Yazık, aptallığına doymasın ne diyim...
Bir de erkeklerin tipik lafıdır bu Annenler Dolduruyor Seni.
Beni annemler dolduruyor madem seni kim dolduruyor deseydin.
Hayret bir şey ya..
aynen canım :) annemler tuttu beni halbuki kaç hafta. sabret emin ol adımlarını atarken dediler. bunu ona söylediğim halde hala dolduruyorlar diyor :))
bi de dikkatimi çekti çok kolay kabullendi. hem seviyorum diyor, hem de mutlu olacaksan imzalayayım diyor. garip biri..
konunun basindan beri duygusal olarak kaydettigin asamaya inanilmaz sasiriyorumTekradan sağolun pazartesi görüşeceğim :)
bu arada bugün konuştuk eşimle. bana bunca yamuk yaptın bir kere dürüst davran ve imzala boşanma kağıdını dedim. hiçbir şey talep etmiyorum hayatımdan git yeter dedim. sen mutlu olacaksan atarım feda olsun sana imza dediama ileride pişman olacaksın düşününce anlarsın şimdi annenler dolduruyor seni dedi.. halbuki annemlerin ona yaptığı iyiliği kendi ailesi yapmadı :)
her neyse.. yüzüme bakarak bir de beni sevmediğini söyleticem sana dedi. ben de acele ettm telefonda söyledim. çünkü sen de beni sevmiyorsun dedim. benimle resmen maddi getiri için evlendin dedm. yok hayır filan dedi. kapatırken de "seni çok seviyorum" dedi ağladı. ama bana hiç inandırıcı gelmedi
sanırım zorluk çıkarmayacak. yani inşallah :) yoksa bir avukat tutup tazminat nafaka ne istersem alacağım dedim. imza atarsan hiçbir şey istemicem dedm.
bakalım hayırlısı olsn :)
konunun basindan beri duygusal olarak kaydettigin asamaya inanilmaz sasiriyorum
Keske her kadin bu kadar gercekci olup karar verebilse
Ama soyle bir hissim var
Sanki ona hic saygi duymamissin
Son yaptiklari da sevgini bitirmis ondan bu kadar kolay oldu
Saygi duyuyor olsaydin emek vermek isterdin sen kolayca silip atabildin
Insallah hakkinizda hayirlisi olur
Takipteyim
Canım, nasılsın?
Merak ettim herhangi bir gelişme var mı?
Bir avukatla görüşebildin mi?
Bende merak ettim ?
konunun basindan beri duygusal olarak kaydettigin asamaya inanilmaz sasiriyorum
Keske her kadin bu kadar gercekci olup karar verebilse
Ama soyle bir hissim var
Sanki ona hic saygi duymamissin
Son yaptiklari da sevgini bitirmis ondan bu kadar kolay oldu
Saygi duyuyor olsaydin emek vermek isterdin sen kolayca silip atabildin
Insallah hakkinizda hayirlisi olur
Takipteyim
Çok iyiyim canımmm henüz görüşemedim yarın inşallah arayıp soracağım. sorun çıkarmayacağını söylemişti ya, dün tekrardan aradı beni, dava bilgileri ona msj olarak gitmiş, neden 2 dosya adı var diye sordutazminat açtığımı sandı sanırım korkmuş anladığım kadarıyla
zaten telefonda da itiraf etti, ses kaydına aldım. "böyle olacağını bilseydim evlenmezdim seninle" diye. dedm ben sana kına günü altın maltın vermeyeceğimi zaten söyledim niye evlendin o zaman dedm. demek ki nasılsa elinden alırım diye düşündün..
resmen bu işin ticaret olduğunu itiraf etti yani.
bu arada iyi bir haber daha :) bugün doktora gittim. kızlığımın zedelendiğini ama tam anlamıyla bozulmadığını, esnek olduğunu söyledi. tabi bundan sonra kan gelmeyecekmiş, zaten de gelmemişti. bugün çok mutlu oldum bu nedenle. en azından tamamen bitirememiş :))
regl olmama rağmen de içimde arada vesvese oluyordu ultrasona da girdim hamilelik de yok :)
Tazminat davası açmayacak mısınız?
Ben bu altın meselesini merak ediyorum.evlendikten sonra sonuçta eve giren hersey 2 kişinin olmuyor mu?eşinin sıkıntısı varsa altınlar senin onları alamam diyen var mıdır merak ediyorum???
