- 27 Nisan 2020
- 177
- 113
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagramda alt karın için süper egzersizler var. Bazıları çok zor, yapabildiklerini yapıyorumCanim arkadaşım,
Bunun formülünü bana vermen lazim.
Hangi egzersizmiş söyle lütfen, hemen yaparim her gun yaparim yeter ki o sarkık bölge küçülsün
Gökkuşağı'nın söylediklerini biraz araştırıp yapayım, sonra senden de yardim alirim gerekirseİnstagramda alt karın için süper egzersizler var. Bazıları çok zor, yapabildiklerini yapıyorum
Nasssiii ?Ne demek canim
Ama bak egzersiz oncesi esneme yapmayi unutma sakin
Nasssiii ?
Örnek verir misin?
Sen bu konularda iyisin.
Ben yeniyim galiba
Günde 3 litre suyumu içiyorum her zaman canım zaten ondan büyük dalak şişme yapıyor ikinci dalak sabit boyda
Fazlan ne kadar?Günde 3 litre suyumu içiyorum her zaman canım zaten ondan büyük dalak şişme yapıyor ikinci dalak sabit boyda
10 kg versem süper olur canım niye sakliyim ayol aslında boyum 1.70 insanlar yeter verme diyor 112 den indim ve karın germe meme küçültme yaptırdım toparlattirrim ama psikolojik olarak hala şişko hissediyorum 38 beden olmama rağmenFazlan ne kadar?
Soylememekte özgürsün?
38 beden vuuuv maşallah.10 kg versem süper olur canım niye sakliyim ayol aslında boyum 1.70 insanlar yeter verme diyor 112 den indim ve karın germe meme küçültme yaptırdım toparlattirrim ama psikolojik olarak hala şişko hissediyorum 38 beden olmama rağmen
Sanırım evet kendimi hala şişko görüyorum yani 46 bedenden düştüm38 beden vuuuv maşallah.
Hedef 36 beden olmak mi ?
38 beden olup ilac kullanmak istemen peki ?Sanırım evet kendimi hala şişko görüyorum yani 46 bedenden düştüm
75.5 şuan canim38 beden olup ilac kullanmak istemen peki ?
Psikolojik değildir umarım. 36 beden de ol ama hala zayıflamaya devam etmek istersen lütfen uzman yardımı al.
Şişko demen garip geldi.
170 boyunda ve 38 bedeni sisko olarak hayal edemiyorum.
Kilonuz kaç?
Sıkı bir vücudun var o zaman o kilo ve 38 beden olmak çok iyi.75.5 şuan canim
Yok canim sadece diyet yaptım ara ara spor yaptım çünkü çok sabit kalmadım sporaSıkı bir vücudun var o zaman o kilo ve 38 beden olmak çok iyi.
Sporla mi zayıfladın?
Benim kuzenimle ayni boyunuz 60 kilo şu an o da 38 beden.Yok canim sadece diyet yaptım ara ara spor yaptım çünkü çok sabit kalmadım spora
Harikaaaa tüm antebi gezdimsaygı en güzel şey.
Sonuc güzel olsunda
❤
Sen orucsun durumun farklı ama güzel kilo vereceğini düşünüyorum
Nasıl gidiyor?
Su kac bardak içildi?
Azîm varsa sonuc güzeldir. Nasıl gidiyor bugün?
Su kac bardak içildi?
Super
Ben de 54 ü
Yaparsın sen ben sana güveniyorum
Saglikli beslenerek. arada bir kaçamak yapmaktan zarar gelmez zayiflafiktan sonra. Arada dedigim de haftada bir ya da ayda bir.
Artık daha sağlıklı olacağız
Toparlar. Ben de alacağım.
Tayt benim olmazsa olmazım bacaklarım ve kalcam sıkıdir belki hep tayt giydiğimden.
Süpersin
Isteyince insanin basaramayaci hic bir şey yok.
Ben günü 2 bardak suyla kapatırdim bu konuyu açmadan önce simdi 2 ya da 3 litre ile kapatıyorum. Yüzüme güzellik geldi resmen
Bir de bol hareket.
Süpersin sen ya bize de yol gösterici ol
En güzel kiloyu sen vericen gibime geliyor .
Hadi herkese yarışmada başarılar diliyorum
Ben kendimi tutuyorum
Ben de evin icin de arahol de yürüyorum devamli biraz dans ettim.Harikaaaa tüm antebi gezdim