- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Aynen canım ya spor+yürüme felan olmayınca olmuyor. Konsantre olamıyoruz sanırımHadi yaa üzüldüm kuzum,valla bu ara bende saldım yürümüyorum o yüzden canım sıkılıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ya spor+yürüme felan olmayınca olmuyor. Konsantre olamıyoruz sanırımHadi yaa üzüldüm kuzum,valla bu ara bende saldım yürümüyorum o yüzden canım sıkılıyo
Aynen kuzum yaa ,her zaman çok motive olunmuyorAynen canım ya spor+yürüme felan olmayınca olmuyor. Konsantre olamıyoruz sanırım
Kesinlikle kuzum bu hafta istediğim gibi yuruyemedim yinede iyiHicccc kötü değil kahvem
Evet kuzu an itibarı ile hedefe 2 kilo kaldı ama ben çıtayı yukseltim manken gibi olacamOo iyimiş yine
Yaa maşallah ben bu kiloları uçarak geçtim sanirim hatirlamiyorum.hic. boyum 1.80 e yakin demistin. Hayal.edemiyorum.bileee
Örtmenim, hocalarin yanlisini düzeltmeyi sevmem ama 1.600 olacaktı cok böyük iş yaptım zaar gramlar önemliNiloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
M GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
Bu haftanın 1. Sini açıklıyorum 1.400 kg vererek
clara
Oldu.
Eki Görüntüle 2870516 Eki Görüntüle 2870517
Önümde şu düğün olmasa daha hızlı vermek isterdim ama elbiseyi daralttiramam diye şeyediyorum
Bence mümkün. Hareket de önemli haklısınız.Merhaba kızlar biraz kilo aldim bu aralar. Bende nasipse 5kilo vermek istiyorum Bol su bol hareket ile bir ayda verebilir miyim acaba? Aslinda cok yemiyorum az ve sık ama biraz hareketsiz kaldim galiba
Mesajına uzuleyim mi guleyim mi arada kaldim.Kızlar benni taşlayın lütfen,terlik fırlatın,ezin beni ezinnn2kg fazla çıktı ama adetim yaklaştı ondan mı bilemiyorum. Yarın bi diyetisyen ayarlayıp gidecem vücut yağ su kas oranına bktırıp ölüm orucuna niyet edecem galiba
Ay vallaha benim kadar hızlı alıp hızlı veren var mıdır acababi gideyim eve geçince yazacam canım burayaMesajına uzuleyim mi guleyim mi arada kaldim.
Fırlatmıyoz terlik falan
Diyetisyene bi gözük gel ne diyecek bakalim. Sonra birbirimizi motive etmeye uğraşalim burdan.
Benimde önümde bir dügün var o sebeple aslinda 1ay icinde vermek istiyorum insallah bakalim varsa tavsiyeniz cok iyi olur. Ben hep zayiftim hic kilo derdim olmadi aslinda ama bu ara aldim3 5 versem iyi olurBence mümkün. Hareket de önemli haklısınız.
Böyle mi kutlama yapıyorsunuz inanamıyorum ben de katılıcam o zaman canımNiloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
M GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL