2. Aşılama

damlasu14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
1.434
1.677
30
Merhaba kızlar 2. Aşılamamı 11 ocakta yaptırdım pcos var günler geçmiyor benim gibi aşılama yaptıranlar birbirimze destek olalım

damlasu14 09.01.2024 çatlama iğnesi11.01.2024
Gonal f le
2.aşılama
2 yumurtaTest verme tarihi
24.01.2024
D dilaaa3525 12.01.202425.01.2024
P pcoslu91 12.01.202425.01.2024
E ervagul19 15.01.202428.01.2024
Poncikss 10.01.202423.01.2024
S seleeen1 10.01.202423.01.2024
C C120299 10.01.202423.01.2024
S samsunlu5555 24.01.202406.02.2024

Son düzenleme:
Merhabalar bende ikinci asilamami cuma gününün 12 ocakta yaptırdım ama nedense hiç bir umudum yok

Merhaba kızlar 2. Aşılamamı 11 ocakta yaptırdım pcos var günler geçmiyor benim gibi aşılama yaptıranlar birbirimze destek olalım
Merhaba ben de 12 ocakta ilk aşılamamı oldum ama doktor zaten öncesinde boşuna aşılama yapiyoruz bu kadar spermle tutmaz yinede deneyelim dedi o yüzden hiç ama hiç umudum yok sadece tüp bebek öncesi iki hakkimida kullanip denemek istiyorum

Merhaba hayırlısı olsun inşallah hakkınızda hiç umutsuz olmayın benim ilk aşılamamda pcoslu bir arkadaşım (burdan tanıştık) 500 bin yani milyon bile değildi çoook şükür hamiş kaldı şuan gebe bebeğini bekliyor sağlıkla gelir inşallah darısı başımıza bizimde
İlk aşılama da bizimde cok düşüktü sonradan yükselttik kürlerle top. ileri har. sperm 1 milyondu yıkama sonrası olmadı
Bu aşılamada 5,7 milyondu ileri hareketli ileri hareket %85 olmuştu geçen sefer yıkama sonrası anca %33 dü
Bence umutsuz olmayın yaşınız çok yoksa bir kere daha deneyin aşılamayla çok gebe kalanlar var tabi tüp bebek daha oranı yüksek bir tedavi ama yıpratıcı geliyor bana nedense
Sizin sperm analizi nasıldı

Bende varım 15 ocak 2. Aşılama oldu bu sefer daha umutluyum inşallah olur Rabbim hepimize o duyguyu nasip etsin
Aa daha bugün aşılama olmuşsunn insallah hayırlara vesile olur
Bende bu sefer daha umutluyum neden bilmiyorum sanırım sperm sayımız düzeldi diye düşünüyorum karar vermiştim tüp bebek için bir kez daha aşılama denesem mi diye düşünmeye de başlamadım değil
Çok şükür umut edebileceğimiz bir çaremiz var hayal kurabiliyoruz birçok arkadaşımız çaresiz kalıyor Rabbim herkese nasip etsin bizlere de isteyen herkese de

Benn pkoss ve 2. Asilama 10 ocakta yaptirdim ama bende tup bebek raporu ciksin diye yaptirdim bu arada kizlar sperm yikamadan sonra ki sonuclari nerden goruyosunuz ben ilkinde de görmedim bunda da

Amin inşallah Rabbim dermansız dert vermesin kimseye

Amin inşallah Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
Benn pkoss ve 2. Asilama 10 ocakta yaptirdim ama bende tup bebek raporu ciksin diye yaptirdim bu arada kizlar sperm yikamadan sonra ki sonuclari nerden goruyosunuz ben ilkinde de görmedim bunda da
Aşılamaya geçerken verilen bir kağıt var ordan görebiliyoruz biz

Ben devlette yaptırdım 2sinide
Hmm bende devlette yaptırdım ama hic kagit falan vermediler bende merak ediyorum yikamadan sonraki sperm durumunu .. esimde cok cok onceden ileri hareket sorunu vardi 3 aylik takviye sonucu çözümlemistik normale dönmüştü ama yinede bir soru isareti kalıyor aklimda

Siz hangi şehirde yaptırdınız ben ankara şehir hastanesi

Merhabalarr inşallah hayırlısıyla müjdeli haberler alırsınızzz
Hangi hastanede yaptırdıysanız aslında veriyorlar kağıt olarakta yada hastanenin sitesinden görebilirsiniz hastaneyi arayıp sorsanız daha düzgün bir cevap alırsınız. Mutlaka alın rapor içinde elinizde dursun hem eşinizin sperm durumunu bilmiş olursunuz

Siz hangi şehirde yaptırdınız ben ankara şehir hastanesi
Kayseri erciyes uni egitim ve araştırma hastanesinde yaptirdim
Bende devlette yaptırdım kağıt verdiler spermi teslim ederken
Bilemedim bizimkilerde bi sorun var heralde hadi gel diyip yapip gonderdiler
Kızlar yumurtalarınızı neyle büyütünüz hap iğne ?
Bu arada ben gonalf ve femara kullandim

İnanin ilac raporu konusunda okadar sikinti yasiyorum ki hastane ile telefonla ulasmak zaten ayri bir mesele ve bi cok kez tartıştık rapor konusunda fazlasiyla moralim düştü aksama kadar igne aradim her iki asilamamda da ustune birde saglik bakanligini aradigim icin trip yedim hemşire hanimlardan :)) oyuzden hic bunu sormadim boyle burda yazinca kendi kendime bi sorguladim neden bize sperm sonrasi ne olduğuyla alakali bi kagit bi bisi vermiyolar diye.. bu arada guzel duaniz icin tesekkur ederim rabbim bizim gibi bu yolda ugrasan emek veren herkese nasip etsin insallah ama ben kendimi simdiden tup bebege hazirliyorum ..

Gerçekten raporu çok zorlaştırıyorlar oysa bizim gibi imkanı olmayan o kadar çok kişi var ki ona rağmen ne kadar zor yapabilirlerse o kadar zor yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…