Peki size ne düşündürdü bu haber ilk etapta? Sizce konuşma ikna amaçlı mı olacak uzlaşma amaçlı mı? Eşinizin size doğrudan ulaşmayıp araya birini sokması tuhafıma gitti, uzlaşma amacı güdecek, çabalayacak sanırım.
yok o ulaşmaya çalışmıyor. bizim akrabalar arayı bulmaya uğraşıyorlar. utanmasalar üstüme para verecekler çocuğa.
eğer uzlaşma niyeti olsaydı, haftaya gelirim demezdi..
bu haber bana bu işin bittiğini gösteriyor.
ne nişanda ne evlilikte mutlu etmedi beni. bundan sonra da edemeyecek.
bitti :) hayırlısı olsun :)
Ayy bir de naza mı çekiyor!!! ben olsam tamam haftaya görüşelim der,gelince de gitmem!!
yok görüşmeyeceğim zaten vazgeçtm bugn ümitlenmiştim
babam gelsin bitiyor. kaybettiğine yansın artık. içim de acımıyor.
Allah buna bi hayır yazmış demek ki :)
Aynı şeyi düşündüm, sanki yedi gün yedi gece düğün olacak da o yüzden ayıracak vakti yok.
Aslında araya büyükleri almadan konuşmaya çok meraklı olan adam neden araya başkasını soksun ki haber iletmek için bile olsa. Bildiğimiz kadarıyla konu sahibi eşinin doğum günü mesajlarına falan ters cevap vermemişti, kendi de teklif edebilirdi. Ayrıca büyükler araya girmese ne olacak ki, adam kendini hâlâ anasının rahminde bile sanıyor olabilir.
:))))))))))))))))))))))))))))) gülmekten öldümm..
doğumgünümden bi gün önce aramıştı görüşmek içn başbaşa ama buz gibi mesajlar attı. o zaman terslemiştim. ama bekledim ki kapıya gelir. yok döndü eve gitti :)
Merhaba,
Okuyunca üzüldüm açıkcası. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Yuva kurmak zor bir iş. Siz yine de temiz kalpliginizi koruyun, elinizden geleni yapın ki daha sonra kendinize kızmayın vicdan azabı çekmeyin.
32 yaşındaki bir erkeğin annesine bu kadar fazla düşkün olması bir dezavantaj tabi, eşinizin babası vefat mı etmiş? acaba o yüzden mi annesine bu kadar düşkün?
yok babası hayatta ama çok mülayim bir adam. cümle kurduğunu daha yeni gördüm :))
amin hepimzn hakkında hayırlısı olsun. ama çok mutlu bir haber aldm ailevi. çok iyiyim şükür çokkk.
gerçekten başımıza gelen sıkıntıdan sonra ne müjde gelecek bilemiyoruz.
inanın birkaç saat öncesine kadar boğazım düğümlendi acı acı ağlıyordum.
la havle çektim dün gece ağladım ya sabır çektim..
sanırım işin imtihan kısmı geçti
çok iyiiymmm.. bitti bu iş..
bi tanıdık da işle ilgili iyi haberler verdi beklemedeyim bakalım :)
sanırım konu sahibini anlamamakta ısrar ediliyor kızcağız vermem mi diyorki göstersin nereye borcu var vereyim diyor. kimin eşi gelip deseki borcum var ver altınları herkes sorar nereye var. öncesindede yalanları varmış acaba demekte yzde yüz haklı. kanıtlı ispatlı görmek ister. ilişkide güven şart alavere dalavere alacaksa öyle bir adamdan koca olmaz. ömür boyu acaba doğruyumu söylüyor diye düşünecekse bu evlilik baştan bitsin herkes kendi yoluna ve başının çaresine baksın. bu arada konu sahibi arkadaşım ben adliyede çalışıyorum katibim kafana takılan birşey olursa yardımcı olabilirim ne de olsa prosedürü biliyoruz.
çok teşekkür ederim açıklamalarınız için.
bu kadar anlayan olunca, anlamayan kişiler üzmüyor beni :)
şöyle birşey var ki yalan söylediği evlendkten sonra çıktı ortaya. verdiği sözleri tutmayacağı anlında yazmıyordu ve AYNI EVİN İÇİNE GİRMEDEN KİMSE KİMSEYİ TANIYAMAZ.
bu boşanma olayını en kısa sürede nasıl bitiririm onu merak ediyorum. anlaşsak karşı tarafla ki hiç bi çabası yok zaten bence dünden razı :) anlaştığımz takdirde 1 yılı doldurmamız gerekiyor mu yine?
nafaka filan talep etmesem? tazminatı da onun olsun. sadakam olsun diyorum.. ahirete de birşeylerim kalsın. bugünkü yaptıklrından sonra, parasını bile istemiyorum bu adamın..
bu şartlarda boşanmamız ne kadar sürer azami? :)