Onları atacağızAhah ilk sayfada 45 kilo gibi bişey okudum. Tövbe yarabbm :))))
Bizim kadar başına taş düşsün3 tanede cok sısko var nevos harbi pınko
Benim yakinda esinde birakirEşim kullanıyor ya unutmam o yüzden :))
Inşallah ulaşırsın hedefine
Aramızda 3 tane çok zayıf var onları görmezden gelYa da gör ve hırs yap
Onları atacağızSinirimizi bozuyorlar
Ekmek,tatlı,ipirinç,makarnayı kesebilirseniz verebilirsiniz..Özellikle tatlıBenim için yasaklar zor olmayacak zaten yediğim şeyler değil. Bir tek ekmek. Onu da bugün bıraktım. :)
Metabolizmamı şaşırtmam lazım. Ben normalde de çok yemiyorum. Zor vercem
Cok seviyorum bu poğaçayi biri yapsada yesem
allah korusun ya sınek gıbı ezılırım kesınBizim kadar başına taş düşsün
Çok güzel oluyor geçen annemlere gittiğimde misafirlere yaptımCok seviyorum bu poğaçayi biri yapsada yesem
O zaman cümlelerini dikkatli kullanallah korusun ya sınek gıbı ezılırım kesın
45-47 bide tolinimiz var işte püsküllü belamız :))Ahah ilk sayfada 45 kilo gibi bişey okudum. Tövbe yarabbm :))))
Vercez vercez, senden zayıf olcaz3 tanede cok sısko var nevos harbi pınko
Mayasız yok mu nevoşumBizim kadar başına taş düşsün
olmaz senı sınır etmezsem rahat edememO zaman cümlelerini dikkatli kullan
Evet boraz duzene girse yaparim bende esim sirkete goturmek icin istemisti ona yapmisti bayildilar bi daha istiyolar dediÇok güzel oluyor geçen annemlere gittiğimde misafirlere yaptımBiraz kızın büyüsün yaparsın sende
ahhahahhhahah hiç inanmadım45-47 bide tolinimiz var işte püsküllü belamız :))
Vercez vercez, senden zayıf olcaz
Mayasız yok mu nevoşum
Mayasız yaptığım sadece su böreği var45-47 bide tolinimiz var işte püsküllü belamız :))
Mayasız yok mu nevoşum
Kolay olmuyor canım nasıl yapacaktın hamile ikenEvet boraz duzene girse yaparim bende esim sirkete goturmek icin istemisti ona yapmisti bayildilar bi daha istiyolar dediben karnim burnumda yaptim bi daha yok eslerine yaptirsinlar dedim
Maya yerine k.tozu da koyabilirsin canim45-47 bide tolinimiz var işte püsküllü belamız :))
Mayasız yok mu nevoşum
Benim onumde gobegim olmasa kimse inanmiyordu ki bana sen nasil hamilesin diolardiKolay olmuyor canım nasıl yapacaktın hamile ikenİyi söylemişsin
Neyse boşver, Mayam var aslında bunu deneyeyimMayasız yaptığım sadece su böreği varBaşka bulayım istersen
Canım evde maya var ben yapamazsam diye çekiniyordum da, bi deneyeyim.Maya yerine k.tozu da koyabilirsin canim
Maşaallah ne güzelBenim onumde gobegim olmasa kimse inanmiyordu ki bana sen nasil hamilesin diolardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?