2 Aylık Zayıflama Maratonu

Eşim kullanıyor ya unutmam o yüzden :))

Inşallah ulaşırsın hedefine
Aramızda 3 tane çok zayıf var onları görmezden gel Ya da gör ve hırs yap
Benim yakinda esinde birakir benimki gittimiz yerlerde benim sekerimide aliyordu utanmaya baslamis oda benim sayemde birakti

Benim için yasaklar zor olmayacak zaten yediğim şeyler değil. Bir tek ekmek. Onu da bugün bıraktım. :)

Metabolizmamı şaşırtmam lazım. Ben normalde de çok yemiyorum. Zor vercem
Ekmek,tatlı,ipirinç,makarnayı kesebilirseniz verebilirsiniz..Özellikle tatlı

Çok güzel oluyor geçen annemlere gittiğimde misafirlere yaptım Biraz kızın büyüsün yaparsın sende
Evet boraz duzene girse yaparim bende esim sirkete goturmek icin istemisti ona yapmisti bayildilar bi daha istiyolar dedi ben karnim burnumda yaptim bi daha yok eslerine yaptirsinlar dedim

BÖREK

Malzemeler

1.5 su bardağı yoğurt
2 adet yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı su
1 yemek kaşığı sirke
1.5 tatlı kaşığı tuz

7.5 bardak un ( Unun cinsine göre miktar farkedebilir)
yarım paket kabartma tozu

Yufkaların arasına sürmek için tereyağı ve zeytinyağı karışımı.Bunun için,bu kez ölçü vermiyeceğim.Sizin vicdanınıza bırakıyorum :) Ben her yufkaya 4-5 yemek kaşığı yağ gezdirdim.Yağı bol olursa gevrekliği artıyor ne yazık ki :?

iç için

• 300 gr.beyaz peynir
  • yarım demet maydanoz
  • karabiber,pulbiber
Patatesli böreğin yapılışı

• Hamur malzemeleriyle yumuşak bir hamur yoğurun.
  • Hamurdan yumruk büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.10 dakika kadar dinlendirirseniz açmanız daha kolay olur.
  • Bezeleri teker teker açıp üzerini tereyağı ve zeytinyağı karışımıyla yağlayın.
  • İçi yufkanın bir ucuna uzunlamasına serin.Kenar kısımların çıkıntılarını içe doğru katlayıp,iç konulan tarafından rulo yapın.
  • Yağlanmış tepsiye börekleri dizin.Böreklerin üzerini fırçayla yağlayın.Bıçakla dilimleyip 200 derecelik fırına verin.
  • Nar gibi kızardıktan sonra sıcakken servis edin.Soğuyuncada gevrekliği kaybolmamıştı.

Benim onumde gobegim olmasa kimse inanmiyordu ki bana sen nasil hamilesin diolardi
Maşaallah ne güzel
Benimde oğlumda öyleydi6 aylıkken hamile kıyafeti giydim herkes şaşırdı 8.5 aylık hamileyken bir yakınım gördü senin için hamile demişlerdi ne zaman doğum yaptın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…