2,5 litre su

Diyetisyen her gün tartılma dedi. Dönemsel ödemler oluyor. Regl öncesi, az sıvı alma, tuzu fazla kaçırma, yorgunluk, fazla spor vb. Hepsi ödem yapıyor. Motivasyonumu etkileyor. O yüzden ben haftada bir yazarım canım

Ben tartilmazsam ipin ucunu kaçırıyorum.
Bu zamana kadar hep bu şekilde zayıfladım.
Illa eksileri görmek zorunda değiliz tabi dediğin şeyler de önemli. Ödem adet dönemleri ama biz de ona göre kendimizi biliriz ya bence .
Ama nasil iyi hissedeceksen öyle.

Arkadaşlar bu yazim herkese.
Kiloyu yazmak zorunlu degil isteyen yazabilir.
Aa o ne kadar zayıf ya da aaa o ne kadar kilolu lafları en sevmediğim laflar.
Bu grupta herkes kendisiyle ilgilenecek.
Güzel tavsiyeler her zaman ilgimizi çeker.
Tavsiyeler verebilir destek ve motive artırıcı cümleler kurabilirsiniz.

Ama verilen kilolari ya da eksilmeyen kilolari yazalım.
Bu bize +1 puan kazandiracak.

Ay tamda bu metotda her yaz dal gibi oluyorum bu saydıklarına birebir uyarak sadece akşamları tartılmıyordum onuda yaparım.Bende kilo aldım bu pandemide tekrar malesef ama inşallah hepbirlikte verecezyalnız ben yarın başlayamıcağım evde değilim yarın gece geçecem eve o zaman tam motive başlarım

Ahhh en takıntılı olduğum şey kilomu söylemek buda şahane sadece verdiklerimi yazarım

Evde olmasan bile dikkatli beslen olur mu

Canım mesela bende hergün tartıldıkça motive olurum kişiden kişiye değişiyor galiba sadece adet dönemimde tartılmam

Bende bir kaç gün tersi bir durum olucak. şuan tartıldım 64.500 tok karnına ..bir kilo su içtim sofrada davul gibiyim hareket edemiyorum akşama aç karnına bildiririm artık

Günaydın

Sanırım birkaç gündür içtiğim yeşil caydan,
60 kilonun altina inmisim.
Belime korse takacağım.

59.6 kilo ile basliyorum.
(İlk) Hedefim 55 kilo olmak. i p e k

Birazdan su ve yeşil çay ile güne başlayacağım.
Ekmek yok, yersem mümkün oldugunca az.
Hamur isi, makarna yok. Pilav belki 2 kaşık, nefsimi köreltecek kadar.
Şekeri 21 gün hicbir sekilde tuketmeyecegim (recel ve dondurma dâhil).
En az 30 dakika spor, yürüyüş, dans olacak her gün (her gün olmazsa gün aşırı).

Hayırlı mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…