- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.046
-
- Konu Sahibi warrior princess
Kendileri çekmişler gelinlerinin rahatını kıskanıyorlar bence , başka açıklaması yok bu kadar eziyetin..Bunu bana kimse ogretmedi yasadiklarimdan cikardigim bu ben suan mutsuzsam yada zamaninda mutsuz olduysam sebebini biliyorum peki ozaman bir baskasina neden yapayim suan icin taraflardan gelin olanim ve yorgunum zorlugunu biliyorum aslinda eminim onlarda mutlu degil bu savastan ama vazdagecemiyorlar tabiki yillar sonrada o taraftan olup bir savasin icine girmek istemiyorum sadece yorumunuz icinde tesekkur ederim
Burada kv sindeb sikayet eden kadinlara sorsak hepsinin kvsi ayni seyi soyler zaten biz neler cektik ee biliyorsun madem neden yapiyorsun simdi sende hayatinin geri kalaninin tadini cikar yapadiklarini yap neden bir baska annenin evladini uzuyorsun kendi evladinda yaninda bonusu oluyor tabiki
Şans kısmı eşle ilgili bence, eşiniz de sizin gibi düşünüyor sizinle beraber hareket ediyorsa her şey sorun olmaktan çıkıyor.Kesinlikle öyle.Bence biraz da bu şans meselesi. Konu sahibi gayet mesafeli ama ona rağmen kv gelip kalıyor. @Dasmeer de öyle. Bazen siz ne yaparsanız yapın, karşıdaki saygısızsa elden kavga etmekten başka çözüm gelmiyor.
Ağlatma beni khomyukBebe daha yeni 3 yaşına yaklaşıyor. 2 yaş krizinin ortasındaki bebenin anasına bu da denmez ama ya. Zalımsın hayat zalımmmm
Şuraya not düşeyim, bebeleriniz ilkokul 1. sınıftan oğlum a'yla s yanyana gelince ne olur as, aaaasssss aassssssssss krizleriniz bitip okuma yazmayı öğrenmiş 2. sınıfa geçince yıllar bayır aşağı yuvarlanan taş gibi hızla akıp gidiyorDua et başka şehirde okusun o zaman 15 yılın kaldı
Ay büyük sözüme tövbeler olsun mune ablacım da ilk 3,5 yılını özlemem benceŞuraya not düşeyim, bebeleriniz ilkokul 1. sınıftan oğlum a'yla s yanyana gelince ne olur as, aaaasssss aassssssssss krizleriniz bitip okuma yazmayı öğrenmiş 2. sınıfa geçince yıllar bayır aşağı yuvarlanan taş gibi hızla akıp gidiyor
Bir bakıyorsunuz çocuğun mezuniyet töreni için hazırlanıyorsunuz, kep cübbeyle dolaşan çocuğunuzu gösterip bunu ben doğurdum ay ne güzel de çocuk doğurmuşum deyip mendille gözyaşlarınızı silerken 2 yaşındayken ki hallerini özlüyorsunuz, annelik böyle çelişkilerle dolu bir şey.
Daha ergenlik tripleri yaşayacaksınız
Beni en çok korkutan ergenlik dönemi biliyor musun Mune?Şuraya not düşeyim, bebeleriniz ilkokul 1. sınıftan oğlum a'yla s yanyana gelince ne olur as, aaaasssss aassssssssss krizleriniz bitip okuma yazmayı öğrenmiş 2. sınıfa geçince yıllar bayır aşağı yuvarlanan taş gibi hızla akıp gidiyor
Bir bakıyorsunuz çocuğun mezuniyet töreni için hazırlanıyorsunuz, kep cübbeyle dolaşan çocuğunuzu gösterip bunu ben doğurdum ay ne güzel de çocuk doğurmuşum deyip mendille gözyaşlarınızı silerken 2 yaşındayken ki hallerini özlüyorsunuz, annelik böyle çelişkilerle dolu bir şey.
Daha ergenlik tripleri yaşayacaksınız
Bebekligini özlüyorum ama 2-3 yaş arası ayrı bir dünya gerçekten.Ay büyük sözüme tövbeler olsun mune ablacım da ilk 3,5 yılını özlemem bence3 yaş sonrası keyiflendim yalan yok da öncesi aman Allahım ben naptım dedim
Çocuktan çocuğa değişiyor tabii aile yapısının da önemi var ama genel ergenlik tripleri çoğu ergen için geçerli, misal büyüdüm her şeyi ben bilirim tavrı çoğunda var.Beni en çok korkutan ergenlik dönemi biliyor musun Mune?
DoğruŞans kısmı eşle ilgili bence, eşiniz de sizin gibi düşünüyor sizinle beraber hareket ediyorsa her şey sorun olmaktan çıkıyor.
Ben ondan ziyade yanlış arkadaşlar edinmesinden korkuyorum.Çocuktan çocuğa değişiyor tabii aile yapısının da önemi var ama genel ergenlik tripleri çoğu ergen için geçerli, misal büyüdüm her şeyi ben bilirim tavrı çoğunda var.
