- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
inşallah fıstıklı kurabiyim ımmmm canım çektiİnşallah aynı azimle haftayı tamamlarım
Bence benim bu topikte olmam çok sakıncalıinşallah fıstıklı kurabiyim ımmmm canım çekti
hepsini nicki yemekle ilgili nasıl kilo verelim yaaBence benim bu topikte olmam çok sakıncalıdiyet bozduran nick koycam adımı
Allah eşini, ilişkinizi daha iyi etsin arkadaşım. Allah küçük büyük bütün rahatsızlıklarınıza hayırlı şifalar versin, hayırlar yağdırsın üzerinize. Amin.Eşimle sorunlarım var,çok sınırlı biri kendisi. Hastaneye geliyoruz en ufak birşeye kızıyor gidiyoruz diyor muayene olmuyor. O kadar yolu geri gidiyoruz.
3 litre miiii
Çok teşekkür ederim inşallah canım benimAllah eşini, ilişkinizi daha iyi etsin arkadaşım. Allah küçük büyük bütün rahatsızlıklarınıza hayırlı şifalar versin, hayırlar yağdırsın üzerinize. Amin.
Profil resmine çatlak kurabiye koyacaktım da geri vazgeçtim. Şimdi hamile arkadaşlar var canı çekmesinhepsini nicki yemekle ilgili nasıl kilo verelim yaa
bence benimde canım çekerProfil resmine çatlak kurabiye koyacaktım da geri vazgeçtim. Şimdi hamile arkadaşlar var canı çekmesin
İçebildiğimiz kadar şeedelim o zamanO da çok 2 de anlaşalım
Tamam tamam yapmadım gidip kendime profil resmi bulmam lazımbence benimde canım çeker
git bul bakalımİçebildiğimiz kadar şeedelim o zamanşeyy itiraf edeyim benimde 3 ü bulmuyor
Tamam tamam yapmadım gidip kendime profil resmi bulmam lazım
Profil resmin süpper olmuş, o gözlere hastayım, bildirim kısmında bizim dut'un geyikli smileyli konusunu görünce her yazan bu smileyi koydu zannediyordum her defasindaProfil resmine çatlak kurabiye koyacaktım da geri vazgeçtim. Şimdi hamile arkadaşlar var canı çekmesin
KURabiyem her gördüğümde resmin değişiyorİçebildiğimiz kadar şeedelim o zamanşeyy itiraf edeyim benimde 3 ü bulmuyor
Tamam tamam yapmadım gidip kendime profil resmi bulmam lazım