• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Bende de aynı sıkıntı var, spor yapmıyormuş gibi spor yapıyorlar:-):-)
Kilona baktın mı?
Sorma ilk bakışta dedim aa kolaymış yaparım:45: Yarıda pes ettim duvarlara tutuna tutuna yürüdüm:70:
Benim kilo aynı canım, dün tartıldım 47:)
Ama benim tardım dijital değil, bu hafta dijital alıcam onunla tartılıcam:)

Sorma ilk bakışta dedim aa kolaymış yaparım:KK45: Yarıda pes ettim duvarlara tutuna tutuna yürüdüm:KK70:
Benim kilo aynı canım, dün tartıldım 47:)
Ama benim tardım dijital değil, bu hafta dijital alıcam onunla tartılıcam:)
Aşama aşama o videolar ilk 1 mille başlanıyor siz 3 mille mi başladınız acaba?

Dijital olmayan daha iyi değil mi canım?
Dijitaller daha doğru tartıyor diye biliyorum ben, diğerleri küsüratsız nprmal tartı:)
Aşama aşama o videolar ilk 1 mille başlanıyor siz 3 mille mi başladınız acaba?
İlk olarak 1 mile leslie yaptım sonra squat challenge yaptım, ilk yaptığım squat olduğu için zorlandım herhalde, bir de kartlaşmışım demekki:-)

Dijitaller daha doğru tartıyor diye biliyorum ben, diğerleri küsüratsız nprmal tartı:)

İlk olarak 1 mile leslie yaptım sonra squat challenge yaptım, ilk yaptığım squat olduğu için zorlandım herhalde, bir de kartlaşmışım demekki:-)
Yok canım olur mu?
Çok fazla spor geçmişimiz olmadığı için zorlanıyoruz hepimiz:-)

İyim tatlım sen nasılsın :KK15:
Sorun olan yemek değil canım bizim nasıl ve neyi yediğimizi bilmek gerekdiği bunu öğrenince bütün sorunlar ortadan kalkıyor :KK51:
ben zaten neyi ne zaman yemem gerektigini bilsem bu bole olmazda o gun dolma yaptim ekmek yemedim ama uc tane kucuk dolma yedim sonra dusundum e bunun icinde princ var printe yendimi kana direk seker diye geciyor ee ben ne yapnis oldum yogurlu ozaman seker yemis oldum ekmekgi cok az yiyorum ama saglikli nasil yemek yerim onu bilmiyorum ayh ne dertliymisim he:KK45:

sağolun kızlar son zamanlarda bu olay sürekli oluyo baş dönmesi tansiyon düşüklüğü neden anlamadım ama bugün daha kötü oldum işe gelince iş yeri doktoruna göründüm işte o ölçtü nabzımı falan p.tesi doktora gidicem detaylı araştrma için :KK61:

bacaklarım kasılıyo yaa anlamadım o_O hiç geçmedi de mide bulantısı baş dönmesi , burdaki doktorda ilaç vermedi neden olduğunu bilmediğimiz için bişey veremem dedi :cry::cry::cry:
Canım ihmal etme birde diyet diye sağlıksız beslendiysen tetiklemiştir hemen doktora görün tahlilerinide ihmal etme :KK60:

ben zaten neyi ne zaman yemem gerektigini bilsem bu bole olmazda o gun dolma yaptim ekmek yemedim ama uc tane kucuk dolma yedim sonra dusundum e bunun icinde princ var printe yendimi kana direk seker diye geciyor ee ben ne yapnis oldum yogurlu ozaman seker yemis oldum ekmekgi cok az yiyorum ama saglikli nasil yemek yerim onu bilmiyorum ayh ne dertliymisim he:KK45:
Hepberaber nerde yanlış yaptığımızı öğrenip düzeltmek zorundayız :KK60:yoksa kilo almanın sınırı yok,300 kiloluk insanlar var kilolarınını sabit tutamamışlar yani bir sınırıda kalmamış sağlıklı olmak istiyorsak bunda öğrenmeliyiz :KK51:

Back