Bende de aynı sıkıntı var, spor yapmıyormuş gibi spor yapıyorlarSelam
Bu squat challenge ne biçim birşey arkadaş, 20 dakika yapayım dedim, halâ yürümekte zorlanıyorum Hiç ara vermeden nasıl da rahat yapıyor videodakiler
Kilona baktın mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de aynı sıkıntı var, spor yapmıyormuş gibi spor yapıyorlarSelam
Bu squat challenge ne biçim birşey arkadaş, 20 dakika yapayım dedim, halâ yürümekte zorlanıyorum Hiç ara vermeden nasıl da rahat yapıyor videodakiler
Canım benim ilk kilom 55 ti ama o zaman aç karnına tartılmamıştım Haftaya daha iyi belli olacak ne kadar verdiğimizBende de aynı sıkıntı var, spor yapmıyormuş gibi spor yapıyorlar
Kilona baktın mı?
Sorma ilk bakışta dedim aa kolaymış yaparım Yarıda pes ettim duvarlara tutuna tutuna yürüdümBende de aynı sıkıntı var, spor yapmıyormuş gibi spor yapıyorlar
Kilona baktın mı?
Zaten sen kilonu söylerken emin değilim demiştin sanırım :))Canım benim ilk kilom 55 ti ama o zaman aç karnına tartılmamıştım Haftaya daha iyi belli olacak ne kadar verdiğimiz
Dijital olmayan daha iyi değil mi canım?Sorma ilk bakışta dedim aa kolaymış yaparım Yarıda pes ettim duvarlara tutuna tutuna yürüdüm
Benim kilo aynı canım, dün tartıldım 47:)
Ama benim tardım dijital değil, bu hafta dijital alıcam onunla tartılıcam:)
Aşama aşama o videolar ilk 1 mille başlanıyor siz 3 mille mi başladınız acaba?Sorma ilk bakışta dedim aa kolaymış yaparım Yarıda pes ettim duvarlara tutuna tutuna yürüdüm
Benim kilo aynı canım, dün tartıldım 47:)
Ama benim tardım dijital değil, bu hafta dijital alıcam onunla tartılıcam:)
Dijitaller daha doğru tartıyor diye biliyorum ben, diğerleri küsüratsız nprmal tartı:)Dijital olmayan daha iyi değil mi canım?
İlk olarak 1 mile leslie yaptım sonra squat challenge yaptım, ilk yaptığım squat olduğu için zorlandım herhalde, bir de kartlaşmışım demekkiAşama aşama o videolar ilk 1 mille başlanıyor siz 3 mille mi başladınız acaba?
Yok canım olur mu?Dijitaller daha doğru tartıyor diye biliyorum ben, diğerleri küsüratsız nprmal tartı:)
İlk olarak 1 mile leslie yaptım sonra squat challenge yaptım, ilk yaptığım squat olduğu için zorlandım herhalde, bir de kartlaşmışım demekki
En son yaptığım spor, 8 sene öne yaptığım sabah yürüyüşleriydi, sonradan saldım iyiceYok canım olur mu?
Çok fazla spor geçmişimiz olmadığı için zorlanıyoruz hepimiz
iyi gunler nasilsinİyi günler kızlar
İyim tatlım sen nasılsıniyi gunler nasilsin
ben zaten neyi ne zaman yemem gerektigini bilsem bu bole olmazda o gun dolma yaptim ekmek yemedim ama uc tane kucuk dolma yedim sonra dusundum e bunun icinde princ var printe yendimi kana direk seker diye geciyor ee ben ne yapnis oldum yogurlu ozaman seker yemis oldum ekmekgi cok az yiyorum ama saglikli nasil yemek yerim onu bilmiyorum ayh ne dertliymisim heİyim tatlım sen nasılsın
Sorun olan yemek değil canım bizim nasıl ve neyi yediğimizi bilmek gerekdiği bunu öğrenince bütün sorunlar ortadan kalkıyor
iraz rahatsiz diye biliyorum bendePink hastamısın çok geçmişe bakamadım doğrusu
Canım ihmal etme birde diyet diye sağlıksız beslendiysen tetiklemiştir hemen doktora görün tahlilerinide ihmal etme
sağolun kızlar son zamanlarda bu olay sürekli oluyo baş dönmesi tansiyon düşüklüğü neden anlamadım ama bugün daha kötü oldum işe gelince iş yeri doktoruna göründüm işte o ölçtü nabzımı falan p.tesi doktora gidicem detaylı araştrma için
bacaklarım kasılıyo yaa anlamadım hiç geçmedi de mide bulantısı baş dönmesi , burdaki doktorda ilaç vermedi neden olduğunu bilmediğimiz için bişey veremem dedi
Hepberaber nerde yanlış yaptığımızı öğrenip düzeltmek zorundayız yoksa kilo almanın sınırı yok,300 kiloluk insanlar var kilolarınını sabit tutamamışlar yani bir sınırıda kalmamış sağlıklı olmak istiyorsak bunda öğrenmeliyizben zaten neyi ne zaman yemem gerektigini bilsem bu bole olmazda o gun dolma yaptim ekmek yemedim ama uc tane kucuk dolma yedim sonra dusundum e bunun icinde princ var printe yendimi kana direk seker diye geciyor ee ben ne yapnis oldum yogurlu ozaman seker yemis oldum ekmekgi cok az yiyorum ama saglikli nasil yemek yerim onu bilmiyorum ayh ne dertliymisim he
İyileştim canım çok şükürPink hastamısın,geçmişe bakamadım doğrusu