2. Aşılama

Kızlarr kimse kan filan vermedi miiii evde test yapanda mı yooook

Kan vermeye bugün gidemedim kızlar ama sabah iddar testi yaptım yine sonuç negatifti artık idrar testi yapmayı düşünmüyorum direk kan vericem. Kasık ağrılarım var göğüs ağrılarım bugünde var biraz iş yaptım çamaşır bulaşık işleri tarzında belim ve kasıklarımda ağrıyo daha fazla hissettim tekrar yatışa geçtim şuan ama çok sıkıldımmm cidden inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz yarın iple çekiyorum şuan

Ay evet ya yok mu surda sevinebilcegimiz birisii mutlu olalimm onun adına bir de çok çok afedersiniz kızlar ama akintiniz oluyor mu acaba sizinde

İlk 2 dk da cektim marka artımed ama sevinsem mi bilemedim normal kaset test erken gebelik değil kızlar

Aşılamanın 12. İlk aşılamada da yapmıştım 7 gün hiç çizgi çıkmamıştı

Çok geçmiş olsun Bende aşılama sürecinde hastalık atlattım çok zor geçti ama geçti bir şekilde hastaneye falan da gitmedim o yüzden evde kendi kendime iiyileştim

Tebrik ederim inşallah vardir bence var ama darısı başımıza
İnşallah ben hiç moda girmedim negatif olabilme ihtimalini tutuyorum daha önde ki pozitif olursa sevinebilym aminnn inşallah hep beraber gebe kalırız gebeykende bol bol sohbet ederiz

Ve bende geçen ay 10.gunde yapmistim gebelik testi hiç çizgi çıkmamıştı. O yüzden umutluyum şuan sendennn
Bende de cıkmamıstı ilk defa çift çizgi görüyorum sasırdım inşallah ben hepimizden umutluyum inşallah hep beraber gebe kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…