Çok denedim hep düzgün konuşmaya çalışıyorum ama çok konuşuyosun diyip gidiyo biraz beklicem bakalım konuşmıcam bakalım ne zaman farkedicek yokluğumuKustugumde 5.6 gün konusmazdik ama sonra dayanamaz barisirdik seni sevdiğine inaniyorsan gözlerinde onu görebiliyorsan dediğimi yap otur muhabbet et çocukça değil daha olgun bir kadın gibi akıllı bir şekilde konuş derim cnm
Bende 2 ay sonra senin gibi düşünücem gibi görüyorumArkadaşım senin durumundayım ve dört aylık evliyim iki zamanlar aynı senin gibi sürekli üzerine gidiyordum ağlydum kendime stres ediyordum ona hiçbir şey olmuyordu hayatını devam ediyordu ama ben şişik gözlerle başlıyordum güne ağlamaktan Ben kaynanamla konuştum hatta öyle ki o kadar üzerine gittim bana babanın evine git dedi çıktım gittim ama tekrar geri geldim senin dediğin konular yüzünden kaynanam bana dediki kızın üzerine gitme ağlama güçlü ol seni yenemediğini görsün dır dır etme ben de artık hiçbir şey lafının üzerine laf demyrm Gelince 1 saat konuşmuyorum çünkü erkekler eve gelince 1 saat dışarıdaki olayları düşünüyo Sen eşine görevlerini yap anlıyorum ki sen evliliği tam hazır değildin evlilik sadece ev işi koçan işi değil bunu idare edebilmen gerekiyor sen işlerini yap Eşin eve gelirken kendine bakm yap Uğraşlar bul üzme kendini şükret hiç değilse eve geliyor kumarı içkisi başka kadın yok şükür et sevdiğin adamla evlenmişsin seni yarı yolda bırakmamış
Baktın hala aynı devam ediyor düzelecek gibi değil bırak kendi haline sende kendini çok üzme yıpratma normal hayatına devam et biraz suslen eşin evde olduğunda müzik falan aç mutlu mutlu dinle şen şakrak ol ozman bak bakalım seninle konuşacak mı kıskandıracak şeyler yapÇok denedim hep düzgün konuşmaya çalışıyorum ama çok konuşuyosun diyip gidiyo biraz beklicem bakalım konuşmıcam bakalım ne zaman farkedicek yokluğumu
Vaaaaoowww iyi fikirmiş o zaman bi kaç gün bekliyim baktım olmuyo bide öyle deniyim bakalım değişiklik olucakmıBaktın hala aynı devam ediyor düzelecek gibi değil bırak kendi haline sende kendini çok üzme yıpratma normal hayatına devam et biraz suslen eşin evde olduğunda müzik falan aç mutlu mutlu dinle şen şakrak ol ozman bak bakalım seninle konuşacak mı kıskandıracak şeyler yap
Asla inanmıyodum evlenince insanlar değişir evlenince asıl insanı tanırsın aynı evin içinde belli olur diyenlere ama cidden öyleymiş siz evlimisiniz ?Ben buna inanmiyorum. 5 senelik adam evlenince tamamen degisir mi? Belki daha da once gormek istemediniz.
Evlenmek için o kadar uğraştık emek verdik bu kadar kolay olmamamlı bazı şeyler benceYa 2 ay evli kal boşan bu nasıl kafa daha yenisiniz düzelir belki
Canm kendi haline bırak görcenBende 2 ay sonra senin gibi düşünücem gibi görüyorumçok şey istemiyorum ki öyle mız mız biride değilim Öyle sürekli dibimde olsunda istemiyorum sabretmeye devam edicem bakalım inşallah düzelir bazı şeyler
Dün akşam işten çıktım eve gittim yemeğimi hazırladım o sırada arkadaşlarımız geldi çat kapı hep beraber oturduk gayet güzel vakit geçti sonra onlar gittikten sonra aynı küslüğğ devam ettk senn dediğin gibi gayet keyifliydim evde biraz kendimle ilgilendim arkadaşlarımla telefonla konştk güle eğlene oje falan sürdüm biraz kendimle ilgilendm saçımı başımı güzelce toparladım falanVaaaaoowww iyi fikirmiş o zaman bi kaç gün bekliyim baktım olmuyo bide öyle deniyim bakalım değişiklik olucakmı
Hayat şartları öyle gerektirdi eşim çok düşkün eğer bunları yaşamamış olsaydık bu kadar süre birlikte olamazdk eşimleKusura bakmayın, evlenmeden tüketmişsiniz her şeyi. Heyecanı kalmamış. O yüzden eşinizi değişti sanıyorsunuz
Aileleri araya katmak benim gözümde en büyük yanlış 2 olgun insan evimin problemini onlarla paylaşmam bence doğru değilEvliliğe hiçbir şey bırakmamışsınız heyecan kalmamış sıradanlaşmış. Ama iki ay ani değişim için çok erken yani önceden de vardır belki bu kadar değildi fark edemediniz aynı evde olunca haliyle ister ister gözünüze çarpmış bu gerçekler.. aşk bitmiş yada sıkılmışyada evliliği kaldıramamış bilemem ama en kötüsü de adam seni umursamıyor kırılırsan kırıl napim nedir ya . Konuşarak bile durumu düzeltemiyorsun.. Ailesine anlat durumu onlar konuşsun belki değişen bir şey olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?