İnciri yağda bekletip yermisin? Ona göre tarif vereyimwc ye çıkamıyorum 2 gündür ..
Az yiyorum ya , su içiyorum o kadar yok fayda etmiyor..
Barsak düzenleyici şurubu içmekten nefret ediyorum ama bu gidişle ona başvurucam ya..
Vay vay vayBildirim yapıyoruz galiba
Pazartesi 65 ti
64.200 olmuşum
Yarın alışverişe çıktığımda alırım şuan evde incir yok kuzum kuru incirden bahsediyorsun demi ?İnciri yağda bekletip yermisin? Ona göre tarif vereyim
Vay vay vay
Cadim napsin surekli ilgi istiyor besikte sallanmak istemiyor ayakta sallanmak istiyor uyku problemmiz var bi turlu tam dalamiyor o yuzden surekli mizirdaniyorEdiyorumda yeterli gelmiyor
Sen napıyorsun cadın nasıl?
Kuruincir kaysi ye canim ben oyle yapıyorumwc ye çıkamıyorum 2 gündür ..
Az yiyorum ya , su içiyorum o kadar yok fayda etmiyor..
Barsak düzenleyici şurubu içmekten nefret ediyorum ama bu gidişle ona başvurucam ya..
Kayısı yiyorum da bir türlü etki etmedi ya canımCadim napsin surekli ilgi istiyor besikte sallanmak istemiyor ayakta sallanmak istiyor uyku problemmiz var bi turlu tam dalamiyor o yuzden surekli mizirdaniyor
Kuruincir kaysi ye canim ben oyle yapıyorum
Evet canım kuru inciri küçük küçük doğrayıp 1 gece yağda bekletip sabah aç karına yiyeceksin. Üstüne de 1 bardak su içeceksinYarın alışverişe çıktığımda alırım şuan evde incir yok kuzum kuru incirden bahsediyorsun demi ?
Tamam canım yarın alayım da yapayım bunu çok teşekkürler..Evet canım kuru inciri küçük küçük doğrayıp 1 gece yağda bekletip sabah aç karına yiyeceksin. Üstüne de 1 bardak su içeceksin
2 gündür yürüyorum gecede spor yapıyorum. Aslında benim derdim sıkılaşmak sayenizde gaza geldim spor yapıyorum. Bende yapiyorum onuOh oh maşallah ablam veriyoruz kiloları..
Ben sguata başladığımda bacaklarım kopuyordu
Şuan hiç bir yerimde ağrı yok , alıştı bacaklarım çok rahat yapar oldum ..
Mekiğe ağırlık vericem birde bel inceltme hareketlerine..
Benimde marga ile aynı sorunlarım var yoksa daha iyi olurduİnciri yağda bekletip yermisin? Ona göre tarif vereyim
Vay vay vay
Saçlarıma hindistan cevizi yağı sürdüm fena kokuyorum
Burnuma gelen o güzel kahve kokusunu bile bastırdı !
4 saat kafamda tutucam üfff..
Geçmiş olsun canımİyileştim canım çok şükür
kaysi incir kadar etkili degil bence ben kuruincir sevmem ama simdi mecbur yiyorumKayısı yiyorum da bir türlü etki etmedi ya canım
Nerelerdesin senin fıstık ne alemde :)
bizim kaysımız var yaBenimde marga ile aynı sorunlarım var yoksa daha iyi olurdu
Bende ise yaramıyorbizim kaysımız var ya
Sütte beklettin mi hiçBende ise yaramıyor
Senin boy uzundu ama abla yani ben resimlerde ince ve uzun gördüm seni :)2 gündür yürüyorum gecede spor yapıyorum. Aslında benim derdim sıkılaşmak sayenizde gaza geldim spor yapıyorum. Bende yapiyorum onu
Çok etkiliyor bak çıksaydım kein 55.9 falan gelirdim biliyorumBenimde marga ile aynı sorunlarım var yoksa daha iyi olurdu
Maşallah maşallah :)eeeeeeeee hepimiz o zamanlardan geçtik annesikaysi incir kadar etkili degil bence ben kuruincir sevmem ama simdi mecbur yiyorumburalardayim canim yemekte takiliyorum bu aralar hep bide kizdan vakit buldukca giriyorum benim fistik 40cikti huysuzlasti aksamlari hic durmuyor bide uyku problemi cikti tam dalamiyor ole oluncada mizirdanip duruyor
Kırıkları yok ediyor , yumuşak ve parlıklık sağlıyor ..Selam margane işe yariyor hindistan cwvizi yagi
canım özel mesajına bakar mısınBenimde marga ile aynı sorunlarım var yoksa daha iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?