2. Aşılama

Ben ilaç kullanmiyorum ama aynı şekilde benim de öyle oluyor. Unuttum heralde diyorum. Bianda kramp girip gidiyo

Amiiin umarim oyledirrr ya ben hiç gun saymıyorum bendeki gariplik var :)) o kadar ölümsüz sonuç görmeye alıştım ki gün gelince yapmaktan korkuyorum sanirim

Merhaba benimde 2 aşılamam olucak 24.01 de yapılacak 6.02.2024 de test günüm

Merhaba canım bende sadece adet agrisi oluyor ara ara sanirim yine olmadi sen nasılsın
Adet sancısı ama ilk aylar hamile kalsak bile olucak diye biliyorum adet olduğumuz zamanlarda belli olmaz yani ondam adet olmadıkça umudunu kesme bende nefes darlığı var bugün aşırı birde aynı karın kasık ağrılarım devam

Iyiyiiiz canim sen nasilsiiinnn ? Belirti var miii bende sıfır
Benim karın kasık ağrıları devam canımm göğüslerim aynı hassas aşırı derecede nefes darlığı var anlamadım nedenini belim de ağrıyor belli olmuyor ki belirti veren bünye de var hiö belirti vermyende regl olmadıkça umut her zaman var canını sıkmaa

Kiminde 10.gunde çıkıyor. Kimi 10. Gun igne etkisi 14.gun de çıkıyor diyor. Ama ben ilk asilamada 10.gun yapmistim baya tek çizgiydi. 14.gun yine aynı. Sen 14 u bekle

Mesela biraz önce bir gebenin günlüğü sayfasından aldığım ovulasyon testini yaptım igne etkisi var mı diye hala onda bile cooook silik çıktı moralim mortingen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…