Bu da çocuğun aileye ne kadar açık olduğu ve ailenin sorunlara yaklaşımına bağlı Seridina, sizler çok bilinçli ebeveynlersiniz umarım çocuklarınız yanlış seçimler yapmazlar ama yaparlarsa da nasıl yaklaşacağınızı bilirsiniz.Ben ondan ziyade yanlış arkadaşlar edinmesinden korkuyorum.
Umarım MuneBu da çocuğun aileye ne kadar açık olduğu ve ailenin sorunlara yaklaşımına bağlı Seridina, sizler çok bilinçli ebeveynlersiniz umarım çocuklarınız yanlış seçimler yapmazlar ama yaparlarsa da nasıl yaklaşacağınızı bilirsiniz.
Oğlum var benim. Hiç öyle dip dibe olmak gibi beklentim yok. Hatta şöyle bir yalnızlığın keyfini çıkarasım var. Anlamıyorum yani hiç mi görmek istedikleri yer, yapmak istedikleri bir şey yok tek hayat gayeleri gelinin oğullarının başına çökmek. Valla ben tam tersi kendi çocuğuma zor baktım toruna da bakmam.
Yok gerçekten endişe etmeyin Seridina, konu kaynamış olmasın ama son bir şey yazayım, ben şunu gördüm çoğu ergende, ta bebeklikten itibaren aile çocuk arasında herkesin uyduğu kurallar varsa ve herkes birbirine ne olursa olsun hata dahi olsa yaptıklarını anlatabiliyorsa, çocuk büyüdükçe yasaklanmak yerine hep aynı istikrarla giden bir düzen içinde yaşıyorsa ve anne baba çocuğa davranışlarda birlikte hareket ediyorsa, o çocuk arkadaş çevresinin etkisiyle bocalamalar yaşasa bile toparlanıyor.Umarım Muneçok teşekkür ederim.
Konuyu neden çaptırıyorsunuz ben herzaman demedim arasıra diye yazdım ben kimse söyle derdiye yaşayan bir insan asla değilimKalınca ne olacak oğlunuz eşiyle yatıyor odasına girip nasıl uyuduğunu izleyemezsiniz, üstü açıksa örtemezsiniz değil mi bebekliğindeki gibi. Oğlumun evinde uyudum demek için mi sadece?
Ben hayvanlar alemini yazmadım deyim olarak kullandım erkekleri kadınlar isterlerse rahatlıkla her dediğini yaptıra bilir konuşmayı yumuşak davranmayı neyi ne zaman konuşacağını bilmek gerekir bu nedenle yazdım.Doğaya bakın hanımefendi, yuvayı dişi kuş kurmuyor. Erkek kuruyor dişiyi tavlamak için, dişi de pıtı pıtı gelip en güzeli hangisi ise ona kuruluveriyor. Erkek kuşlar dişilerden daha gösterişli oluyor, ne kadar haşmetli olurlarsa eş bulma şansları o kadar yüksek.
Uydum akıllı bir adam varsa karşıda, haklı olabilirsiniz. Ama 40 yıllık anası dururken böyle adamın aklına falan giremezsiniz.Ben hayvanlar alemini yazmadım deyim olarak kullandım erkekleri kadınlar isterlerse rahatlıkla her dediğini yaptıra bilir konuşmayı yumuşak davranmayı neyi ne zaman konuşacağını bilmek gerekir bu nedenle yazdım.
Ben yeni evlilerin evine 1 sene gidip kalınmaması düşüncesindeyim kv size gelmişse belki sorunu vardır sizi kendine yakın bulmuştur o nedenle yazdım oğlum daha 3 yaşında ben gidip kalmam oğlumda merak etmeyin o nitelikde insan değilim kv anlamaya çalıştım sadece daha iki aylık evli olupda ilk sorunda boşanmayı düşünmek doğru gelmedi bana eşiniz iyi olduğunu yazdınız kv zamana bırakıp yeni evliliğin tadını çıkarın.Dileginiz icin tesekkur eder Yanıldiginizi belirtirim.
Yuvayi kuslar aleminde disi kus yapiyor olabilir ama biz hayvan degil insaniz. İnsanlar aleminde yuva kadin erkek esit emeklerle kurulur.
Esim benim kolektif yasamaktan hoslanmayan, mesafeli, aileyle tabiki gorusup ama kalmaya etmeye yanasmayan birisi oldugumu biliyor zaten ve kabul ediyor.
Sizin gelininiz de oglunuzla bu sekilde anlasabiliyorsa kusura bakmayin ama kalin kalin, siz gelmeseniz ben gelip kalayim diyen bir kv olursaniz ancak kendinizden sogutursunuz, siz bilirsiniz.
Ayrica gayet objektik konusuyorum ki benim kendi annem de 7/24 beraber olalim, kalalim, uyanip aksama kdar yine beraber oturalim isterse ayni sekilde bunu da gerceklestirmem.
Anneme canim feda ama hergun onunla olmak istesem evlenmezdim zaten.