2 aylık evlilikte kv problemime fikir rica ederim. 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gibi bireyler arttıkça bu toplum değişecektir, Muhteşemsiniz...

Ben de kız olunca toruna bakma işi bende olacak gibiFakat torun büyüyünce ipimi koparıp gezmeyi düşünüyorum. Hatta şöyle başka bir bölüm okuyasın falan var.

Biz yaşlıyız kafasını çok seviyor bizim Kvler. İlber Ortaylı genç mi mesela? Nazar değmesin ama adam zehir gibi. Şimdi bir tek aklıma o geldi ama daha düşünsem kimler kimler çıkar. Başka ülkelerde kadınlar uzaya gidiyor, bizim konuştuğumuz şeye bak.

Bunun sebebinin cidden iyi araştirilması lazım. Sosyoloji alanında ilerleseydim ciddi anlamda bu işe kafa yorardım. Yapılmış tez falan var mı araştırmadım ama bence en kısa zamanda araştırılıp bu konunun üzerine eğilinmeli.

Ay o da kötü ama ya Kv nin zeka seviyesi normal mi? Yanlış anlamayın lütfen. Gerçekten soruyorum. Tavırları ilginç çünkü.
Bende onu merak ettim
Herşeyi nromal
Kendi de kayınvalide ile kalmış
Ona göre herşey normal
Yuzgoz olmuslar.
Kafası herşeye basıyor.
O şimdi iki gelinle alismis beni anormal görüyor.

Tabii ki. Yani sen o kıza emek vermediğin sürece hiçbir şey bekleyemezsin. Emek versen bile yine o kızın insiyatifinde. Zorla güzellik olmaz. Bunu bir anlasalar gerisi boş.

Bence bizim zamanımızda anneanneler de özgürlük peşinde koşar 60tan sonra bebekle uğraşılmaz

Bırakınız anneanneleri ve dedeleri salıverin gitsinler.

Anneannelere ve dedelere özgürlük.
Yaa evet en büyük motivasyonum bu. İş güç
bitmiş, oğlanı da kendi hayatına uğurlamışım. Ooh sabah geç kalkarım, çiçekler sularım, kedilerimle oynarım, yazlık alırım yürüyüş yaparım. Ekmeğimi alır gelir balkonumda ağır ağır yaparım. Oh. Arada samimi arkadaşlarla kahve keyfi. Bazen eşimle ufak geziler fln. Mis mis. O koşturmacanın bitip de kendi hayatının keyfini çıkarırsın. Çaydanlıkta son bardak sıcak çay gibi bir şey

Ağlatma beni khomyuk Bebe daha yeni 3 yaşına yaklaşıyor. 2 yaş krizinin ortasındaki bebenin anasına bu da denmez ama ya. Zalımsın hayat zalımmmm

Bunu bana kimse ogretmedi yasadiklarimdan cikardigim bu ben suan mutsuzsam yada zamaninda mutsuz olduysam sebebini biliyorum peki ozaman bir baskasina neden yapayim suan icin taraflardan gelin olanim ve yorgunum zorlugunu biliyorum aslinda eminim onlarda mutlu degil bu savastan ama vazdagecemiyorlar tabiki yillar sonrada o taraftan olup bir savasin icine girmek istemiyorum sadece yorumunuz icinde tesekkur ederim

Bu biraz şey gibi oluyor hani eskiler derler ya bizim zamanımızda şöyleydi, böyleydi diye. Onlarda muhtemelen biz neler çektik Kvden de gıkımız çıkmadı. Bunlar ne böyle diyorlar muhtemelen.

Tamamen yanlış biliyorsunuz.
Dişi kuş bütün gün yuva kurmak için çalı çırpı toplarken erkek kuş kahvede arkadaşlarıyla kağıt oynar. Akşam eve gelince de emir verir gibi bir ses tonuyla "hazırlığını yap, sabah köye anamlara gidiyoruz" der. Dişi kuş da "peki bey" der ve ertesi gün olaylar gelişir.
Lütfen biraz belgesel izleyin artık!!!

warrior princess sizi buradaki yorumlarınızdan tanıyorum az çok. Gerekeni söylemişsiniz bence eşinize.
Bundan sonrasında set çekilmesi gerekiyorsa eşiniz yapsın bunu.
Siz bu konuda kayınvalide ile muhatap olsanız da olmasanız da anne-oğul konuşacaklar zaten bunu. Siz dahil olmazsanız daha barışçıl bir şekilde çözülür diye düşünüyorum.

Bunu bana kimse ogretmedi yasadiklarimdan cikardigim bu ben suan mutsuzsam yada zamaninda mutsuz olduysam sebebini biliyorum peki ozaman bir baskasina neden yapayim suan icin taraflardan gelin olanim ve yorgunum zorlugunu biliyorum aslinda eminim onlarda mutlu degil bu savastan ama vazdagecemiyorlar tabiki yillar sonrada o taraftan olup bir savasin icine girmek istemiyorum sadece yorumunuz icinde tesekkur ederim
Bu biraz şey gibi oluyor hani eskiler derler ya bizim zamanımızda şöyleydi, böyleydi diye. Onlarda muhtemelen biz neler çektik Kvden de gıkımız çıkmadı. Bunlar ne böyle diyorlar muhtemelen.
Burada kv sindeb sikayet eden kadinlara sorsak hepsinin kvsi ayni seyi soyler zaten biz neler cektik ee biliyorsun madem neden yapiyorsun simdi sende hayatinin geri kalaninin tadini cikar yapadiklarini yap neden bir baska annenin evladini uzuyorsun kendi evladinda yaninda bonusu oluyor tabiki

İşte öyle de bazıları laftan anlamıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…