Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika akşama dört yaparsınız saat daha bir2 litre oldu
Wc olayı beni zorlamasa yaparımHarika akşama dört yaparsınız saat daha bir
Kuzum harf arasinda bosluk var ondan olmuyor hemen konu sahibine ozel bir etiket yapayim i p e kHerkezi etiket yaptim sizi yapamadım olmuyor nur yazınca siz cikmiyirsunuz bende...
Dışarıda benide çok zorluyor geldimi tutmak mümkün değilWc olayı beni zorlamasa yaparım
3 bardak içtim saat 2Burda da tipi var cidden zor gidiyo zorla içiyorum
Daha erken 6 kadar 1 lt . 12 kadar 2 lt icebilirsin1 lt ictim
Dağa erken gün 12 bitiyor en az 2 lt yapabilirsin3 bardak içtim saat 2
Bu gün 4 bardak içtim daha
Suyumu sevmiyorsun neden bu kadar azBu gün 4 bardak içtim daha
Yok canım nişanlım geldi hazırlık yaparken fırsat olmadı ki yaSuyumu sevmiyorsun neden bu kadar az
Aaahaaj şaka gibi harfler hiç ayrık durmuyor oysa kiKuzum harf arasinda bosluk var ondan olmuyor hemen konu sahibine ozel bir etiket yapayim i p e k
Tatlı yorgunlukluklarla uğraşıyorsun demekki hemen aradaki boşluğu kapatıyoruzYok canım nişanlım geldi hazırlık yaparken fırsat olmadı ki ya
İnşAllah şimdi 2 bardak içtimTatlı yorgunlukluklarla uğraşıyorsun demekki hemen aradaki boşluğu kapatıyoruz
@Vanillin ozelbir_i @tugce @kahve @Luina clara Keira- @Drderdimderin @hanimpazari @NilMeSeKer memurhanim Minnosprenses @Hifaa Aktif Lora @Zerre @Magnifiaque @Niloyatospikk su hayattır... Kahve molası yanında büyük boy suyla
Ne zaman düğünİnşAllah şimdi 2 bardak içtim