Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinde kalsın kiz her şey denilir mi burada linç ederler yapma öyle şakalarBen söyle bakiyorum, her gunku beslenmeme göre cok basarili.
Cunku bazen 1 kg baklavayi bir oturusta yedigimiz oluyor 2 kisi
Popo için bir squaş uygulaması kullanıyordu arkadaşım. Her gün sana kaç tane squaş yapacağını yazıyor, onu yapınca gerçekten yuvarlak bir poposu oldu
Popo icin squattan daha etkili bi egzersiz var hip thrust diye geciyor yada glute bride
Squat sadece kalca degil bacaklara da yukleniyor..
Benim dizlerimde problem var cok squat basamiyorum 20 normal squat 20 de dlc yapiyorum death lift midir nedir.
Benim istedigim full kalcayi yakacak bi egzersiz.
O da hip thrust duvara dayayarak yapiyorum ayaklarimi inanilmaz yakiyor.
Şu mukemmel kalca hareketi
3×25 yapiyorum fena yaniyorum
Ama iyice yukari kaldirmaniz lazim popoyu bu videoda kadin kaldırmıyor
2.5 lt kesindir yatana kadar 3 olcakSular içildi mi ?
Sporlar yapıldı mı?
Sağlıklı beslenildi mi?
Ben yanlış yazmışım sporun ismini Cevap verdiğim arkadaş popo eritmek istemiyor. Popo yapmak istiyor. Arkadaşımın da poposu düzdü. Yuvarlak oldu bu sayedePopo icin squattan daha etkili bi egzersiz var hip thrust diye geciyor yada glute bride
Squat sadece kalca degil bacaklara da yukleniyor..
Benim dizlerimde problem var cok squat basamiyorum 20 normal squat 20 de dlc yapiyorum death lift midir nedir.
Benim istedigim full kalcayi yakacak bi egzersiz.
O da hip thrust duvara dayayarak yapiyorum ayaklarimi inanilmaz yakiyor.
Kiz zaten popo buyuten benim de dedigimBen yanlış yazmışım sporun ismini Cevap verdiğim arkadaş popo eritmek istemiyor. Popo yapmak istiyor. Arkadaşımın da poposu düzdü. Yuvarlak oldu bu sayede
Biri azucuk kaçamak mu yapmuş ne ?Öğleni ara ögünü meyveyle geçiştirdim bi ttane kurabiye yedim brovni olandan akşam accuk makanna yidim moyonozli 3 litre suyumu içtim bi büyük kupa da yeşil çay+yarım limon+3 yaprak maydanoz+2 karanfil+çay kaşığı ucuyla karabiver+çay kaşığı ucuyla toz zencefil karışımı içtim acayip ödem atıyo
Arkadaşımın da dümdüzdü. Hatta pentiden popu dolgulu bir iç çamaşırı almıştı, hep onu giyiyordu Spor sayesinde hafif poposu oluştu hem de yuvarlak.Bunlar popoyu toparlamak, sekillendirmek icin mi peki?
Benim hic yok kuru tahta gibi
Aboo 20 mekik kız zaten akşama kadan mekikten kötü şeyler oluyo baaaa bak daha mıtfak dağınık çim çim yapmam lazım yarın kv gelecek sanırım etraf toplamam lazım herif ilgi bekler gitmem lazım mekik baaa çook uzak ilk günün günahı olmaz hem 9 kilo giymiş la insaf accukBiri azucuk kaçamak mu yapmuş ne ?
Spor yapmadan en azından 20 tane mekik çekmeden sana uyumayı yasaklıyorum.
20-50 arasi mekik.
Sabah bana tsk edersin. Yaptığım kötü gibi gorunsede final de yüzünü güldürecek.
Varsa toz zeencefilYoğurtlu karışım yiyeceğim şimdi içine neler koysam acaba göbek eritmede çok iyi yoğurt.
La ben yazim yaNiloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
nur
Günün özetini ve raporunu istiyorum kizceler?
Bozdum diyeti ben ya bugün çok fenaydi. Sabah simit yedim yanında ne yemedim boş ver. Öğlen çikolatalar şekerler lokumlar yedim. Bugün iki haftanın sonunda ödül gibi olsun mu bana öyle yapalımNiloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
nur
Sjsjsjsjsjsjsjsjherif ilgi bekler gitmem lazım
Kendimi yanlış etiketlemisimLa ben yazim ya
Kendimi yanlış etiketlemisim
Listemiz de seni eklemezsem hiç olur mu kuşum?
Biliyorum yazdığını hepicini okuyorum
sabah uyanır uyanmaz koca kupa ılık limonlu su içtim sonra hurmalı yulaf yidim.sonra dışarı çıktım sadece dışarda 3758adım atmışım eve geldim yğksek tempo müzikle göbek atarak temşzlik yaptım öğlen bi elma yidim ikindi gibi bi tane kurabiye ve havuç akşama maknna moyonozli 3 litre su bi bardak çay he bi de gırin ti içtimNiloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
nur
Niloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
nur