2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazık, aptallığına doymasın ne diyim...

Bir de erkeklerin tipik lafıdır bu Annenler Dolduruyor Seni.
Beni annemler dolduruyor madem seni kim dolduruyor deseydin.
Hayret bir şey ya..

aynen canım :) annemler tuttu beni halbuki kaç hafta. sabret emin ol adımlarını atarken dediler. bunu ona söylediğim halde hala dolduruyorlar diyor :))

bi de dikkatimi çekti çok kolay kabullendi. hem seviyorum diyor, hem de mutlu olacaksan imzalayayım diyor. garip biri..

Benimde dikkatimi çekti. Anlamıyorum ne istiyorlardı ki? Nasıl bir anlayıştır bu hayret ediyorum. İnsan boşanmak için evlenmez ama bu adam evliliğinizi kurtarmak için hiçbir şey yapmadı.

Allah bu adama da bu aileye de öyle fena bir gelin nasip etsin ki, seni mumla arasınlar. Bu kadar söylüyorum..

Son düzenleme:
konunun basindan beri duygusal olarak kaydettigin asamaya inanilmaz sasiriyorum
Keske her kadin bu kadar gercekci olup karar verebilse
Ama soyle bir hissim var
Sanki ona hic saygi duymamissin
Son yaptiklari da sevgini bitirmis ondan bu kadar kolay oldu
Saygi duyuyor olsaydin emek vermek isterdin sen kolayca silip atabildin
Insallah hakkinizda hayirlisi olur
Takipteyim

Canım, nasılsın?
Merak ettim herhangi bir gelişme var mı?
Bir avukatla görüşebildin mi?

Saygının karşılıklı olarak hakedilen bir olgu olduğuna inananlardanım.
Bazı insanlar yaptıklarıyla değil saygı duymayı, canlı gibi görülmeyi bile haketmediklerini ortaya koyuyorlar.
Göz böyle görünce gönülde sevgi ve saygının kırıntıları bile kalmıyor.
Dediğiniz gibi konu sahibi çok güzel bir şekilde silkelendi ve kendine geldi.
Umarım bu; kendini güçsüz, yalnız ve dayanmaya mecburmuş gibi hisseden tüm acı çeken kadınlara güzel bir örnek teşkil eder

Canım, nasılsın?
Merak ettim herhangi bir gelişme var mı?
Bir avukatla görüşebildin mi?

Bende merak ettim ?

Çok iyiyim canımmm henüz görüşemedim yarın inşallah arayıp soracağım. sorun çıkarmayacağını söylemişti ya, dün tekrardan aradı beni, dava bilgileri ona msj olarak gitmiş, neden 2 dosya adı var diye sordu tazminat açtığımı sandı sanırım korkmuş anladığım kadarıyla

zaten telefonda da itiraf etti, ses kaydına aldım. "böyle olacağını bilseydim evlenmezdim seninle" diye. dedm ben sana kına günü altın maltın vermeyeceğimi zaten söyledim niye evlendin o zaman dedm. demek ki nasılsa elinden alırım diye düşündün..

resmen bu işin ticaret olduğunu itiraf etti yani.

bu arada iyi bir haber daha :) bugün doktora gittim. kızlığımın zedelendiğini ama tam anlamıyla bozulmadığını, esnek olduğunu söyledi. tabi bundan sonra kan gelmeyecekmiş, zaten de gelmemişti. bugün çok mutlu oldum bu nedenle. en azından tamamen bitirememiş :))

regl olmama rağmen de içimde arada vesvese oluyordu ultrasona da girdim hamilelik de yok :)

saygıdan ismiyle bile hitap edemezdim öyle söyleyeyim :) ama öyle bir bitirdi ki bu saygıyı jet hızıyla. yaptıklarını görünce sevgi de kalmadı haliyle.

bi de yapımda var, bir insanın bi hatasını dahi affedemiyorum. buna çok şans verdim bu kadar hatayı hiç affedemeyeceğim :)

Son düzenleme:

Tazminat davası açmayacak mısınız?

