıyafeti giydim herkes şaşırdı 8.5 aylık hamileyken bir yakınım gördü senin için hamile demişlerdi ne zaman doğum yaptın demişti:KK70:

Back