2 Aylık Zayıflama Maratonu

Neyse boşver, Mayam var aslında bunu deneyeyim

Canım evde maya var ben yapamazsam diye çekiniyordum da, bi deneyeyim.
Yaparsin kiz bu cok guzel yapta birazda bana gonder
Maşaallah ne güzel
Benimde oğlumda öyleydi6 aylıkken hamile kıyafeti giydim herkes şaşırdı 8.5 hamileyken bir yakınım gördü senin için hamile demişlerdi ne zaman doğum yaptın demişti
bence ilk hamilelikte canimizin kiymetini bilmiyoruz ben hic nazlanip sizlanmadim 8ayima kadar magzadaydim pinko bana bu gidisle sen orda dogurcan dioduikinciyi dusunursem bi gun bole yapmiycam

bence ilk hamilelikte canimizin kiymetini bilmiyoruz ben hic nazlanip sizlanmadim 8ayima kadar magzadaydim pinko bana bu gidisle sen orda dogurcan dioduikinciyi dusunursem bi gun bole yapmiycam
İlk hamileliğim çok kötüydü hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağım diye tepiniyordum9 ay hastaneden çıkmayıncaKontrol için gittiğimde bile odam hazır olurdu sıra bana gelene kadar odamda yatardım
2.de yaparsın istediklerini

Eeay kiyamam ole cok zor oluyor ya ee kinciye nasil ikna oldun beeen ikinciye karar verebilir miyim bilmiyorum ki bide oarasi var

Sabah : yagda yumurta, yeşillik, bir iki tane sucuk(canim cekti!), iki dilim ekmek
5gibi de: 4adet kuru köfte bol salata tursu ayran
Ekmek yok:)
Suyumu icmeye devam ediyorum
Spor da aksama :)

olur

Rica ederimBir ara su böreği yap gelin Hanım
Elektrik gittiydi :)
Onun için daha erken ya

İyi akşamlar arkadaşlar
Hafta sonları pek giremiyorum siteye
Nasılsınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…