2. Aşılama

Hayır hayır Allah korusun onları getirme aklına pozitf vibessss
İnşallah öyledir canım benim insan hep beraber böyle güzel anlarımızı birbirimizle paylaşırız ben kımseye demedim demeyi düşünmüyorum bi emin olana kadar betayı fılan takıp etmem lazım

Ben sayıyorum kız gün gecmiyor yoksaaa valla sende o zaman test yap 12 gün idrarda cıkıyor eger geç döllenme vs olmadıysa
Ben kaset test yapmiycam asiri stres oluyorum ve cokkk üzülüyorum agrim var eger adet olmazsam 15. Gun kan vericem hayirlisi bakalim hakkimda

Ben kaset test yapmiycam asiri stres oluyorum ve cokkk üzülüyorum agrim var eger adet olmazsam 15. Gun kan vericem hayirlisi bakalim hakkimda
İnşallah valla bende yapmıcaktım ama burdan bi arkadaş yaptı 12. Gün ve baya baya pozitifti yani silik bile değildi ve bugün cok kötü hastaydım acile gittim ilgilenmediler ondan kızdım sinirle yaptım simdi bir tane de erken gebelik aldım comfort sanırım onu yapıcam ama ne zaman yapsam bilmiyorum

Ya sabah ilk idrarinla yap yada gece yap bence ilk idrarla daha net cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…