- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.343
Harikaaaa canımm yoruldum uzandım benBen de evin icin de arahol de yürüyorum devamli biraz dans ettim.
Sabah biraz erimiş uyanmak istiyorum
Şu an bile yürüyerek bunu yazıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikaaaa canımm yoruldum uzandım benBen de evin icin de arahol de yürüyorum devamli biraz dans ettim.
Sabah biraz erimiş uyanmak istiyorum
Şu an bile yürüyerek bunu yazıyorum
1.59 daki hareket karin kasi esnetme gulum
Gözün aydin alçı gitmiş gecmis olsun GeyikliGece isteyen yaziyor kilo durumunu
İnşaallah vermek zor değilde kalıcı olmak ben veriyorum koruyamiyorum aç karnına kilom 63.700 şimdi tartıldımSen orucsun durumun farklı ama güzel kilo vereceğini düşünüyorum
Bu sefer koruyacagiz inşallahİnşaallah vermek zor değilde kalıcı olmak ben veriyorum koruyamiyorum aç karnına kilom 63.700 şimdi tartıldım
Popo için bir squaş uygulaması kullanıyordu arkadaşım. Her gün sana kaç tane squaş yapacağını yazıyor, onu yapınca gerçekten yuvarlak bir poposu olduKizlar selam
Herkes yazmis ben de yazayim;
Hedefim kilo vermek degil ama saglikli beslenmek.
Hatta saglikli beslenerek kilo almak bile olabilir
Ikinci hedefim de azicik da olsa yuvarlak bi popo malesef hic yok. Kolum alcidaydi bu sabah cikti alcim. Simdi daha rahat spor yapabilirim, popoya yönelik.
Bazen hic yemek yemiyorum, bütün gün hic bisey yemedigim oluyor. Gece yarisi bol mayonezli yarim ekmek tost cocuklugumdan alismisim. Yemezsem uyuyamiyorum
Bir de caramele hic dayanamam.
Bunlari en azindan azaltmak istiyorum.
Günde ortalama 10000 adim atiyorum, 3 litre su, probiyotik tuketiyorum. Genellikle kvass icerim.
Yazin her gün yüzerim de muhtemelen
Cok okuyamadim, boy kilo paylasmamis gerekiyor mu
Ooo hepsi tamamSular içildi mi ?
Sporlar yapıldı mı?
Sağlıklı beslenildi mi?
Popo icin squattan daha etkili bi egzersiz var hip thrust diye geciyor yada glute bridePopo için bir squaş uygulaması kullanıyordu arkadaşım. Her gün sana kaç tane squaş yapacağını yazıyor, onu yapınca gerçekten yuvarlak bir poposu oldu
Sular içildi mi ?
Sporlar yapıldı mı?
Sağlıklı beslenildi mi?
Popo için bir squaş uygulaması kullanıyordu arkadaşım. Her gün sana kaç tane squaş yapacağını yazıyor, onu yapınca gerçekten yuvarlak bir poposu oldu
Seni gidi yaramaz bıdık seni.2.750 su icildi
10290 adim suan.
Sabah, atistirmaliklar ve aksam saglikli. Ama öglen yolda oldugum icin cok fena bisey yedim beyaz ekmekli, mayonezli bi sandvic
3 gün evde olmayacagiz ama yanima leblebi ve muz aldim. Yoksa biseyler izlerken surekli pringles ve snickers yerim
Darisi basima ❤
Seni gidi yaramaz bıdık seni.
Neyse ilk gün çok göz korkutmayalim.
2. Gün daha dikkat edersin umuyorum
Çok sık online olamıyorum eğer olursam hem menü ve spor paylasiminida rahatlıkla yapabilirim 60 kilo olursam 36 baya baya olur kız banaBenim kuzenimle ayni boyunuz 60 kilo şu an o da 38 beden.
o yüzden iyi aslında dedim.
Yine de vücudunuzu en iyi tanıyan sizsiniz.
O zaman bize eşlik edin