- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.871
Ay çok güldüm ya o videoyu izlediğimde de gözümden yaşlar gelmiştiÖğretmenim böön canlı tartılma varmıi p e k
Başın sağolsun inşallah yeniden hamile kaldığında sağlıcakla dünyaya getirir kucağına alırsıni p e k ben de tembelim bu hafta. -300 gr gitmiş. Ama bu hafta akıllandım. Yaz boyu her hafta bir kilo vermeyi hedefliyorum. İnşallah
Mart ayında erken doğumla bebeğimi kaybettim. 6 aydan önce hamile kalamazsın dedi doktor. Yani eylülde hamileliğe hazır olmam lazım. Artık akıllandım
1.300Günaydınlar.. benim de
geçen hafta sabahki kilom 80.9
Bu sabahki kilom 79.5
suyu arttırmaya çalışıyorum diyetim çok sıkı değil ama memnunum.
Ahhhh böğğğrüüme böööğrüüme vurmakkk istiyorum Nurcum. Kız ben daha 4. Gün -1.200 vermiştim haftayı tamamlasam Allah bilir kaç olurdu@Niloyatospikk
@Minnosmeliss
@dut agaci
Catlak-kurabiye
@H M
@Mimariye
@Minik Meleklerim
M @morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
@Assos32
@Summer-girl
B baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
H @Hale yada lale
@Chocolita
Mintimint
@Pembe Lotus
M @morpapatya_
@BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
@CherryQueen
Bugün vucudunuzdan kac gram ya da kg gittiğini yazıyoruz.
Ilk kurban ben olayım.
1 hafta önceki kilom : 58.6
Bugün ki kilom: 57.9
700 gr giden kilo .
Kalıcı olarak gittiğine inanıyorum.
Hedef : 54
Önümüzdeki hafta gitmesi istediğim kilo : 1 kg
Şimdi sizden istediğim kac kilo olduğunuzu ister yazın ister yazmayın ama
1 haftada ne değişti onu kesin yazın.
Kac gr verdiniz?
Ben haftanın 1. Asla olamam simdi adayları görelim ?
Kuzum ama benim doğru bildiğim tartılma taktiği öyle değillNur ofisteki tartıya göre ben 1 kg vermişimgeçen haftada burada tartıldım ilk
ben bir hafta önce kahvaltıdan sonra tartıldım bu günde öyle olduKuzum ama benim doğru bildiğim tartılma taktiği öyle değillben sabah aç karnına kalkıp wc işini hallederim ağzıma bi bardak su bile almadan az biraz zaman geçiririm. Sonra sadece iç çamaşırlarım üzerimdeyken tartılırım
Ama mesela bazen az yemek ve su içiyoruz bazen çok. Ama sabah aç karnına olan tartı doğruya en yakın tartıben bir hafta önce kahvaltıdan sonra tartıldım bu günde öyle oldu
o halde 450 grm gitmiş aç karnına pijamalarımla tartıldımAma mesela bazen az yemek ve su içiyoruz bazen çok. Ama sabah aç karnına olan tartı doğruya en yakın tartı
ne balıyorsun gelseneBen bakiciyim
Hıhhh onu demek istiyorum aç karnına daha fazla vermişsindir belki diyeo halde 450 grm gitmiş aç karnına pijamalarımla tartıldım
Kurbiş geldi mi onu merak ediyorumne balıyorsun gelsene
yok ofiste tartıldım 1kg eksik ama evde aç karnına 450 grm canımHıhhh onu demek istiyorum aç karnına daha fazla vermişsindir belki diye
geldi canım diğer topikte en son yemek ne yapacağını düşünüyorduKurbiş geldi mi onu merak ediyorum
Minnosum hiçbirşey yemeden sabah tuvalete git öyle tartıl
aaaaa onu bilmiyorum sen vermiş misin
Tartılmadım beybimaaaaa onu bilmiyorum sen vermiş misin
nidennnnnnnnnnTartılmadım beybim