Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 ayda -15 kilo💪
- Konu Sahibi Alfa RR
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet arkadaşlar 72 kiloyu gördüm bu gün
Kim diyette olduğu halde kilo alır? Tabi ki ben
Bu gün ayran detoksuna başladım 2 3 gün böyle ayran detoksu yapıcam ödemmi topladım anlamadım ki regl olmama az kaldı o yüzdende ola bilir belkide.
Neyse
Ayran detoxsuna başladım kilom 72.7
3 gün yapıcam bakalım kaç kiloya ine bilicem.
Sonrada patates diyeti yapıcam 1 hafta falan.
Kim diyette olduğu halde kilo alır? Tabi ki ben
Bu gün ayran detoksuna başladım 2 3 gün böyle ayran detoksu yapıcam ödemmi topladım anlamadım ki regl olmama az kaldı o yüzdende ola bilir belkide.
Neyse
Ayran detoxsuna başladım kilom 72.7
3 gün yapıcam bakalım kaç kiloya ine bilicem.
Sonrada patates diyeti yapıcam 1 hafta falan.
- 4 Ekim 2022
- 23
- 10
- 8
- 31
Kabak diyetini denediniz mi 3 günlük oluyor o da ve biraz da olsa işe yarıyor . Tabi muhakkak spor da şart en azından her gün yarım saat 40 dakika yürüyüş ciddi anlamda fark yaratacaktır tartıdaGüncel 70.1kg
En azından sondakı rakam değişmiş 70.6kgdan 70.1kg
Aralıkda bitti ama ben hàla 70 kiloyla uğraşıyorum. Aralığın sonuna kadar 65 olsam yeter diyordum ama şimdi 68e bile razıyım. Ne gitmez ne direnç kilosuymuş arkadaş bıktım valla
Denedim işe yaramadı diyete ikk başladığımda işe yarıyordu ama şimdi hiç bir şey işe yaramıyor su diyeti yapmayı düşünüyorum belki o kırar 70 kiloyuKabak diyetini denediniz mi 3 günlük oluyor o da ve biraz da olsa işe yarıyor . Tabi muhakkak spor da şart en azından her gün yarım saat 40 dakika yürüyüş ciddi anlamda fark yaratacaktır tartıda
- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
Yürüyüş spor katmalisiniz birde şu iciyor musunuzGüncel 70.1kg
En azından sondakı rakam değişmiş 70.6kgdan 70.1kg
Aralıkda bitti ama ben hàla 70 kiloyla uğraşıyorum. Aralığın sonuna kadar 65 olsam yeter diyordum ama şimdi 68e bile razıyım. Ne gitmez ne direnç kilosuymuş arkadaş bıktım valla
Günde 10-15bin adım atıyorum vakit buldukca leslide yada dans yapıyorum günde en az 2 litre su içiyorumYürüyüş spor katmalisiniz birde şu iciyor musunuz
- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
Ac karnına sabah yürüyüş yapın 10.000 adim çok faydasını gorursunuzDenedim işe yaramadı diyete ikk başladığımda işe yarıyordu ama şimdi hiç bir şey işe yaramıyor su diyeti yapmayı düşünüyorum belki o kırar 70 kiloyu
- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
Vereceğiz kilo miktarı azaldıkça kilo verme hızınız düşecektirDenedim işe yaramadı diyete ikk başladığımda işe yarıyordu ama şimdi hiç bir şey işe yaramıyor su diyeti yapmayı düşünüyorum belki o kırar 70 kiloyu
Tek çoçukla pek mümkün değil sabah yürüyüş yapmak anca akşamlarıAc karnına sabah yürüyüş yapın 10.000 adim çok faydasını gorursunuz
Ne yediğimide paylaşıcam.
Sabahdan akşam saat 4e kadar 1.5lt su ve 1 kupa sade kahve içtim
Saat 5de 2 köfte birazcıkta patates püre yanında da akdeniz salatası yedim.
Saat 7de 1 kupa yeşil çay
yatana kadarda 1.5 lt su içtim saat 10dan sonra su falan içmiyorum wc de kalıyorum sonra sabaha kadar
En azından ayın sonuna 30na kadar 68 olmak istiyorum.
Sabahdan akşam saat 4e kadar 1.5lt su ve 1 kupa sade kahve içtim
Saat 5de 2 köfte birazcıkta patates püre yanında da akdeniz salatası yedim.
Saat 7de 1 kupa yeşil çay
yatana kadarda 1.5 lt su içtim saat 10dan sonra su falan içmiyorum wc de kalıyorum sonra sabaha kadar
En azından ayın sonuna 30na kadar 68 olmak istiyorum.