Ayy canım ne guzel net cikmis yaa kacinci günün bugunnn hayırlı olsun bu aradaEki Görüntüle 3374273 İlk 2 dk da cektim marka artımed ama sevinsem mi bilemedim normal kaset test erken gebelik değil kızlar
Ben senin yerinde olsam şimdi her hangi Bi özele kan testi için uçmuştumm hayatta sabredememBende de cıkmamıstı ilk defa çift çizgi görüyorum sasırdıminşallah ben hepimizden umutluyum inşallah hep beraber gebe kalacağız
Ya yazmissin yeni gördümAşılamanın 12. İlk aşılamada da yapmıştım 7 gün hiç çizgi çıkmamıştı
12. Gün canım insallah vardır inşallah hayırlsıyla olur sağlıkla hepimizinAyy canım ne guzel net cikmis yaa kacinci günün bugunnn hayırlı olsun bu arada
İnsallah hepimiz olalım ya hep dua ediyorum aklımdasınız girip girip bakıyorum sizeYa yazmissin yeni gördümyarin kan testini sabirsizlikla bekliyoruz ilk hamisimiz konu sahibimiz olsun bari
Kuzum sevinmek istemiyorum cok fazla korkuyorum inan yoksa benımde yüreğim ağzımda ama sabretmeye çalışıyorum olurda kimyasal filan olur diyeBen senin yerinde olsam şimdi her hangi Bi özele kan testi için uçmuştumm hayatta sabredemem
Hayır hayır Allah korusun onları getirme aklına pozitf vibessssKuzum sevinmek istemiyorum cok fazla korkuyorum inan yoksa benımde yüreğim ağzımda ama sabretmeye çalışıyorum olurda kimyasal filan olur diye
İnşallah öyledir canım benim insan hep beraber böyle güzel anlarımızı birbirimizle paylaşırız ben kımseye demedim demeyi düşünmüyorum bi emin olana kadar betayı fılan takıp etmem lazımHayır hayır Allah korusun onları getirme aklına pozitf vibessss
Ayyy aminnnn inşallah benimde 12. Gunumdu bugun :)) sen asilama gununu sayiyormusun ? Ben saymiyorum daİnsallah hepimiz olalım ya hep dua ediyorum aklımdasınız girip girip bakıyorum size
Ben sayıyorumAyyy aminnnn inşallah benimde 12. Gunumdu bugun :)) sen asilama gununu sayiyormusun ? Ben saymiyorum da
Ben sayıyorumkız gün gecmiyor yoksaaa valla sende o zaman test yap 12 gün idrarda cıkıyor eger geç döllenme vs olmadıysa
Haklısın tabi inşallah kanda da çıkar hayırlısı olsunİnşallah vardır kanda görmeden pek inanasım gelmiyor bazen testler yanıltıyor sonrasında üzülmektense suan tedbirli olmak daha iyi
İnşallah valla bende yapmıcaktım ama burdan bi arkadaş yaptı 12. Gün ve baya baya pozitifti yani silik bile değildi ve bugün cok kötü hastaydım acile gittim ilgilenmediler ondan kızdım sinirle yaptım simdi bir tane de erken gebelik aldım comfort sanırım onu yapıcam ama ne zaman yapsam bilmiyorumBen kaset test yapmiycam asiri stres oluyorum ve cokkk üzülüyorum agrim var eger adet olmazsam 15. Gun kan vericem hayirlisi bakalim hakkimda
Ben şimdi yaptım negatif... 3 4 güne regl olurum...Ben kaset test yapmiycam asiri stres oluyorum ve cokkk üzülüyorum agrim var eger adet olmazsam 15. Gun kan vericem hayirlisi bakalim hakkimda
İnsallah hayırlı haberi duyarımHaklısın tabi inşallah kanda da çıkar hayırlısı olsun
Kaset mi yaptın canım kan mı verdinBen şimdi yaptım negatif... 3 4 güne regl olurum...
Kaset yaptım ama bayaa negatiff çıktı canisi. Erken gebelik aldıysan ayy yapta sevinecek biseyimiz olsun iyceKaset mi yaptın canım kan mı verdin
Ya sabah ilk idrarinla yap yada gece yap bence ilk idrarla daha net cikarİnşallah valla bende yapmıcaktım ama burdan bi arkadaş yaptı 12. Gün ve baya baya pozitifti yani silik bile değildi ve bugün cok kötü hastaydım acile gittim ilgilenmediler ondan kızdım sinirle yaptım simdi bir tane de erken gebelik aldım comfort sanırım onu yapıcam ama ne zaman yapsam bilmiyorum
Ben şimdi yaptım negatif... 3 4 güne regl olurum...
Gece yapıcam sanırım cok su içersem beta seyreliyor değil mi ona göre su içmicsmYa sabah ilk idrarinla yap yada gece yap bence ilk idrarla daha net cikar