- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Dişcinin iyi yönü yaziflatiyorBun bun bunalimdan iştah yoktu birkaç gün, fazla bir sey yiyemedim. Diş hekimine gidince aksama kadar yiyemedim dişimin acısından. Değişik bi haftaydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dişcinin iyi yönü yaziflatiyorBun bun bunalimdan iştah yoktu birkaç gün, fazla bir sey yiyemedim. Diş hekimine gidince aksama kadar yiyemedim dişimin acısından. Değişik bi haftaydi.
Sen ne kadar verdin, canımDişcinin iyi yönü yaziflatiyor
Başka geçen vardir belki kuzu savol var olOooo bu haftanın birincisi sensiz o zaman tebrik edeyim ben simdiden
canım
600 gramcıkSen ne kadar verdin, canım
Oo iyimiş yine600 gramcık
Ölüm orucumu yaptın naptın yaaNur'um sağlıklı yaşam koçum nirdesin, iyi misin? i p e k
Hicccc kötü değil kahvem600 gramcık
Yok be canısı,Ölüm orucumu yaptın naptın yaa
Süpersin canım, daha ne olsun ki gelecek haftalarda süreç yavaşlıyor üzülme, hepimiz ayniyiz. Bir yerde tikaniyo istersen herşey mümkünYok be canısı,
Kaçamak bile yaptim 2-3 gün, ama miktari az olarak.
Domates salatalik meyve yogurt peynir (peynirsiz yapamam peynir delüsüü :))), az ekmek, su, bitki çayı.
Sanırım öğrendim bu diyet işini ve
sanırım öğrendim karbonhidrata abanmamayı saldırmamayı. Böyle devam etsem bari arkadaşım
Aşko sende durumlar nasılSüpersin canım, daha ne olsun ki gelecek haftalarda süreç yavaşlıyor üzülme, hepimiz ayniyiz. Bir yerde tikaniyo istersen herşey mümkün
Ben yarın bakcam kurbiş benim günüm salıAşko sende durumlar nasıl
Tamam canım benim bolca erisin yağlarBen yarın bakcam kurbiş benim günüm salı
Çok beklemiyorum almayayım da 100 gr da olsa gitmiş olsun kurbisimTamam canım benim bolca erisin yağlar
İnşallah canım benim benim gözüm kötü olmadan önce 300 gram vermiştim sonra araya gözüm girdi 400 gram geri almışımÇok beklemiyorum almayayım da 100 gr da olsa gitmiş olsun kurbisim
Hadi yaa üzüldüm kuzum,valla bu ara bende saldım yürümüyorum o yüzden canım sıkılıyoİnşallah canım benim benim gözüm kötü olmadan önce 300 gram vermiştim sonra araya gözüm girdi 400 gram geri almışım