Yürüyüşe baslamalisin canım 21 bin adım dan sonra vücut tepki veriyor sana yurumedigin için
Canlar aslında bu aralar canım hiç birşey yapmak istemiyor. Deli gibi yürüyen ben şuan nefes almak zor geliyo. Depresyona girdim galibaAslında oda masum değil bitanem ya şu tam buğdaylı galetalar oluyor ya en masumundan ona baksan. Bide yeşil çayı da dahil et hayatına belki ödem atamıyorsundur. Motivasyonunu yüksek tut dans et leslie yap onlar çok zevkli
Şu gözlükteki alt metti biri bana açıklasin
Neden kuzu sıkıntın yoktur inşallahCanlar aslında bu aralar canım hiç birşey yapmak istemiyor. Deli gibi yürüyen ben şuan nefes almak zor geliyo. Depresyona girdim galiba
Hepiniz göreceksinizŞu gözlükteki alt metti biri bana açıklasinMinnosprenses ne demek istiyor çok rahatım mi takmiyorum mu bu hafta hepinizi ezicemmi ? anlamiyore ben
Ayy bilmiyorum sıkılıyorum kahvemNeden kuzu sıkıntın yoktur inşallah
Özele gel bakım senAyy bilmiyorum sıkılıyorum kahvem
yessssssss bebeğim geliyorum hazır olu diyorumŞu gözlükteki alt metti biri bana açıklasinMinnosprenses ne demek istiyor çok rahatım mi takmiyorum mu bu hafta hepinizi ezicemmi ? anlamiyore ben
Korktumyessssssss bebeğim geliyorum hazır olu diyorum
varımKorktumvarmisin ciddi rekebate sabah tartilalim buraya atalım kim daha çok vericek
Tartı varmı yanında beklemeyek
yesTartı varmı yanında beklemeyek
Şu içmek sanırım doğuştan bir yetenek bende çok sıkılıyorum bazen içerken5 litrelik su dayanmiyordu. Emmaya ve kızına ne olmuştu.
Helal olsun5 litrelik su dayanmiyordu. Emmaya ve kızına ne olmuştu.
Senin kizmani bile severim yafrum.Ya bazen kızıyor gibi gorunsemde aslında çok az tadımlık yemekten hiç bir şey olmaz.
Görmedim dedi söyledim yine unuttu sanırımHani minnoş'un baskülü?Minnosprenses :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?