Kızlarr kimse kan filan vermedi miiii evde test yapanda mı yooookMerhaba kızlar 2. Aşılamamı 11 ocakta yaptırdım pcos var günler geçmiyor benim gibi aşılama yaptıranlar birbirimze destek olalım
damlasu14 09.01.2024 çatlama iğnesi 11.01.2024
Gonal f le
2.aşılama2 yumurta Test verme tarihi
24.01.2024D dilaaa3525 12.01.2024 25.01.2024 P pcoslu91 12.01.2024 25.01.2024 @ervagul19 15.01.2024 28.01.2024 Poncikss 10.01.2024 23.01.2024 S seleeen1 10.01.2024 23.01.2024 C C120299 10.01.2024 23.01.2024 @samsunlu5555 24.01.2024 06.02.2024
Ayy yaparsan mutlaka sonucu paylaş bizimleeBende vermedim bu güne kadar ne kan nede evde denedim bekliyorum aksam belki idrar testi yaparım
Evet benim oluyor hem beyaz akintim hemde su gibi akintim oluyorAy evet ya yok mu surda sevinebilcegimiz birisii mutlu olalimm onun adınabir de çok çok afedersiniz kızlar ama akintiniz oluyor mu acaba sizinde
Askım benim test tarihim 25 ocakKızlarr kimse kan filan vermedi miiii evde test yapanda mı yooook
Ayneeen benim deee. Geçen ay da böyle oldu regl oldum. moralim en ufak şeye bozuluyor artikEvet benim oluyor hem beyaz akintim hemde su gibi akintim oluyor
Bence kesinlikle var kaçıncı gündü sizinEki Görüntüle 3374273 İlk 2 dk da cektim marka artımed ama sevinsem mi bilemedim normal kaset test erken gebelik değil kızlar
Ayyy bencede varrr ve böyle içim kıpır kıpır olduu insallahh insallahhhh vardirrrr yarının kan testine hemmeeennnEki Görüntüle 3374273 İlk 2 dk da cektim marka artımed ama sevinsem mi bilemedim normal kaset test erken gebelik değil kızlar
Tebrik ederim inşallah vardir bence var ama darısı başımızaAşılamanın 12. İlk aşılamada da yapmıştım 7 gün hiç çizgi çıkmamıştı
Ve bende geçen ay 10.gunde yapmistim gebelik testi hiç çizgi çıkmamıştı. O yüzden umutluyum şuan sendennnEki Görüntüle 3374273 İlk 2 dk da cektim marka artımed ama sevinsem mi bilemedim normal kaset test erken gebelik değil kızlar
Çok geçmiş olsun Bende aşılama sürecinde hastalık atlattım çok zor geçti ama geçti bir şekilde hastaneye falan da gitmedim o yüzden evde kendi kendime iiyileştimBenimde aynı canım üstüne birde grip oldum boğazlarım pert durumda öksürüyorum sağ kasığım çok acıyo belim kopuyor gögüslerim hala hassas acile gittim çünkü baya kötüyüm grip anlamında bakamayız dediler 1 saat uzaklıktaki yere gidin dediler bende gidemem nasıl gidiyim deyince o zaman özele gidin biz hamilelik riski olan birine bakanayız dediler devlet hastanesi birde burası ölsem demek bakmıcaklar o kadar sinirlerim bozuldu ki anlatamam
Aaaa çok iyi var gibi evet çok mutlu oldum adınaEki Görüntüle 3374273 İlk 2 dk da cektim marka artımed ama sevinsem mi bilemedim normal kaset test erken gebelik değil kızlar
İnşallahAyyy bencede varrr ve böyle içim kıpır kıpır olduu insallahh insallahhhh vardirrrr yarının kan testine hemmeeennn
İnşallah ben hiç moda girmedim negatif olabilme ihtimalini tutuyorum daha önde ki pozitif olursa sevinebilymTebrik ederim inşallah vardir bence var ama darısı başımıza
Bende de cıkmamıstı ilk defa çift çizgi görüyorum sasırdımVe bende geçen ay 10.gunde yapmistim gebelik testi hiç çizgi çıkmamıştı. O yüzden umutluyum şuan sendennn
İnşallah vardır kanda görmeden pek inanasım gelmiyor bazen testler yanıltıyor sonrasında üzülmektense suan tedbirli olmak daha iyiAaaa çok iyi var gibi evet çok mutlu oldum adına
Yok ya iyi dusunelim yinede bizAyneeen benim deee. Geçen ay da böyle oldu regl oldum. moralim en ufak şeye bozuluyor artik