Zafer bizim olacakKınaları hazırlasınlarNe şartlarda diyet yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zafer bizim olacakKınaları hazırlasınlarNe şartlarda diyet yapıyoruz
avatarıma laf etme ham yapar senı sonra haaaaaSensin şişkoBenim avatara bak birde senin avatara
Daha da Teşvik ediyorlar biziZafer bizim olacakKınaları hazırlasınlar
Hareketli olsaydı keşkeavatarıma laf etme ham yapar senı sonra haaaaa
Evet gaza geliyoruzDaha da Teşvik ediyorlar bizi
Bende börek açmak istiyorum, birazdan tarif istiycem senden :))Evet gaza geliyoruz
Pasta yapıyorum ama yemeyeceğim
evet o benım zatenHareketli olsaydı keşke
Çok benziyor sana
Nasıl börek el açması mı hazır yufka ile miBende börek açmak istiyorum, birazdan tarif istiycem senden :))
Banane ben burda oturacağım sen yere düşevet o benım zaten
nevos sen topıkten topık saga cekıyo ortaya oturda dengeyı saglayalım
El açması, hazır yufkalar iğrenç ya, hem lastik gibi hemde çok kötü kokuyorNasıl börek el açması mı hazır yufka ile mi
Tamam istediğin zaman ne tür yapmak istiyorsun söyle vereyimEl açması, hazır yufkalar iğrenç ya, hem lastik gibi hemde çok kötü kokuyor
Yaa ben yillardir kullanmıyorum bizim eve gelen misafirlere ben bazen seker koymayi unutuyorumIyi gidiyor, şekeri bıraktım tamamen, bi onda zorlanırım diyodum ama çok şükür zorlanmadım
Sen neler yapıyorsun
Aramıza hoş geldin
Ekmegı bıraktıktan sonra yediğin şeyler gayet ideal.
Merhaba hoşgeldiniz
Sarmal börek var ya onun gibi, peynirli yapcam Yani hangisi kolay pişecekse onu ver, malum ilk defa yapıyorumTamam istediğin zaman ne tür yapmak istiyorsun söyle vereyim
nevos sen sıteden cık bence sen sıtedeyken site ağır işliyoBanane ben burda oturacağım sen yere düş
Eşim kullanıyor ya unutmam o yüzden :))Yaa ben yillardir kullanmıyorum bizim eve gelen misafirlere ben bazen seker koymayi unutuyorum
Inşallah ulaşırsın hedefineHoşbuldum kızlar. Hedef 52 bu arada söylememişim.:))
Eşim kullanıyor ya unutmam o yüzden :))
Inşallah ulaşırsın hedefine
Aramızda 3 tane çok zayıf var onları görmezden gel Ya da gör ve hırs yap
3 tanede cok sısko var nevos harbi pınkoEşim kullanıyor ya unutmam o yüzden :))
Inşallah ulaşırsın hedefine
Aramızda 3 tane çok zayıf var onları görmezden gel Ya da gör ve hırs yap
Bu börek gibi oluyor çokta güzelNasıl olurSarmal börek var ya onun gibi, peynirli yapcam Yani hangisi kolay pişecekse onu ver, malum ilk defa yapıyorum