Biz yiyerek zayıflıyoruz niye kıskanıyorsundiyetın acılımı saglıklı beslenmektır sızın gıbı gozu lahmacunda ıskenderde olmak degıldır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz yiyerek zayıflıyoruz niye kıskanıyorsundiyetın acılımı saglıklı beslenmektır sızın gıbı gozu lahmacunda ıskenderde olmak degıldır
Ben de palamut aldım fırında yapacağımAfiyet olsunİyi pazarlar.
Evdekiler balık kızartma yiyor,ben de kendime güveçte sebzeli balık yapıyorum.Pişiyor şu an.Diyet yapınca da özel yemek yapmak gerekiyor.Bir de yardımcımız olaydı iyiydi.
Kınayı hazırlakızılcıklar oldumu selelere doldumu heyyyyyyy
gonderdıgım doooooonlar nevoşuma oldumu
mendılı elıne mendılı verdım gelıne
kara kına yakacam nevos kıloları verırrrrseeeee
hazırladım ama yakabılecegıme dair umudum yok sen veremezsın o kılolarıKınayı hazırla
Sen Cuma günü yaptığım bildirimi görmedin galibahazırladım ama yakabılecegıme dair umudum yok sen veremezsın o kıloları
gordum ya o ne oyle kac haftadır dıyettesın vere vere 1 kılomu verdınSen Cuma günü yaptığım bildirimi görmedin galiba
Daha 1 hafta bile olmadıgordum ya o ne oyle kac haftadır dıyettesın vere vere 1 kılomu verdın
Akşam birkibirki, gece vuslat gündüz tolinDaha 1 hafta bile olmadı
Selam taze anneSelamm
olmus olmusssss şişko nevoş seniiiiiDaha 1 hafta bile olmadı
Nber canimSelam taze anne
Iyidir canım sendenNber canim
Iiyim sukur bildigin gibi nasil gidiyor diyetIyidir canım senden
Iyi gidiyor, şekeri bıraktım tamamen, bi onda zorlanırım diyodum ama çok şükür zorlanmadımIiyim sukur bildigin gibi nasil gidiyor diyet
Bunlar bitmiyorAkşam birkibirki, gece vuslat gündüz tolin
Aramıza hoş geldinKızlaaar ben de geliyim mi geçen hafta diyete başladım grubunuzu göreydim gelirdim valla :)
Karatay yapmak istiyodum ama çalıştığım için öğlen tutturmam çok zor oluyor. İlle bozuyorum.
Bu hafta haftaiçi her sabah beyaz ekmekle sandviç yedim. Öğleni es geçiyorum yemekhanede ne çıkarsa. Öğlen hiç ekmek yemiyorum. Saat 4 gibi yoğurt. akşam eve çok geç geliyorum 8 9 gibi sadece et tavuk yoğurt.
Leslie sansone ile yürüyüş yaptım haftaiçi 2 kere. Bu sabah da çıktım 3 km yürüdüm. Birazdan pilates düşünüyodun sizin videoları inceliyim.
Bu hafta sabahları müsli yicim. Beyaz ekmekle sandviç fazla geliyodu :)
Bu arada 57.200 le başladım geçen pazar akşamı. Şu an 56.800 çıktım veremedim yani. Olmamış. Bu hafta daha hırslı başlamak istiyorum.
Sensin şişkoBenim avatara bak birde senin avataraolmus olmusssss şişko nevoş seniiiii
Ne şartlarda diyet yapıyoruzBunlar bitmiyor
Merhaba hoşgeldinizKızlaaar ben de geliyim mi geçen hafta diyete başladım grubunuzu göreydim gelirdim valla :)
Karatay yapmak istiyodum ama çalıştığım için öğlen tutturmam çok zor oluyor. İlle bozuyorum.
Bu hafta haftaiçi her sabah beyaz ekmekle sandviç yedim. Öğleni es geçiyorum yemekhanede ne çıkarsa. Öğlen hiç ekmek yemiyorum. Saat 4 gibi yoğurt. akşam eve çok geç geliyorum 8 9 gibi sadece et tavuk yoğurt.
Leslie sansone ile yürüyüş yaptım haftaiçi 2 kere. Bu sabah da çıktım 3 km yürüdüm. Birazdan pilates düşünüyodun sizin videoları inceliyim.
Bu hafta sabahları müsli yicim. Beyaz ekmekle sandviç fazla geliyodu :)
Bu arada 57.200 le başladım geçen pazar akşamı. Şu an 56.800 çıktım veremedim yani. Olmamış. Bu hafta daha hırslı başlamak istiyorum.