- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Hıı mersine gidicekti biri yanlış hatırlamıyorsam hatta dükkanını basacaktı hahah hatırladımYok ya baksana profiline, burdan biri gidecekti iş yerine :)
Akşamda kv sine gidecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıı mersine gidicekti biri yanlış hatırlamıyorsam hatta dükkanını basacaktı hahah hatırladımYok ya baksana profiline, burdan biri gidecekti iş yerine :)
Akşamda kv sine gidecek
:)) Evet canım yiyemez yani börekleri kısırlarıHıı mersine gidicekti biri yanlış hatırlamıyorsam hatta dükkanını basacaktı hahah hatırladım
Ya ikiside yerse hahaha:)) Evet canım yiyemez yani börekleri kısırları
O zaman ceza olarak fazla spor yaparYa ikiside yerse hahaha
O zaman ceza olarak fazla spor yapar
Sen napıyorsun bu ara
Yoğunsun bakıyorum :)) Ay benim yataktan çıkasım bu ara Tembelleştik iyiceFazla fazla uyuyorum canım ..
Birde oyuna sardım , oyun oynuyorum ..
Spor yapıyorum diyet yapıyorum , buralarda takılıyorum ha birde dizi izliyorum
Ölü gelin ben hahaha
Bugün benimde çıkasım yoktu ama kalktım mecburen çok uyuyunca da gece zombi gibi ayakta oluyorum ..Yoğunsun bakıyorum :)) Ay benim yataktan çıkasım bu ara Tembelleştik iyice
Tamam kuzucum Ben menü bildirimi yapmadım çünkü birşey yemedimBugün benimde çıkasım yoktu ama kalktım mecburen çok uyuyunca da gece zombi gibi ayakta oluyorum ..
Akşam diyet raporumu ve spor raporumu teslim edicem bilgin olsun canım :)
Tolinnnnnn cadııssssssssssıııııBu topik yönetim kararıyla kapatılmıştır.
Kim yapiyodu bunu unuttum
Bende sadece kahve içtim daha bişi yemedim sanırım en çok aç kalan bizizTamam kuzucum Ben menü bildirimi yapmadım çünkü birşey yemedim
Bakıyorum tolin cadısının sözü, yazan tatlibikiz :)) Kafamı karıştırma benimBu topik yönetim kararıyla kapatılmıştır.
Kim yapiyodu bunu unuttum
Sanırım öyleyiz :)) İyi bir şey yapmıyoruz hiç amaBende sadece kahve içtim daha bişi yemedim sanırım en çok aç kalan biziz
Hadi ben çıkamadığım için acıkamıyorumSanırım öyleyiz :)) İyi bir şey yapmıyoruz hiç ama
Bilmiyorum ki kuzu, çıkmayla alakası yok demek ki :))Hadi ben çıkamadığım için acıkamıyorum
ya sen çıkıyorsun ama niye acıkmıyorsun
Sende zayıfsın ki :) çıtı pıtı kızsınBilmiyorum ki kuzu, çıkmayla alakası yok demek ki :))
Bide benim bünye buna alıştı. Ramazan dan sonra düzenimi değiştirmedim hiç
Ay yok ya saldıydım kendimi, toparlıycaz hep beraberSende zayıfsın ki :) çıtı pıtı kızsın