Maya dokunmuyorsa onu dene canımNeyse boşver, Mayam var aslında bunu deneyeyim
Canım evde maya var ben yapamazsam diye çekiniyordum da, bi deneyeyim.
Teşekür ederimMaya dokunmuyorsa onu dene canımYoksa diğer verdiğimi yapabilirsin
Yaparsin kiz bu cok guzel yapta birazda bana gonderNeyse boşver, Mayam var aslında bunu deneyeyim
Canım evde maya var ben yapamazsam diye çekiniyordum da, bi deneyeyim.
Maşaallah ne güzel
Benimde oğlumda öyleydi6 aylıkken hamile kıyafeti giydim herkes şaşırdı 8.5 hamileyken bir yakınım gördü senin için hamile demişlerdi ne zaman doğum yaptın demişti
şok şok şok
nevrestenın klıbını buldum youtubede
Gel kaçma burayatolin bombayı atar ve kaçar
Rica ederimTeşekür ederim
İlk hamileliğim çok kötüydü hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağım diye tepiniyordumYaparsin kiz bu cok guzel yapta birazda bana gonder
bence ilk hamilelikte canimizin kiymetini bilmiyoruz ben hic nazlanip sizlanmadim 8ayima kadar magzadaydim pinko bana bu gidisle sen orda dogurcan diodu ikinciyi dusunursem bi gun bole yapmiycam
Eeay kiyamam ole cok zor oluyor ya ee kinciye nasil ikna oldun beeen ikinciye karar verebilir miyim bilmiyorum ki bide oarasi varİlk hamileliğim çok kötüydü hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağım diye tepiniyordum9 ay hastaneden çıkmayınca Kontrol için gittiğimde bile odam hazır olurdu sıra bana gelene kadar odamda yatardım
2.de yaparsın istediklerini
5.5 yaş var aralarındaEeay kiyamam ole cok zor oluyor ya ee kinciye nasil ikna oldun beeen ikinciye karar verebilir miyim bilmiyorum ki bide oarasi var
Annelik iste bunun adi5.5 yaş var aralarındaCanım insanoğlu gün geliyor herşeyi unutuyoruz
olamamkiiiii benım metabolızmam yakar onlarııııBen ''L'' bile değilim
XXXL olursun Tolin inşaallah
olurYaparsin kiz bu cok guzel yapta birazda bana gonder
bence ilk hamilelikte canimizin kiymetini bilmiyoruz ben hic nazlanip sizlanmadim 8ayima kadar magzadaydim pinko bana bu gidisle sen orda dogurcan diodu ikinciyi dusunursem bi gun bole yapmiycam
Elektrik gittiydi :)Rica ederimBir ara su böreği yap gelin Hanım
Denemeden olmazolur
Elektrik gittiydi :)
Onun için daha erken ya
Bizde pek giremiyoruz canım :)) iyiyiz sen nasılsın?İyi akşamlar arkadaşlar
Hafta sonları pek giremiyorum siteye
Nasılsınız bakalım?
Eline sağlık ne güzel olmuş.
İyiyim Allah'a şükürBizde pek giremiyoruz canım :)) iyiyiz sen nasılsın?
Eline sağlık ne güzel olmuş.
Toline mi küstün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?