- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
@Vanillin @ozelbir_i @tugce @kahve @Luinaclara @Musekkin @Drderdimderin @hanimpazari @NilMeSeKer memurhanim Minnosprenses @Hifaa @Aktif Lora @Zerre Magnifiaque Niloyatospikk @N u r su hayattır... Kahve molası yanında büyük boy suyla
Elimde canım kısmetseNe zaman düğün
Allah tamamına erdirsin inşallahElimde canım kısmetse
Amin canım Allah razı olsunAllah tamamına erdirsin inşallah
Bende sende zorlanmıştim
Caliskanligin tuttu bugün bize kızma sonra .yoldasın madem.Kizlar benden su icmeye devamAyy bugun uzun yoldayim az icsem daha iyiymis oysa
Ayiptir soylemesiBende sende zorlanmıştim
Caliskanligin tuttu bugün bize kızma sonra .yoldasın madem.
Bugün seni özgür bırakıyorum
Ağzımdaki yemeği puskutecektim gulecem diye.Ayiptir soylemesiher 5 kmde tuvalet diyorum esim yolda birakip gidecek boyle giderse
Dur puskurtme yavasAğzımdaki yemeği puskutecektim gulecem diye.
Allah iyiliğini versin
Her hayirda var bir hayır.Dur puskurtme yavasKizlar size birsey diycem ben 3 yildir evliyim asla esime tuvalet felan demezdim utanirdim bugun artik saldim ipleri sayenizde ajajjajaja
Ay evet siz yapmistiniz yine . ben baya beceriksizim bu konuda olmayan birinide etiketlemisimBende sende zorlanmıştim
Caliskanligin tuttu bugün bize kızma sonra .yoldasın madem.
Bugün seni özgür bırakıyorum
10 bardakta anlaşalım 1 bardak da benim için iç1 litre içtim bugun. ilaçlarla 2 bardak içsem yatmadan 2 bardak daha içsem 9 bardakla bitiririm verimsiz bir gündü
Insan gözü onundekinin kıymetini bilmez ya halbuki en çok ona ihtiyaci varken.12 bardakla günü bitiriyorum.
Suya alışıyorum. Savol nur ol Nuri p e k
Kocam tuvalette, çıksın diye sıra bekliyorum, hadi adaaam
Ablam bana zamaninda dedi de hafife aldim, inanasim gelmedi. Lohusayken sırf süt olsun su iceyim diye tuzlu veya susatacak seyler yerdim soğan, bulgur gibiInsan gözü onundekinin kıymetini bilmez ya halbuki en çok ona ihtiyaci varken.
Ben de suyun kıymetini bilmiyordum .
Allah susuz bırakmasın kimseyi.
Bu topik böyle büyüyünce demek ki yalniz değilmişim dedim.
Faydali isler yapmayı seviyorum.
O yüzden basit gibi gorunsede bu kadar bize faydası olan bir şeyi insanlara hatirlatmak ve olumlu geri dönüş almak beni çok mutlu ediyor. ❤❤