Böyle olunca insan sevinemiyormuş keske hep beraber olsak hamiş sevinsek nasıl heyxanı acıyı beraber yasadıysak beraber sevinsek … belki döner pozitife bir kaç gün sonra Allah büyük ol desin yeterkiKaset yaptım ama bayaa negatiff çıktı canisi. Erken gebelik aldıysan ayy yapta sevinecek biseyimiz olsun iyce
Bence sizde kesin var hayırlısıyla hemen detayli bilgi alayım ilk aşılamada sperm degeri neydi ikincide farkli miydi bizde sperm sorunu var çünküİnsallah hayırlı haberi duyarımsizlerdende Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Böyle olunca insan sevinemiyormuş keske hep beraber olsak hamiş sevinsek nasıl heyxanı acıyı beraber yasadıysak beraber sevinsek … belki döner pozitife bir kaç gün sonra Allah büyük ol desin yeterk
Hayır hayırr sen sevin ben zaten bekliyordum bunu. Şuan konu sensin ve insallahhhta pozitif sonuclanacakkkBöyle olunca insan sevinemiyormuş keske hep beraber olsak hamiş sevinsek nasıl heyxanı acıyı beraber yasadıysak beraber sevinsek … belki döner pozitife bir kaç gün sonra Allah büyük ol desin yeterki
Amin inşallah senin de 2.aşılamandı dimi aynı gün mü olmuştuk seninleİnsallah hayırlı haberi duyarımsizlerdende Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Bunu salla bunu görmemiş say kann en doğrusunu morel dusurmeKızlar erken gebelik testi negatif
Eki Görüntüle 3374432 Kan tahlili vermeden yapmayalımm şu testleri ya sonrasında çok üzüyor şuan seni çok iyi anlıyorum canım sabah bendeki hayal kırıklığıda böyle oldu maalesef.
Erken gebelik testi gecen ay pozitif cikmisti bende ama adet oldum negatif sonuclandi bu testler bence cok guvenilir degil keske ilk yaptigin normal testten alsaydin
Öyle zaten her türlü yarın kan vereceğim negatif veya pozitif hayırlısı olsun hakkımdaBunu salla bunu görmemiş say kann en doğrusunu morel dusurme
İnşallah bakalım yarın sabah sağlık ocağına gideceğim ne çıkarsa çıksın kabulum Allah nasip ederse olacak inşallah bir günAma moral bozmayalımmm ben inanıyorum kan tahlili sonuçlarımız bizi sevindirecek Allahın izniyle :)))
Artımed öyle kötülenmiş ki yalancı pozitif çıkıyor diye bidaha yapmak istedim eczane güvenilir neden artımed güvenilir olmasın onda cıktıysa vardır al bide erken gebelik testi yap dedi öylelikle aldımErken gebelik testi gecen ay pozitif cikmisti bende ama adet oldum negatif sonuclandi bu testler bence cok guvenilir degil keske ilk yaptigin normal testten alsaydin
Hemen umutsuzluga kapilma bence en net kan testi hic bununla kendini strese sokma derim ben ama yine de sana kalmış tabi insallah guzel sonuclarini bekliyorum Rabbimin izniyleArtımed öyle kötülenmiş ki yalancı pozitif çıkıyor diye bidaha yapmak istedim eczane güvenilir neden artımed güvenilir olmasın onda cıktıysa vardır al bide erken gebelik testi yap dedi öylelikle aldım
Buna çok katılıyorummm eğer nasipte varsa hiç bir şey ona engel olmayacak Rabbim hepimize hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallahİnşallah bakalım yarın sabah sağlık ocağına gideceğim ne çıkarsa çıksın kabulum Allah nasip ederse olacak inşallah bir gün
bunu yeni mi yaptınız akşamki mi ayy inşallah vardır erken gebelik testi yanlıştır umarım
Bunu sabah ilk idrarla yaptım Kan verdim göreceğiz bakalım nasip insallah vardır bosuna umutlanmambunu yeni mi yaptınız akşamki mi ayy inşallah vardır erken gebelik testi yanlıştır umarım
inşallahhh Allah herkesin yüzünü güldürsün çok uğraşıyoruzBunu sabah ilk idrarla yaptım Kan verdim göreceğiz bakalım nasip insallah vardır bosuna umutlanmam