• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Ediyorumda yeterli gelmiyor:KK51:
Sen napıyorsun cadın nasıl?
Cadim napsin surekli ilgi istiyor besikte sallanmak istemiyor ayakta sallanmak istiyor uyku problemmiz var bi turlu tam dalamiyor o yuzden surekli mizirdaniyor
wc ye çıkamıyorum 2 gündür ..
Az yiyorum ya , su içiyorum o kadar yok fayda etmiyor..

Barsak düzenleyici şurubu içmekten nefret ediyorum ama bu gidişle ona başvurucam ya..
Kuruincir kaysi ye canim ben oyle yapıyorum

Cadim napsin surekli ilgi istiyor besikte sallanmak istemiyor ayakta sallanmak istiyor uyku problemmiz var bi turlu tam dalamiyor o yuzden surekli mizirdaniyor

Kuruincir kaysi ye canim ben oyle yapıyorum
Kayısı yiyorum da bir türlü etki etmedi ya canım

Nerelerdesin senin fıstık ne alemde :)

Evet canım kuru inciri küçük küçük doğrayıp 1 gece yağda bekletip sabah aç karına yiyeceksin. Üstüne de 1 bardak su içeceksin:KK19:
Tamam canım yarın alayım da yapayım bunu çok teşekkürler..

Yarında çıkamazsam 3. günüm olcak şuan sadece sıvı tüketiyorum açlığımı bile hissedemiyorum

Oh oh maşallah ablam veriyoruz kiloları..

Ben sguata başladığımda bacaklarım kopuyordu

Şuan hiç bir yerimde ağrı yok , alıştı bacaklarım çok rahat yapar oldum ..

Mekiğe ağırlık vericem birde bel inceltme hareketlerine..
2 gündür yürüyorum gecede spor yapıyorum. Aslında benim derdim sıkılaşmak sayenizde gaza geldim spor yapıyorum. Bende yapiyorum onu :KK45:

Kayısı yiyorum da bir türlü etki etmedi ya canım

Nerelerdesin senin fıstık ne alemde :)
kaysi incir kadar etkili degil bence ben kuruincir sevmem ama simdi mecbur yiyorum :KK69: buralardayim canim yemekte takiliyorum bu aralar hep bide kizdan vakit buldukca giriyorum benim fistik 40cikti huysuzlasti aksamlari hic durmuyor bide uyku problemi cikti tam dalamiyor ole oluncada mizirdanip duruyor :mad:

Merhaba :KK51: herkes iyi mi .kilolar gidiyor yavas yavas ne güzel ben tartilamadim.bikac günlügüne şehirdişina cikicam.ins kiloa almam:KK48: düzensiz olacak çünkü.gelince tam gaz devam:KK54:

kaysi incir kadar etkili degil bence ben kuruincir sevmem ama simdi mecbur yiyorum :KK69: buralardayim canim yemekte takiliyorum bu aralar hep bide kizdan vakit buldukca giriyorum benim fistik 40cikti huysuzlasti aksamlari hic durmuyor bide uyku problemi cikti tam dalamiyor ole oluncada mizirdanip duruyor :mad:
Maşallah maşallah :)eeeeeeeee hepimiz o zamanlardan geçtik annesi

Back