2. Aşılama

Merhaba benim arada bi üşütmede karin agrisi olur ya hani ishalde falan öyle ağrı saplanıp çıkıyor belirti falan yok yani zaten umudum da yok hiç kaçıncı gün idrar testinde çıkiyordu ben hiç test yapmadim önümüzdeki cumartesi kan vermem lazim fakültede yaptirdigim icin kan testi istiyorlar her durumda
Bende idrar yapmadım canım bazılarının çıkıyor ama geç döllenme faktörü var neblim kendimi üzmek strese sokmak istemiyorum ve 17 gün pozitife dönen çok kişi var en güzeli 14. Gün yapmak aslında ama ben yarın (12.gün) kan testi vericem sağlık ocağında bidaha 2 gün sonra tekrar verip fakülteye gideceğim sende böyle yapabilirsin

Mesela biraz önce bir gebenin günlüğü sayfasından aldığım ovulasyon testini yaptım igne etkisi var mı diye hala onda bile cooook silik çıktı moralim mortingen
Canımm belki iğne etkisi değil bilemeyiz ki 8 gün bitende var 🤷🏼‍♀️ 12. Gün kanda çıkıyor diyorlar ben yarın vericem bidaha 14 gün vericem nasip hepsi napalım olmadı tekrar aşılama yaptırıcam tüp bebek için olanağım yok maalesef hatta iğne bile aldım gonal f o kadar umudum yok aslında yapcak bir şey yok 🥺 ama sağ kasığımda bir doluluk var bi yerde böyle kasığıma baskı yapan bir sey var anlamadım bebek olsa rahimde olur belkide kist oldu bilmiyorum

Asilama gününü sayarsak 10.gun evett. Geçen seferde 10. Gun gebelik testi yapmistim. Onda hicc çizgi yoktu. Pvulasyonda oluyordu gebelikte yoktu nitekim olmadı. Ne bileyim ne oluyosa allahtan hayirlisi artik

Adet sancısı ama ilk aylar hamile kalsak bile olucak diye biliyorum adet olduğumuz zamanlarda belli olmaz yani ondam adet olmadıkça umudunu kesme ❤️ bende nefes darlığı var bugün aşırı birde aynı karın kasık ağrılarım devam 🤷🏼‍♀️😊
İnsallah öyleyimdir bilmiyorum cok heveslenince aşırı üzülüyorum ama adet oncesi mutlaka gogus hassasiyeti yasarim gecen ay ki asilamamdada 7.gunden itibaren hassasiyet baslamisti sonrasi adet sancisi sonrasi zaten malum 🤷 bu sefer sadece adet agrisi gibi bicak saplanip cikar gibi agrilar oluyor innnnsallah guzel haberdir :) bugun bitti bugünü saymazsam 3 gun var teste

Asilama gününü sayarsak 10.gun evett. Geçen seferde 10. Gun gebelik testi yapmistim. Onda hicc çizgi yoktu. Pvulasyonda oluyordu gebelikte yoktu nitekim olmadı. Ne bileyim ne oluyosa allahtan hayirlisi artik
O yüzden umutsuz olma canım 🥰❤️ aynem öyle hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏻

İnsallah öyleyimdir bilmiyorum cok heveslenince aşırı üzülüyorum ama adet oncesi mutlaka gogus hassasiyeti yasarim gecen ay ki asilamamdada 7.gunden itibaren hassasiyet baslamisti sonrasi adet sancisi sonrasi zaten malum 🤷 bu sefer sadece adet agrisi gibi bicak saplanip cikar gibi agrilar oluyor innnnsallah guzel haberdir :) bugun bitti bugünü saymazsam 3 gun var teste
İnşallah bilemeyiz ki ne olduğunu herkeste ayrı belirti veriyor her gebelikte baska diyorlar. O kadar yattım dikkat ettim dısarıya nadir çıktım ki artık cook bunaldım ondan 12. Gün kan vericem hayal etmek güzel ama çok bunaldım ben

tekrardan selam kızlar :) benim 12.gün oldu ara ara kasık batmaları oluyor. Göğüslerimde iki gün hiç ağrı yoktu fakat bugün hafif tatlı bir ağrı var. 10.günde test yapmıştım ve tek çizgi gördüm maalesef. Yarın kan testi vereceğim 14.gün yine vermeyi düşünüyorum.

İnşallah bilemeyiz ki ne olduğunu herkeste ayrı belirti veriyor her gebelikte baska diyorlar. O kadar yattım dikkat ettim dısarıya nadir çıktım ki artık cook bunaldım ondan 12. Gün kan vericem hayal etmek güzel ama çok bunaldım ben
😅 Ay bende ya kac gün evde yattim artik bunalim gecirecektim bide evide gorumceme biraktim benim huyumdur eve elim degmeyince temiz hissetmiyorum 😅 oyuzden kendimi cok sıktım sanirimama az kaldi sabredelim :)) ben digerindede kan veremedim bunda kana ulasirsam inşallah sadece kan vercem idrar testi dusunmuyorum

tekrardan selam kızlar :) benim 12.gün oldu ara ara kasık batmaları oluyor. Göğüslerimde iki gün hiç ağrı yoktu fakat bugün hafif tatlı bir ağrı var. 10.günde test yapmıştım ve tek çizgi gördüm maalesef. Yarın kan testi vereceğim 14.gün yine vermeyi düşünüyorum.
merhabalar test yapabildiniz mi tekrar

Test verdin mi canım

😅 Ay bende ya kac gün evde yattim artik bunalim gecirecektim bide evide gorumceme biraktim benim huyumdur eve elim degmeyince temiz hissetmiyorum 😅 oyuzden kendimi cok sıktım sanirimama az kaldi sabredelim :)) ben digerindede kan veremedim bunda kana ulasirsam inşallah sadece kan vercem idrar testi dusunmuyorum
Bende vermedim bu güne kadar ne kan nede evde denedim bekliyorum aksam belki idrar testi yaparım 🤷🏼‍♀️

Merhaba benim sol bacağımda inanılmaz ağrı var uyutmayacak derecede onun dışında bazen göğüs hassasiyeti arada bir de kramp şeklinde kasıklarımda ağrı oluyor ayakta fazla durunca da belim ağrıyor
Benimde aynı canım üstüne birde grip oldum boğazlarım pert durumda öksürüyorum sağ kasığım çok acıyo belim kopuyor gögüslerim hala hassas acile gittim çünkü baya kötüyüm grip anlamında bakamayız dediler 1 saat uzaklıktaki yere gidin dediler bende gidemem nasıl gidiyim deyince o zaman özele gidin biz hamilelik riski olan birine bakanayız dediler devlet hastanesi birde burası ölsem demek bakmıcaklar o kadar sinirlerim bozuldu ki anlatamam 🙄

X