Ben bu altın meselesini merak ediyorum.evlendikten sonra sonuçta eve giren hersey 2 kişinin olmuyor mu?eşinin sıkıntısı varsa altınlar senin onları alamam diyen var mıdır merak ediyorum???

Ben bu altın meselesini merak ediyorum.evlendikten sonra sonuçta eve giren hersey 2 kişinin olmuyor mu?eşinin sıkıntısı varsa altınlar senin onları alamam diyen var mıdır merak ediyorum???

normal evliliklerde böyledir. ben eşime ekstrelerini getir ödeyeyim dediğim halde bana ekstre getiremedi. yalan dolan vardı ortada. konunun kısa özeti bu :)

kesinlikle kaynanan dolduruyordur güzelim benimde başımda var çünkü seni anlayabiliyorum ve kendimi senin yerine koyuyorum bizim erkekler çok iyi aslında ahh o kaynanalarr görümceler yokmu allah onları bildiği gibi yapsın diyecem istisnalar var tabiki .bende görümceyim annem kaynana ama kesinlikle bizden ayırt etmez 2 gelininide ne hikmetse... çok güzel birşey aslında ama insan kendinede aynı şekilde davranılmasını istiyor tabiki napalım yapacak bişey yok başımıza gelmiş artık bu bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz tatlım. allahım senle birlikte olsun bide daha 2 aylık evliymişsin yazık yaa.ha bide sen doğru dur eğri belasını bulur

Inanamiyorum resmen, simdi buda ADAM diye gezinecekmi ortalikta ????
Allah askina söyleyin ya, herifin eline bosanma kagitlari geciyor,
sana ne oluyor delirdinmi ne bosanmasi dön evine sen benim karimsin diye sahip cikacagina,
elinden tutup getirecegine, herseyi düzeltecem diyecegine,
niye 2 kagit var diye ödümü kopuyor ??????????
ESSek sudan gelinceye kadar döveceksin böylesini
Yemin ediyorum bu zamanda adam gibi adamlar sadece parmakla sayilacak derecede az sanirim, ben hic görmedim ama vardir diye düsünmek istiyorum
Dünya aleme rezil edeceksin böylesini,
gercekten hakediyorlar,
sana herkes niye bosaniyorsun diye sorarsa kesinlikle anlat bunlari bir bir,
ticaret yapmislar, benim altinlarim icin almislar beni de, bunlar ticaret evliligi yapiyorlar dolandiricilar de, vallahi söyle,
bidaha kimseyle evlenemesin o pislik

Ayrilmaniz en doğrusu gibi gözüküyor fakat kizlik zarinizin tam olarak yirtilmamis olmasi
Sizi neden sevindirdi bi evlilik yasadiniz bitiyor ikinci bi evlilikte ne diyeceksiniz
Evli kaldim ama beraberlik yaşanmadi hala kizim mi ? Ben oyle bir izlenim sezdim
Ha bunu mahkemede kullanacaksaniz eşinizin mahremiyetini kullanmayin ..

bunu kullanacak karakterde birine benziyor muyum sizce? yahut ikinci evlilikte hiç ilişki yaşamadım diyecek kadar yalancı mıyım?

şu yönden sevindim. onlar iş işten geçsin diye yalanlar söylediler evlenip günahıma girdiler. ama Allah da onların istedkleri nasip etmedi. bu avuntum yani. ikinci bi evlilkte tabi ki doğruyu söyleyeceğim. denedik ama durum bu bu.

canlarım nasılsınız görüşmeyeli?

gelişme var ama trajikomik bir gelişme :)

tebligat gitmiş kendisine, telefonda bir güzel izah etti sorup soruşturmuş, karşı dilekçe yazıp notere kesin boşanmak istediğimizi filan onaylatırsak daha çabuk bitiyormuş bunu bana anlattı

annem de konuşmamıza şahit oldu, kadının ağzı açık kaldı

niye evlendiğini bir türlü anlayamadık madem bu kadar kolay vazgeçebilecekti niye kına günü gitmedi tarzı bir sürü soru işareti var :) ayrılırken sadece bunu soracağım ona.

