2 aylık evlilik

Biz polislik olmadik da üst komşu şikayet edince susuverdik. Bagirmalari kesildi korkuyor rezil olacağız diye ahahah. Aile çok ciddi problem tamamen kavga sebebi. Kavgaların büyük sebebinin ailesinden kaynaklandigini iyi zamanlarınızda empoze etmeniz gerekli bence. Ben en başından beri bağımsız bı aile olduğumuzu kendisine söyledim. Sizin ailenizin tavrı da karşı tarafı cekindirebiliyor. Misal benim ailem beni evdeyken aramaz rahatsız etmemek için. İş yerimde konusuruz. Bunu eşime söylerim bak ailem beni evde aramıyor diye. Ya da işte haftada bir iki konustugumu bilir ailemle. Söylerim ki kendisine bak olması gereken bu diye. Biz evlendik üçüncü haftadan habersizce akşama geliyoruz diye eşimi aradi ailesi. Ben devlet memuruyum iş cikisim beş buçuk. Öyle çok sinirlendim ki nasıl habersiz gelirler bu nasil bı saygısızlık diye. Bir daha asla kabul etmem böyle bir şeyi konuş güzelce uyar dedim. Zaten üçüncü haftadan gelmek istemeleri ayrı bı falso benim için de neyse, kendi ailem gelmeden bir hafta evvel aradı müsait misiniz şu gün gelmek istiyoruz diye.esimin yanında konuştum telefonda. Musaitiz buyrun gelin baba dedikten sonra telefonu kapattım ve dedim ki bak görgüdür bu, yapılması gereken adaba uyan bu dedim. Anca öyle anlıyorlar bence. Örnekle göstereceksin. Kendi ailem bu şekilde ben bu kültürde büyüdüm git ailene anlat ayak uydursunu üzeri kapalica söyleyeceksin. Misal her gün her gün taciz eder gibi gecenin onunda eşimi aramaları bıçak gibi kesildi

Evliliğinizde sorunlarınız olabilir ancak kabağa ederken asla hakaret, küfür, yada karşınızdakinin kişiliğine zarar veren cümleler kullanmayın. Birbirinize saygınızı yitirirsiniz. hiç gerek yok böyle seylere.Gerçekten boşanmak istemiyorsanız da bir daha boşanma cümlesini kurmayın.

Ay açıklarken ne söyledin peki. Ben de anlatıyorum ama yok..normal kavgayi bile göklere çıkaran insan bunu asla anlayışla karsilayamaz ki. Eşimin çocukluğu korkunç boyutta bir de. Evliyiz bak kavga ederiz instadan beni çıkarır fotoyu kaldırır falan. Wpden engeller bu derece bı çocukluk düşün artik

Evet haklısın bu da bi taktik faydalı olur. Ama şunu söyleyebilirim ailesinin yanlışları eşimizin suçu değil. Mesela 3. Hafta dan habersiz gelmek istemeleri onların düşüncesizliği. Bazı şeyleri değiştiremeyiz kabullenmeni tavsiye ederim. Tabi kendinden ödün verme ezdirme ama zamanla empoze et evet bu doğru. Çıktılar geldiler mi onlar gidince hemen eşinle kavga etmek değil de çok yoruluyorum onlara gerekli ilgiyi gösteremem ayıp olur haberli gelmeleri daha güzel sen annenle konuş istersen bi diyebilirsin. Ben bir de şey denedim. Baktım eşim ailesine bazı şeyleri söyleyemiyor çekiniyor yani ne kadar kavga edersen et adam sana baskı yapıyor ama onlara söyleyemiyor herkesin bi aile yapısı var yetişme tarzı var baktım böyle olmuyor direk ben annesine söyledim açık açık. Güzel dille. Ama benimkiler laftan anlayan tipler o yüzden de sorun olmuyor

Bu forumda dünya ne kadar da kolay insanların başına yıkılıyor böyle.
Bakıyorum da iki konudan birinde dünya birilerinin başına yıkılıyor.
Bazen sahiden şaşırıyorum.
Herkesin derdi kendine ağır tabi ama bazı şeyleri abartmanın da alemi yok.
Kavga etmeyi bırakmak, boşanma lafını kenara koymak, sorunları konuşarak bu çözmek bu kadar mı zor?

