- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
napcaz anlamadımYoksa napcaz Şekerim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napcaz anlamadımYoksa napcaz Şekerim :))
Tatlım yoksa sonra tartılnapcaz anlamadım
Bugün buralar çok sessizTatlım yoksa sonra tartıl
Kırıkları yok ediyor , yumuşak ve parlıklık sağlıyor ..
Onarım yapıyor canım :)
senin nickin beni gebertiyor !
Bi ürün kullandım , saçıma iyi geleceğini düşünüp ..Yaaa iyiymiş canim
Ya sorma bu nick bu topige olmadi ama iste sabir derecemizi ölceriz
İşim vardı biraz canımda ben ondan kaçtım bi süreliğine. Sen naptınBugün buralar çok sessiz
Bende haber , konu falan okudum..İşim vardı biraz canımda ben ondan kaçtım bi süreliğine. Sen naptın
Olcak onlar bi süre, Çabucak atlatırsınız inşallahCadim napsin surekli ilgi istiyor besikte sallanmak istemiyor ayakta sallanmak istiyor uyku problemmiz var bi turlu tam dalamiyor o yuzden surekli mizirdaniyor
Kuruincir kaysi ye canim ben oyle yapıyorum
Canım hiç istemiyor, zorla yemeye çalışıyorum o zamanda midem bulanıyorGeçmiş olsun canım
Diyetinede dikkat et sağlıklı beslen güçzüz kalmıyasın
Beyaz-vizon değilmişmiy
Ben bunun hızlı vine nı izledim beyazdan renk genk oluyor hızlı bir şekilde..Beyaz-vizon değilmişmiy
Kırmızı çıkacak hali yok demi
Altın çok parlak değil ya ondan vizon dedim :)Ben bunun hızlı vine nı izledim beyazdan renk genk oluyor hızlı bir şekilde..
Ama ben beyaz ve altın sarısı görüyorum
Altın çok parlak değil ya ondan vizon dedim :)
Yalnız şeyi anlamadım mavi görenler nasıl görüyor?
Garip. Göz doktoruna gitme vaktimiz gelmişOnu bende anlamadım var görenler bir kaç sitede de denk geldim ben..
Mavi gördüğünü iddia eden bile var..
Baktıkça gözlerim bozulur gibi oluyor zatenGarip. Göz doktoruna gitme vaktimiz gelmiş
Kesin kilo veremediler. Diyet yaptım diyenler kaçamak yaptıBaktıkça gözlerim bozulur gibi oluyor zaten
bugün bildirim var diye mi kimse yok bu topikte
Ceza 100 mekik !Kesin kilo veremediler. Diyet yaptım diyenler kaçamak yaptı
İşleri var sanırım. Harbinin misafiri var zaten. Nevoşun işi var :)) Gerisini bilmiyorumCeza 100 mekik !
Kimseler yok , dün fıkır fıkırdı buralar bak ben gececi takılmama rağmen kalkar kalkmaz topiğe yazdım bildirim yapmayacağım dedim yaptım nerdesiniz kızlar
Harbi izinli mi bugün kısırlar börekler yiyordur şimdi oİşleri var sanırım. Harbinin misafiri var zaten. Nevoşun işi var :)) Gerisini bilmiyorum
Yok ya baksana profiline, burdan biri gidecekti iş yerine :)Harbi izinli mi bugün kısırlar börekler yiyordur şimdi o