bir şeyden şüpheleniyorum ama emin değilim. kuvvetli bir ihtimal ama

evi de boşaltmamış, hala orada kalıyormuş, eşyalarımı alacağım gelip 10 güne kadar dedim, babam hala yurtdışında çünkü iş gereği. tamam ben evdeyim sorun yok eşya konusunda dedi

durumlar böyle :)

Bu kadar olur, tam özel mesaj atacaktım canım sana, ne oldu acaba ne yaptın diye
Vallahi bırak sorun çıkarmasın daha iyi.
Hakikaten niye evlendiği de belli değil bu adamın ama çok şükür ki erkenden gördün mevzuyu, kararını verdin.
En yakın zamanda eşyalarını al canım, babanın işi uzarsa da vardır mutlaka bir aile büyüğü erkek, ne bileyim aile dostu bir bey, güvendiğiniz biri.
Onunla gidip, evden çıkmaısnı isteyip çöpüne kadar neyin varsa al, hiçbir şeyini bırakma o adama.

aynen canım öyle yapacağım inşallah :) şimdi kesin kaynana da evde olacak peşimde fellik fellik gezecek yanlış bir şey almayayım fazladan götürmeyeyim diye

çeyiz yerleştirirken ayak altındaydı çünkü aile büyükleri var tabi ama dedemler bizi sildiği için.. babam gelip bi gözünü korkutsa hem daha iyi olur diye düşünüyoruz, çünkü demişti bu kızın gözünde yaş görürsem o zaman sorarım sana diye... bakalım beklemedeyiz :)

canım ya, özel konuları pek anlatamadım size ama geçen aklıma geldi netten araştırdım belirtiler tamamen uyuyor, cinsel isteksizlik vardı onda. yani nasıl diyeyim 2 ay boyunca başbaşa kalmamak içn elinden geleni yaptı, sürekli ailesine gitmeye çalıştı filan detaylarını söyleyemiyorum çok ağır şeyler var komşumzla ve annemle paylaştım şok oldular, böyle erkek görmedik dediler

çok anneci erkeklerde olurmuş böyle durumlar, ya da eşcinsellerde.. etrafa bir şeyleri kanıtlamak için de evlenenleri oluyormuş, acaba diyorum böyle bir durum mu vardı.. çünkü ben gidince yine borçlarını ödeyemedi üstüne bi de beni kaybetti. çok tuhaf

Ah canım benim, o kadar iyi anlıyorum ki seni...
Gerçekten verilmiş sadakan varmış, dava bittiği gün ihtiyacı olanların karınlarını doyur, üst baş al bunların hepsine yol açan o '2 BİLEZİK' le
Yine ablam diyeceğim çünkü biz de aynı şeyden şüphelendik.
Hatta ben eminim de annemler utancından söyleyemiyor.
Bizimkiler de demiştim iki yıl evli kaldılar ama cinsellik adına hiçbir şey yokmuş.
Adam yatağa gelmiyormuş bile....
Hatta demiştik, yeni düzen bu olmuş, masum anlamayacak böyle nasıl diyeyim sesi çıkmayacak kızları buluyorlar, resmen ailelerini ve oğullarını aklıyorlar....
Bu kadar çabuk şekilde boşanmayı kabul etmesinin sebebi de bu olabilir.
Sen ilk yazdığında zaten benim aklıma gelmişti de diyememiştim, artık kurdu oldum bu işin, öyle iğrenç bir şeyi gördüğümden dolayı...
Şuan bir kez daha sevindim adına, ya duygularına yenilip bu büyük cesareti gösteremeyip de barışma yoluna gitseydin...
Gerçekten hayatında kendin için yaptığın en büyük iyilik bu olsa gerek.
Bundan sonra her şey çok daha güzel olacak gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…