2 aylık evlilik

Eşinize ailesini kötülemeyin, hiçbir zaman işe yaramaz köyü olan siz olursunuz. Ailene soyle öyle yapsın , ailene söyle böyle yapsın demeyin. Çünkü söyleyemiyorlar. Çok sıkıntınız varsa kendiniz söyleyin eşinizin de haberi olmasın. Zaten esinizde söylese gelin soyletiyor diyecekler.

Söylendi mi bilmiyorum ama aile danışmanı ya da çift terapisi yolu görünmüş sanırım size
Dışarıdan aşırı toksik bir ilişkiye doğru gidiyo gibisiniz

Bismillah daha yeni evlenmişken boşanmanın şakası bile hoş değil. İma bile etmemesi gerekir. Boşanmayı dillendirmek bile insanın kafasını kurcalayabileceği gibi sürekli tehditvari, cart curt her kavgada kullanılması evliliği fazlasıyla zedeler. Üstelik saymak,sövmek de hem kendinize hem de birbirinize olan saygınızı fazlasıyla kötü yönde etkiler. Kanlı bıçaklı derken mecaz diye ümit ediyorum. Eşiniz tripli bir ergen gibi adeta. Aile hayatında anne babasından nasıl bir ilişki örneği gördü, kimi rol model seçti acaba... Gerekli, gereksiz alıngan olan kişilerde genelde altta yatan bir özgüvensizlik oluyor. Ve kendini böyle tehdit,şantajlar ile değerlendirmeye çalışıyor diye düşünüyorum. Eşinizin daha özgüvenli, hem kendine hem size daha saygılı, sevgili olması, aranızdaki güven zedelenmesini iyileştirmek adına belki bir psikoloğa mı gitseniz? Tek sorun eşinizde de diyemem. Sizin de ihtiyacınız var bence bu sıkıntıları bir de bir başka gözden birlikte dinleyip,anlayıp, çözüme kavuşturmaya. En azından iletişiminizi ve ilişkinizi iyileştirmek adına adımlar atmanıza vesile olabilir. Dışarıdan bir görüş ve tavsiyeler ile birlikte zedelenen ilişkinizi tamir etmelisiniz. Güven böyle pamuk ipliğine bağlı olmamalı. Veya boşanmak kelimesi eften püften sarfedilmemeli. Böyle ikiniz de çok yıpranırsınız. Saymalı sövmeli, ileride çocuğunuz olur ise ne anasına ne babasına saygısı olmaz, söz falan dinlemez. Anne baba birbirine saygı göstermedikten sonra çocuk hiç göstermez.

Mutluyken çok mutlu bir evlilik ,birliktelik fakat kavgaliyken de kanlı bıçaklı saymali sövmeli bir beraberlik.
Önce şu yanılgıdan kurtulun..
İçinde "kanlı bıçaklı saymalı sövmeli" kavgalar olan bir evlilik, mutlu bir evlilik değildir. "Mutluyken çok mutlu" denmez ona, b*k gibi bir evliliğin içinde bazen iyi geçinebiliyoruz denir.

İkinizin de birbirine saygısı yok, belli.
"Boşanma" konusu yalama olmuş, sürekli dilinizde.
Geleceği olmayan bir ilişki, er geç boşanırsınız. Bence çok vakit kaybetmeden açın davanızı bitsin.

Göreceğini bile bile yapmışsınız.

Biz nasıl çözeceğiz bu durumu? Sakin olun tabi ki boşanmayın. Her şeyde de yükselmeyin.

Cok haklisiniz, evligigin ilk aylarinda adapte olurken bir takim tartusmalar olabilmektr ama tabiki saygiyi kaybetmedrn olmasi sart,

Ben de sizin gibi 2 aydır evliyim ancak eşimle maalesef konuşup anlaşamıyoruz zaten 2 haftadır neredeyse yok daha cicim aylarında hatta balayından beri saygısızca davranmaya başladı ama en son çok sinirlenip birbirimi engelledik zaten ayrı ülkelerdeyiz mesafe var hem de iletişimsizlik kendimce diyorum daha ilk aylardan böyleyse sonrası nasıl gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…