Son düzenleme:
Eşin açmış bak boşanma konusunu, sen sürekli kavgalarimizda açıp durduğun için bende araştırdım, boşanmak istediğim için değil sen sürekli dediğin için. Boşanmak istemiyorum bu lafı açmanı da sevmiyorum her evlilikte böyle tartışmalar olur tartışıyoruz diye bosanmamizi gerektiren bisey yok de

Doğru kısmen kabullenmek bazı şeyleri ve fevriligi bırakmak gerekiyor. Tatlı dilli olmak gerekiyor ooof of. Biraz karakter yapı meselesi, daha çok tamam sen haklısıncı kadınlar, çok fazla ses çıkarmayan kadınlar daha iyi beceriyor sanırım bu evlilik işini. Ben beni rahatsız eden özgürlük alanimi gereksiz kısıtlayan şeyleri yapmamaya resmen inat ediyorum. Bu hata mi bilmiyorum fakat zaten tesettürlü bı insanin da giyimine karışılmasi bana korkunç saçma geliyor. Her gün eşi tarafından mesai arkadaşıyla ( erkek) wp konuşmasının kontrol edilmesi bana korkunç geliyor. Lazere gitmeme bile karşı vücudumu başka bı insan görecek diye. Bilemiyorum bunları yediremiyorum

Pek bı farkınız yok. Onun sinirle bosanma laflari etmesi ne kadar cocukca ve sacmaysa, sizin bunu oturup ciddi ciddi arastirmaniz da bir o kadar saçma. Kafama soktu ne demek ya? Nasil bi bahane? 2 ayda bu hale gelen evlilikten hayir gelir mi sanmam. Korunun bari

Şaka mı bu kendi sürekli dile getiriyor siz araştırınca mı dünyası başına yıkılıyo. Daha 2 aylıksınız sürekli boşanmayı dillendirmek hiç doğru değil. Birbirinize zaman verin, evliliğin ilk senesi farklı bi düzene geçiliyor tabiki tartışma olabilir çok normal. Ama her tartışmadan sonra boşanmanın dile getirilmesi doğru değil

1 sene 1.5 sene evlilik oturana kadar tartıişmalar olur saygınızı yitirmemeniz lazım çok toksiksınız buna rağmen neden evlendiniz yaşlarda daha küçük 26 erkek için 18 gibi bişey ergen gibi zor ikiniz birlikte bi çift terapiste gıdın diyeceğim

Siz boşanırsınız evliliğin ilk haftası böyle cümleler söylenebildiyse kopmustur o olay
Cünkü bi insan bosanma sürecini neden araştırır?
Bi arkadası esi dostu icin arastırma yapmıyorsa?

Siz boşanırsınız evliliğin ilk haftası böyle cümleler söylenebildiyse kopmustur o olay
Cünkü bi insan bosanma sürecini neden araştırır?
Bi arkadası esi dostu icin arastırma yapmıyorsa?
Normal kavga edemiyorduk bağır çağır kır dök bu sekildeydi kavgalar. Boşanma kelimesi geçince de içinde ister istemez baktım forumdaki boşanma konularına vs.ne yapabilirim psikolojim böyle bi ortamda nasil sağlam kalabilir? Seviyorum çok fazla , sevildiğimi de biliyorum. Ama işte karşılıklı cocukluklar eşimin fevrilikleri beni tüketiyor

buraya yazdığınız sorunlarınızı, düşüncelerinizi sakince eşinizle konuşursanız hallolacaktır.

Bosverin kendi yolunuza bakın.

O kadar kolay mı boşanmak ya nasıl güzel kestirip attınız öyle vallahi pes
Evliliğin ağırlığınu kutsallığını benimsemis olsanız dakika bası bosanma lafı edip bunları arastırma olaylarına girmezdiniz karsılıklı.
Siz beyninizde kestirip atmıssınız,duygunuzda atamamıssınız ama bunu ben söyleyince bana pes.
Evlilik esiniz ve sizin icin 2 beden büyük gelmis
Eskiler bosanma lafı edilen evlilikten hayır gelmeyeceğini söyler
Bende bu ahlaki davranıs ile büyütüldügüm icin bitmiş gözü ile baktım acıkcası

Ya tabi ben şimdi detayları bilmeden yorum yapıyorum da o kadar aşırı hareketleri yoktu benim eşimin. Bi konu görmüştüm kendimi kanıtlayamamaktan bıktım iftaraya uğraşmış gibi hissediyorum demişti kızcağız burda yakın zamanda okudum şizofreni gibiydi o dereceye varıyorsa bir hastalık olabilir. Yine bi arkadaş kocam işten gelince saçım ıslak mı değil mi diye kontrol ediyor niye duş aldın diye kavga çıkarıyor demişti. Bu kadar kıskançlığın sebebi ne olabilir bunu bulmak lazım. Anlaşılan konu bir değil iki değil sizin işler karışık

yani kavgalarınız ne üstüne de hemen boşanma lafını açıyorsunuz? Sudan sebepler mi büyük şeyler mi? Boşanma lafı çok ağzınıza sakız olmuş, merak ediyorum sevgiliyken böyle kavgalar etmiyor muydunuz? Birbirinizi tanımadan mı evlendiniz?

O olgun olmuyorsa sen ol al karşına konuş.Benim hangi davranışından neden rahatsızsin de.İnsanlar konuşarak anlaşır.Baktin iletişim kurmuyor.O zaman ayrılık düşün derim.Once konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…