Çok iyiyim canımmm henüz görüşemedim yarın inşallah arayıp soracağım. sorun çıkarmayacağını söylemişti ya, dün tekrardan aradı beni, dava bilgileri ona msj olarak gitmiş, neden 2 dosya adı var diye sordutazminat açtığımı sandı sanırım korkmuş anladığım kadarıyla
zaten telefonda da itiraf etti, ses kaydına aldım. "böyle olacağını bilseydim evlenmezdim seninle" diye. dedm ben sana kına günü altın maltın vermeyeceğimi zaten söyledim niye evlendin o zaman dedm. demek ki nasılsa elinden alırım diye düşündün..
resmen bu işin ticaret olduğunu itiraf etti yani.
bu arada iyi bir haber daha :) bugün doktora gittim. kızlığımın zedelendiğini ama tam anlamıyla bozulmadığını, esnek olduğunu söyledi. tabi bundan sonra kan gelmeyecekmiş, zaten de gelmemişti. bugün çok mutlu oldum bu nedenle. en azından tamamen bitirememiş :))
regl olmama rağmen de içimde arada vesvese oluyordu ultrasona da girdim hamilelik de yok :)
saygıdan ismiyle bile hitap edemezdim öyle söyleyeyim :) ama öyle bir bitirdi ki bu saygıyı jet hızıyla. yaptıklarını görünce sevgi de kalmadı haliyle.
bi de yapımda var, bir insanın bi hatasını dahi affedemiyorum. buna çok şans verdim bu kadar hatayı hiç affedemeyeceğim :)
Ayrilmaniz en doğrusu gibi gözüküyor fakat kizlik zarinizin tam olarak yirtilmamis olmasi
Sizi neden sevindirdi bi evlilik yasadiniz bitiyor ikinci bi evlilikte ne diyeceksiniz
Evli kaldim ama beraberlik yaşanmadi hala kizim mi ? Ben oyle bir izlenim sezdim
Ha bunu mahkemede kullanacaksaniz eşinizin mahremiyetini kullanmayin ..
canlarım nasılsınız görüşmeyeli?
gelişme var ama trajikomik bir gelişme :)
tebligat gitmiş kendisine, telefonda bir güzel izah etti sorup soruşturmuş, karşı dilekçe yazıp notere kesin boşanmak istediğimizi filan onaylatırsak daha çabuk bitiyormuş bunu bana anlattı
annem de konuşmamıza şahit oldu, kadının ağzı açık kaldı
niye evlendiğini bir türlü anlayamadık madem bu kadar kolay vazgeçebilecekti niye kına günü gitmedi tarzı bir sürü soru işareti var :) ayrılırken sadece bunu soracağım ona.
bir şeyden şüpheleniyorum ama emin değilim. kuvvetli bir ihtimal ama
evi de boşaltmamış, hala orada kalıyormuş, eşyalarımı alacağım gelip 10 güne kadar dedim, babam hala yurtdışında çünkü iş gereği. tamam ben evdeyim sorun yok eşya konusunda dedi
durumlar böyle :)
Bu kadar olur, tam özel mesaj atacaktım canım sana, ne oldu acaba ne yaptın diye
Vallahi bırak sorun çıkarmasın daha iyi.
Hakikaten niye evlendiği de belli değil bu adamın ama çok şükür ki erkenden gördün mevzuyu, kararını verdin.
En yakın zamanda eşyalarını al canım, babanın işi uzarsa da vardır mutlaka bir aile büyüğü erkek, ne bileyim aile dostu bir bey, güvendiğiniz biri.
Onunla gidip, evden çıkmaısnı isteyip çöpüne kadar neyin varsa al, hiçbir şeyini bırakma o adama.
aynen canım öyle yapacağım inşallah :) şimdi kesin kaynana da evde olacak peşimde fellik fellik gezecek yanlış bir şey almayayım fazladan götürmeyeyim diye
çeyiz yerleştirirken ayak altındaydı çünküaile büyükleri var tabi ama dedemler bizi sildiği için.. babam gelip bi gözünü korkutsa hem daha iyi olur diye düşünüyoruz, çünkü demişti bu kızın gözünde yaş görürsem o zaman sorarım sana diye... bakalım beklemedeyiz :)
canım ya, özel konuları pek anlatamadım size ama geçen aklıma geldi netten araştırdım belirtiler tamamen uyuyor, cinsel isteksizlik vardı onda. yani nasıl diyeyim 2 ay boyunca başbaşa kalmamak içn elinden geleni yaptı, sürekli ailesine gitmeye çalıştı filandetaylarını söyleyemiyorum çok ağır şeyler var komşumzla ve annemle paylaştım şok oldular, böyle erkek görmedik dediler
çok anneci erkeklerde olurmuş böyle durumlar, ya da eşcinsellerde.. etrafa bir şeyleri kanıtlamak için de evlenenleri oluyormuş, acaba diyorum böyle bir durum mu vardı.. çünkü ben gidince yine borçlarını ödeyemedi üstüne bi de beni kaybetti. çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?