Tam bunu yazmaya geldim sabahtan beri kaç oldu tuvalete çıktığım hastanede act yaparlar ya aynı öyle budaHarikasın.
Akşama kadar saatte bir içelim.
Ama çok tuvalete çıkıyorum ya bu da normal mi acaba ?
Varöyle birşey var mı acaba
geçen sirkeli denedim ama kusacaktımVarbende geçenlerde bir yerde okudum hatırlamıyorum birde suya bir damla sirke katarsak canlı su içmiş oluyomuşuz bizim içtiğimiz sular canlı su değilmiş yada toprak testi de bekletip içersek canlı su içmiş oluyomuşuz
Çok katma bir iki damla sadece bnde çok katmışım içim çekildi birde ev yapımı sirke en makbulügeçen sirkeli denedim ama kusacaktım
ev yapımı bulamamki bir bardak suya 1 ymk kaşığı koymuştum resmen ölecektim yutarkenÇok katma bir iki damla sadece bnde çok katmışım içim çekildi birde ev yapımı sirke en makbulü
Market sirkeleri çok keskin annem ev yapımı almış Muğla'da yol kenarında bir abla satıyomuş çok hafif kokusu değişik suya katınca kokmuyor içince rahatsız etmiyorev yapımı bulamamki bir bardak suya 1 ymk kaşığı koymuştum resmen ölecektim yutarken
çok iyi ya benim öyle bir seçeneğim yok ama karbonatta duydum 1 çay kaşığıMarket sirkeleri çok keskin annem ev yapımı almış Muğla'da yol kenarında bir abla satıyomuş çok hafif kokusu değişik suya katınca kokmuyor içince rahatsız etmiyor
İstersen bir link atayım bir bak benim devamlı alışveriş yaptığım abla da satmaya başlamışçok iyi ya benim öyle bir seçeneğim yok ama karbonatta duydum 1 çay kaşığı
olur özelden at istersen buradan yasak çünküİstersen bir link atayım bir bak benim devamlı alışveriş yaptığım abla da satmaya başlamış
Ayakta su içmek bağırsaklara da zarar veriyor.Tam bunu yazmaya geldim sabahtan beri kaç oldu tuvalete çıktığım hastanede act yaparlar ya aynı öyle budasuyu ayakta içmeyelim şifa yerine hastalık olmasın
Msjimi görünce bir kaç bardak daha içersin diye alıntı yapıyorum.6 bardak tamam :)
Saat kaçta uyuyorsun? Yatana kadar 7 bardak daha icebilir misin?5.bardagimi ictim
tam saatim yok ama 11 den önce yatmam. bence içerimSaat kaçta uyuyorsun? Yatana kadar 7 bardak daha icebilir misin?
Sana güveniyorum.tam saatim yok ama 11 den önce yatmam. bence içerim